mgr Magdalena Mucha

Centrum Psychoterapii
ul. Dolna 42

To była moja pierwsza wizyta u psychologa. Okazało się, że pani Magda jest bardzo uprzejma, podaje rękę na przywitanie i koniec wizyty. Słuchała mnnie z uwagą. Jestem pod wrażeniem jej zrozumienia dla mnie i moich problemów. Mimo młodego wieku pani psycholog na pewno będę chodzić do niej terapię. Czułam się zrozumiana i wiem nad czym mam pracować. Pozdrawiam panią Magdę i polecam
Opinia dodana przez: Kasia

dr n. med. Krzysztof Szczałuba

Genetyk kliniczny

IMiD

Jestem bardzo zadowolona z opieki pana doktora. Długo czekaliśmy na wynik badań i nie są one dla nas pomyślne, ale co do wizyt nie mam sie do czego przyczepić. Bardzo dziękuję za życzliwość i takie ludzkie podejście.

mgr Agnieszka Wilkaniec-Herman

Agnieszka Wilkaniec-Herman
ul.Mickiewicza 19/1 Gdansk

Bardzo polecam! Pani Agnieszka bardzo pomogła mi w okropnym momencie życia. Pomogła mi stanąć na nogi, uwierzyć w siebie. Cierpliwa, miła, dokładna.
Opinia dodana przez: Ola
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Monika Chrapińska-Krupa

mgr Monika Chrapińska-Krupa

Psycholog dziecięcy, Psycholog

SPOKÓJ W GŁOWIE - Warszawa Białołęka
Mochtyńska 65

Polecam, Pani Monika to życzliwa osoba która kieruje się dobrem swoich pacjentów i chęcią pomocy. Zawsze kiedy zgłaszam się do poradni prowadzonej przez Panią Monikę otrzymuje wsparcie.
Opinia dodana przez: RafiK

mgr Samuel Wojeński

Samuel Wojeński Stop Trauma
Aleja Solidarności 159/11

Pan Samuel to osoba kompetentna, uważna, wrażliwa na potrzeby klienta. Potrafi stworzyć atmosferę zaufania i otwartości na sesjach oraz poprowadzić w sposób delikatny i efektywny. Posiada ogromną wiedzę, jest praktyczny i konkretny w swoim podejściu. Potrzebowałem specjalisty, który by pomógł mi zauważyć i uświadomić pewne rzeczy, i uważam, że nie mogłem trafić lepiej. Współpraca okazała się bardzo rozwijająca, dlatego polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Roman R.
                                       mgr Iwona Biernat

mgr Iwona Biernat

Poradnia Psychologiczno - Terapeutyczna "Przystanek Rozłogi" Iwona Biernat
Rozłogi 11/2u

Dziękuję za pomoc. Będę jeszcze korzystać . Polecam Panią Iwonę kazdemu kto szuka dla się siebie pomocy .
Opinia dodana przez: Jan
                                       mgr Szymon Szymczonek

mgr Szymon Szymczonek

Rozkoduj Myśli
Online

Pracowałam z Panem Szymonem kilka miesięcy temu i mogę z czystym sumieniem polecić. Pan Szymon pomógł mi w pracy nad moim perfekcjonizmem który powodował u mnie wiele problemów. Oprócz tego cała praca przebiegała w bardzo przyjaznej i luźnej atmosferze. Polecam!
Opinia dodana przez: Gabriela
                                       mgr Sylwia Osada

mgr Sylwia Osada

Gabinet Psychoterapii Integum
Kolejowa 47A/111

POLECAM. psycholog- seksuolog w 100%. bardzo profesjonalne podejście do zawodu, jest bardzo uprzejma, poświęca na wizytę tyle czasu ile wymaga tego problem (nie tak jak w przypadku innych:"45 minut minęło, mam następnego pacjenta, omówimy problem na następnej wizycie"), skupia się na problemach emocjonalnych co dla mnie jest bardzo ważne

mgr Katarzyna Tofil-Jedynak

Nasze Miejsce

Bardzo dobry specjalista. Super podejście do pacjenta, dogodne terminy spotkań, terapia przebiegła bez żadnych problemów

mgr Magdalena Borkowska

Gabinet psychoterapii
Kaliszówka 2/45

Jeśli ktoś szuka kompetentnej, żywo zainteresowanej światem drugiego człowieka, empatycznej i ciepłej osoby - polecam. Ja to dostałam. Trafiłam do Pani Magdy przez jej bloga i nie zawiodłam się
                                       mgr Agnieszka Jawornicka-Kazancew

mgr Agnieszka Jawornicka-Kazancew

Psycholog, Terapeuta

Po-moc gabinet psychologiczny
Chmielna 98

Terapia, która odmienila moje życie na lepsze. Prawdziwa ulga, niemożliwe stało się możliwe:) po wielu nieudanych terapiach kiedy byłam już całkowicie zniechęcona cudem trafiłam do Pani Agnieszki i moje życie poszło do przodu :)
                                       mgr Anna Doliwa

mgr Anna Doliwa

Emotif
Cetysówny 1

Bardzo polecam panią Annę, ciepła i kompetentna osoba. Otrzymałam wsparcie i dużo konkretnych informaji. Dziękuję

mgr Rafał Skoczek

PSYCHOLOG SEKSUOLOG Rafał Skoczek
Ul Egejska 7

Seksuolog, z którym miałem przyjemność pracować, był bardzo profesjonalny i empatyczny. Słuchał uważnie moich problemów i odpowiedział na wszystkie moje pytania w sposób zrozumiały i pomocny. Dzięki jego wiedzy i wsparciu udało mi się rozwiązać wiele kwestii dotyczących mojego życia seksualnego. Gorąco polecam jego usługi!
Opinia dodana przez: Kamil

dr hab. n. med. Aleksandra Jezela-Stanek

Genetyk kliniczny

Centrum Medyczne MedGen
ul. Wiktorii Wiedeńskiej 9a

Z całego serca polecam Panią Doktor Aleksandrę Jezela-Stanek — wybitną genetyk o ogromnej wiedzy, doświadczeniu i wyjątkowej empatii. Otoczyła mnie doskonałą opieką podczas planowania oraz prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka po 40. roku życia, z pełnym zrozumieniem naszej trudnej historii rodzinnej. Pani Doktor rzetelnie przygotowała nas do ciąży, doradzając odpowiednią suplementację, optymalny moment rozpoczęcia starań oraz niezbędną diagnostykę. W trakcie ciąży wspierała mnie na każdym etapie — wskazywała konieczne badania, pomagała …

mgr Sylwia Bartczak

Psycholog, Terapeuta

Sylwia Bartczak - PROINSIDE
Świetojerska 4/10

Bardzo dziękuję za pomoc. Ciepłe przyjęcie Dostałam tyle ciekawych podpowiedzi na nurtujące mnie problemy. Tera wiem co mogę i chcę zmienić w swoim życiu .

mgr Mateusz Gawiński

Strefa Wzrostu Wiśniowa
Wiśniowa 48/11

Bardzo polecam pana Mateusza. Profesjonalne podejście. Dzięki niemu odzyskałam wiarę w psychologów i psychoterapeutów po moich wcześniejszych doświadczeniach.
                                       mgr Daniel Lipka

mgr Daniel Lipka

Psycholog, Psychoterapeuta

Pracownia Rozwoju i Psychoterapii "Kompas"
ul. Mickiewicza 32/5

Polecam wszystkim pacjentom,którzy szukają spokojnego,empatycznego psychologa, któremu zależy na jak największej pomocy pacjentowi.
Opinia dodana przez: ANNA

Justyna Gmurek-Lewandowska

Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego STATEK PSYCHOLOGIA
Ul. Puławska 11 lok. 11

Nie polecam Pani Justyny Gmurek. Jest nieprofesjonalna, nieempatyczna, nie ma wyczucia co wypada a co nie. Zapominała o wizytach, po czym powiedziała „nie wiem dlaczego o Pani akurat zapominam, zazwyczaj o pacjentach nie zapominam ale coś w Pani takiego jest do zapomnienia” pacjentce z DEPRESJĄ. Nie wiem kto tę Panią kontroluje i jej pracę, ale niewystarczająco.

lekarz Dorota Prażmowska

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Kluczowa 2/33

Niestety trudno mi ocenić kompetencje Pani lekarz Doroty Prażmowskiej, ale mogę ocenić jej tak zwaną kulturę osobistą. Otóż przybyliśmy (ja, żona i syn) na umówioną prywatną wizytę na godzinę 15 nikogo nie zastając, telefon Pani lekarz, choć sygnał był, milczał. Wróciliśmy do domu z niczym. Może coś się stało? Ale „już” o 21 godzinie Pani lekarz pisze sms-sa, że nie miała telefonu. Żadnego słowa przepraszam, żadnej propozycji rozwiązania sytuacji. Na …
Opinia dodana przez: Marcin
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Bohdan Bielski

mgr Bohdan Bielski

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Aleja Wyzwolenia 11/19

Pan biegły Bohdan Bielski przeprowadzał badanie na zlecenie sądu dotyczące kompetencji wychowawczych moich i męża oraz więzi z dziećmi. To, że Pan biegły zezwolił mojemu mężowi na drugie podejście do testów, gdzie mąż znał już zakres pytań i przyszedł profesjonalnie przygotowany, to jeszcze nic. Pan Bielecki w swojej opinii nie ukrywał również, że po badaniu spotkał się z moim mężem i wysłuchał jego subiektywnych zwierzeń. Mąż okłamał pana Bieleckiego, a …
Opinia dodana przez: Angelika