Do tego Pana jeździłem z córką na kasę chorych. Zapisywane leki nie poprawiały jakości skóry. Leczenie trwało ok 3 miesiące bez rezultatów. Przy okazji lekarz zasugerował abym się u tego Pana również podleczył (blizny po trądziku) pewnie chodziło o to aby przy jednym przyjeździe kasował za 2 osoby miałem wrażenie, że chodzi tylko o biznes i pewnie tak jest. Nie wykupiłem nawet lekarstw a pan lekarz co wizytę stawiał nowe tezy jak to pięknie blizny się leczą. Jestem osobą niekonfliktową jednak lekarz nie słucha pacjenta lecz wierzy na fałszywe słowo pań z recepcji. Po udzieleniu prywatnej opinii face to face panu Trzeciakowi odbyliśmy ostatnią rodzinną wizytę. U dok. Trzeciaka brak uprzejmości, traktuje pacjenta z dystansem, niemiły (dla dzieci trzeba mieć panie Trzeciak trochę inne podejście jeżeli są niepełnosprawne to nie zwierzęta a i te należy traktować z godnością) Nie polecam! Na szczęście po tym przykrym zdarzeniu poszukaliśmy Panią doktor dermatolog z Poznania pracującą w szpitalu, która w zaledwie 2 miesiące zmieniła nasze życie (wizyty prywatne). Córka wyleczyła się a kolejne wizyty tylko kontrolne.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Chodzę do Pana Trzeciaka do Aspazji.Lekarz godny polecenia, przede wszystkim fachowiec, wie co robi i mówi. Jakość usług na wysokim poziomie. Byłam na kilku zabiegach u Pana Trzeciaka w tym poprawiał błąd innego lekarza. Doskonały jeśli chodzi o botox i wypełnienia. Polecam ten gabinet. Sama chodzę do dr Trzeciaka lub do dr Orłowskiej w Aspazji.
W 100% godny polecenia Instytut. Fachowa i uprzejma konsultacja. Lekarz niespotykanie kompetentny i miły.
W 100% godny polecenia Instytut.
Fachowa i uprzejma konsultacja.
Lekarz niespotykanie kompetentny i miły.
Zdecydowanie jestem zadowolona. Chodziłam po wielu "dermatologach" - bez skutku. W końcu trafiłam na Doktora Trzeciaka, któremu udało się w 2 tygodnie wyleczyć pomarańczowy rumień na mojej twarzy :) Polecam!