Filtruj terminy

lekarz Anna Chmiest

Psychiatra, Psychoterapeuta

ul. Nowa 13
32-300 Olkusz

Z Panią doktor miałam jednokrotny kontakt. Potrzebowałam pilnej konsultacji w sprawie stanów lękowo-depresyjnych. Pani doktor postarała się znaleźć czas na spotkanie. Wysłuchała co mam do powiedzenia. Dopytała o szczegóły. Przedstawiła swoje stanowisko i uzasadniła je. Wyjaśniła jakie są przewidywania i co można zrobić w przyszłości. Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Z pełnym przekonaniem mogę ją polecić.

lekarz Janusz Morasiewicz

Lekarsko-Dentystyczny NZOZ "DENMED"
KRÓLA KAZIMIERZA WIELKIEGO 64
32-300 Olkusz

Uważam że jest to dobry lekarz. Zaufałam mu i dobrze na ty wyszłam. Nie biorę już leków, które przepisywał mi bardzo oszczędnie. Dziś uważam że psychotropy nie są dla mnie, więc ostrożność doktora była bardzo wskazana. Ale gdybym znów czuła problem, na pewno jeszcze raz wybrałabym tego lekarza bo mu ufam i mnie już długo zna.
Opinia dodana przez: Mariola

dr Robert Delkowski

Specjalistyczny Gabinet Prywatny
ul. Krakowskie Przedmieście 11/1
32-300 Olkusz

Pan Doktor dwukrotnie dobrze dobrał mi leki, na dwie różne dolegliwości. Co niezmiernie mi pomogło, bo wcześniej bardzo źle się czułam na poprzednich lekach.

Ewa Machejek

Nowy Szpital w Olkuszu
32-300 Olkusz

Pani świetnie czyta to co pisze dusza i rejestr w monitorze ! Czułość z jaką zostałem tam przyjęty spowodowała u mnie pocenie się nadgarstka prawego. Za uprzejmość przepraszam panią bardzo ale zabolało mnie serduszko gdy powiedziała pani że kurtkę mogę ubrać już na korytarzu.. Tez mam uczucia ale ogólnie to oby więcej takich lekarzy dziękuję!