Dominika Zaczek-Chrzanowska
Ul. J. H. Dąbrowskiego 23/1
Ośrodek Psychoterapii Systemowej
Lea 21c/4
Dorota Dyksowska - Psychokoncept
Podgórna 45 (wejście od ul. Parkowej)
Milanówek
Gabinet Psychoterapeuta Sandra Toczony-Żbikowska
Bułgarska 86/1
Złota kobieta pomogła nam z synem pomimo że jest specjalistą do którego trudno się dostać i z tak zwaną "renomą" jest osobą bardzo zaangażowaną i pomocną w sytuacjach szczególnie dla nas trudnych mogliśmy kontaktować się poza standardowymi godzinami (sprawa była bardzo poważna). Oby takich specjalistów było jak najwięcej!!!
W Tomku cenię idealne połączenie profesjonalizmu i swobody w relacjach. Z jednej strony można liczyć na pełne zaangażowania, wspierające podejście oraz wysoki poziom kompetencji. Z drugiej – na naturalność w kontakcie, przestrzeń do swobodnego wyrażania myśli i autentyczną, nieudawaną atmosferę. Ogromną wartością są również jego nieszablonowe podejścia do sesji i stosowanie niestandardowych metod. Tomek potrafi trafnie dobrać sposób pracy – czy to w celu wydobycia istotnych informacji, czy znalezienia sposobu …
Centrum Zdrowia Parkowa 10
Parkowa 10
Jeżeli ktoś czyta opinie i nadal ma dylemat którego lekarza wybrać to właśnie powinien wybrać Panią Doktor! imo tego, że się spóźniłam, a byłam ostatnim pacjentem, dr Frydecka na spokojnie mnie wysłuchała i poświęciła tyle czasu ile potrzebowałam.
Dr Marta Tyszko Psychoterapia
Powstańców Śląskich 3/210
Rybnik
Profesjonalna terapia, terapeutka nje spóźnia się, życzliwie wysłuchuje mnie. Nie ocenia, choć bardzo się tego bałam. Jest bardzo zaangażowana w leczenie, potrafi trafnie dotrzeć do sedna problemu. Czuję się lepiej po kilku miesiącach
Pomoc Psychologiczna Joanna Sobucka
Miąskowo, 17
Leszno
Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pani Joanny. Ma pogodne usposobienie, uspokajający głos, tworzy atmosferę zaufania i bezpieczeństwa. Jest bardzo mądrą kobietą. Wcześniej byłam u trzech psychologów i dopiero Pani Asia potrafiła w sposób profesjonalny podjąć się pomocy. Terapia pomogła mi odzyskać siły, wiarę w lepsza jakość życia i uwierzyć w siebie, odkryłam prawdę o sobie i odzyskalam równowagę. Z całego serca polecam Panią Joannę.
Prywatny Gabinet Lekarski Marzena Dreczka
Wichrowa 22
Kielce
Każda wizyta u pani doktor to dla mnie ogromna ulga. Zawsze wychodzę spokojniejszy i pełen nadziei. Cieszę się, że trafiłem właśnie na nią.
Gabinety Psychoterapii ARIADNA Katowice Opolska
ul. Opolska 2/1
Poszłam z córką na konsultację. Pani Gałańczuk profesjonalnie się nami zajęła, Była wnikliwa, delikatna i empatyczna. Dla córki to był pierwszy kontakt z psychologiem, więc obawiałam się jak zareaguje, ale wyszło bardzo dobrze i córka zdecydowała się na dłuższy kontakt. Osobiście jestem zadowolna i polecam panią Agniszkę.
Centrum Dobrej Terapii
Miłkowskiego 7/U1
Wspaniały lekarz psychiatra, jeden z najlepszych seksuologów w Polsce oraz świetny terapeuta (certyfikowany). Osoba, która jest serdeczna i bardzo mi w życiu pomogła i nadal pomaga.
Gabinet psychoterapii
ul. Zielonogórska 22/46
Wizytę u Pani Kasi polecam każdemu kto znalazł się na życiowym zakręcie z różnego powodu. Wydawałoby się, że to tylko "zwykłe" rozmowy a jednak pomogły mi one stanąć na nogi, zrozumieć, że na wiele rzeczy nie mam wpływu i stać się silniejszą. Warto dodać, że Pani Kasia jest nie tylko profesjonalistą w swojej dziedzinie ale również przemiłym, ciepłym człowiekiem bez tworzenia niepotrzebnego dystansu.
Gabinety Na Ustroniu
ul. Na Ustroniu 1/4
Pomocna, kompetentna, szczera. Popieram wcześniejszą opinię, że daje poczucie, że to moje zdrowie jest najważniejsze, a nie "załatwienie wizyty", a tym bardziej nie faszerowanie lekami mimo istnienia lepszych sposobów na rozwiązanie problemu. Szuka tego najlepszego sposobu, słucha, rozmawia. Polecam!
mgr Joanna Środzińska - psycholog
Wróblewskiego 19
Gorlice
Pani Joanna to świetna osoba z ogromną wiedzą i doświadczeniem, która dzięki temu pomogła mi przejść bardzo ciężki okres mojego życia. Spojrzeliśmy wspólnie w całe moje życie, pomogła mi odnaleźć siebie, nakierować, podpowiedzieć, zrozumieć pewne rzeczy, zmienić nawyki myślowe. Z całego serca polecam współpracę, gdyż jest to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, pełna uśmiechu, empatii i profesjonalnego podejścia.