Nie polecam tego pseudo lekarza, wizyta umówiona na 10:30. Jaśnie pan rozmawia przez telefon. Wchodząc do gabinetu wymachuje rękoma żebym wyszedł bo rozmawia przez telefon. Po 10 minutach mogłem wejść do gabinetu
Kompetencje - poniżej poziomu. Podejscie do ludzi - tragedia. Materialistyczne podejscie do leczenia - nie chce dawać skierowań na badania, bo „nie bedzie za nie płacił”. Zmieniam przychodnie w Mieleszynie przez tego pseudo lekarza. Nie jest to pierwszy raz, jak jego zachowanie i podejscie do pacjentów pozostawia duuuuużo do zyczenia. Tragedia
Kompetencje - poniżej poziomu.
Podejscie do ludzi - tragedia.
Zmieniam przychodnie w Mieleszynie przez tego pseudo lekarza.
Dzisiejsza moja ocena, w kontekście uprzejmości, przez pomyłkę są trzy gwiazdki. Generalnie jedna to też za dużo. Pozdrawiam
Witam. Zdecydowanie zgadzam się że wszystkimi innymi negatywnymi opiniami na temat pracy tego lekarza, pracującego w Ośrodku Zdrowia w Mieleszynie. Godziny pracy lekarza od 8 do 12., a przyjeżdża o 8,30. Mówię o swoich problemach zdrowotnych, jest pandemia, nie decyduje się skierować mnie na wymaz , a mimo wszystko nie każe mi przyjechać na przebadanie tylko mowi o kupieniu sobie jakiś tam lekarstw, które mówię że już od paru dni przyjmuję ale nie pomagają i jest coraz gorzej. Kuźwa po co on tam przyjeżdża, strasznie oklety i nieprzyjemny
Witam.
bardzo nieprzyjemny odradzam tego lekarza ,gdy wszedłem do gabinetu mial nogi na biurku.Doktor ma lekceważace podejście do pacjenta
Niemiły, niekompetentny „urzędnik”… Z całym szacunkiem do przychodni w Mieleszynie i jej pozostałych lekarzy i pań pielęgniarek - współczuje Wam go na pokładzie. Po tylu latach zmieniam przychodnie - właśnie dzięki temu panu. Pani aptekarka niewątpliwie jest bardziej kompetentna i pomocna. Dramat!!!
Miałem napad duszności, omdlenia. Po przyjeździe na SOR wezwaną wcześniej karetką, natrafiłem na tego Pana. Wytłumaczyłem moje dolegliwości, ale zostały zignorowane. Ciśnienie zostało zmierzone tylko w moim domu. Podano mi hydroxyzynę. Na karcie wypisu jest napisane, iż miałem przeprowadzone EKG, ale w rzeczywistości tego badania nie było. Owszem - podpisałem dokument, ale nadal byłem "nietomny", dlatego też nie przeczytałem co i jak. Po prostu zaufałem, w końcu jestem w szpitalu, prawda? No nie do końca. Nawet, jeśli będziecie konać - czytajcie uważnie dokumenty, które Wam wręczają.
Lekarz tragedia i kompromitacjia. Kiedyś krecił kichę A dzisiaj jest lekarzem.Weterynarz ma leprze podejście do zwierzaka niż ten pan do pacjenta.Nie polecam!!!
Lekarz tragedia i kompromitacjia.
Beznadziejny lekarz, pomylił się z powołaniem. Bardzo niemiły, niekulturalny, ale też nie umie pomóc, a może wręcz zaszkodzić. Przy zapaleniu gardła przepisał mi tak mocne antybiotyki że zemdlałam. Jak najdalej od tego typu 'lekarzy'.
Mialem stycznosc z tym panem na pogotowiu- bardzo niemiła osoba. ODRADZAM wizyty u takiego lekarza. Zero empati- zachowanie jak u czlowieka z podstawowki.