Przeworsk
Jeszcze tak empatycznego lekarza nie spotkałam. Pan doktor okazał naprawdę bardzo wiele dobrą dla mojej babci. Nie odesłał jej z kwitkiem tylko pomógł w cierpieniu! W tych czasach spotkać tak dobrego lekarza to rzadkość a raczej graniczy z cudem . Jeszcze raz panie doktorze serdecznie dziękuję !
GABINET MEDYCYNY PRACY
Lwowska 18
Przeworsk
rewelacja lekarz bardzo mila kompetentna godna polecenia
Przeworsk
niesamowita lekarka. dokładnie wpartuje sie w chorobe , przemiła oraz uprzejma kobieta ;) polecam goronco
Przeworsk
Polecam pana doktora profesjonalne podejście do pacjenta,fachowa ręka,krótko i na temat.Operacja wykonana z zachowaniem wszelkich zasad opieka pooperacyjna na najwyższym poziomie pozdrawiam
NZOZ LUX-OKULISTYKA - Poradnia stomatologiczna
ul. Marii Konopnickiej 15
Przeworsk
Byłem dziś. Bardzo sprawne badania, diagnoza, wyjaśnienie po badaniu rezultatów badań. Super. Jestem zadowolony.
Wiejski Ośrodek Zdrowia w Żurawiczkach
202
Przeworsk
Dobra,empatyczna, mądra,cierpliwa i bardzo dobra lekarka. Świetne podejście do pacjentów,bardzo życzliwa. Duża wiedza i pomoc w leczeniu i szukaniu nie zawsze łatwej diagnozy. Polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "A-W-MED"
Jana Kilińskiego 2
Przeworsk
Świetny specjalista i sympatyczny człowiek, zawsze znajdzie czas dla swoich pacjentów. Oddaję w jego ręce już drugie kolano ;)
ulica Misiągiewicza 26A
Przeworsk
Jeden z najlepszych dermatologów w Jarosławiu. Bardzo kompetentny lekarz (chociaż czasem bywa chłodna). Ogólnie polecam
Serdecznie polecam doktora Wojciecha Rudnickiego doktor jest świetnym specjalistą z ogromną wiedzą i doświadczeniem! Od samego początku prowadzenia ciąży bardzo konkretny i pomocny. Wszystko należycie dopilnowane, do samego końca. Po 3 latach starań tulę w ramionach upragnioną córeczkę. Cieszę się że został mi doktor polecony przez innego lekarza Polecam!
Świetny specjalista - laparoskopowe usunięcie pęcherzyka przebiegło bez komplikacji. Trafna i szybka diagnoza, a sam zabieg wykonany sprawnie i profesjonalnie. Lekarz imponuje wiedzą oraz bardzo dobrym kontaktem z pacjentem; podczas wizyty panowała miła, uspokajająca atmosfera. Moim zdaniem to jeden z lepszych fachowców w okolicy.
Przeworsk
Bardzo polecam tego lekarza, godny zaufania specjalista. Jestem bardzo zadowolony z udzielonej pomocy.
Przeworsk
Pani dr jest wybitnym specjalistą, mam dzieci u Pani dr od lat, zawsze pełen wywiad i dobrze dobrane leczenie, wyprowadza bez antybiotyków - jest to ostateczność gdy już naprawdę nie ma wyjścia. Bardzo dokładnie przedstawia plan postępowania, wszystko tłumaczy dokładnie, jak może przebiegać choroba. A Jako człowiek empatyczna, bardzo uprzejma -wysłucha, pacjent czuje się zaopiekowany!