dr n. med. Dariusz Pysz-Waberski

dr n. med. Dariusz Pysz-Waberski

Psychoterapeuta, Seksuolog

O. Katowice - Instytut Seksuologii i Medycyny Psychosomatycznej
Rymera 4/8

Bardzo miły i zaangażowany doktor. Rzeczowy konkretny i bardzo dobrze znający się na rzeczy. Zwłaszcza jeśli chodzi o dzieci. Wszystko nam jako rodzicom wytłumaczył i rozpisał i powiedział co i jak mamy robić.
Opinia dodana przez: Joanna
                                       mgr Magdalena Smoczyńska

mgr Magdalena Smoczyńska

Instytut Relacji
ul. Powstańców 36a / 3, domofon 203

Świetna terapeutka! Pani Magda pomogła mi uporać się ze sobą po wielkiej stracie. Poza tym jest miła i sympatyczna. Pieniądze nieduże. polecam
                                       mgr Katarzyna Bilnik-Barańska

mgr Katarzyna Bilnik-Barańska

Psyche&co. Katarzyna Bilnik-Barańska
Rzepakowa 4f

Do pani Kasi trafiłam z powodu sytuacji kryzysowej w moim życiu, z którą związany jest stan depresyjny. Miałam mieszane uczucia co do wizyty u psychologa, ale już po pierwszej wizycie wiedziałam, że to była dobra decyzja. Z Pani Kasi emanuje ciepło i zrozumienie, czuję się przy niej swobodnie i potrafię się otworzyć. Cały czas pracujemy nad polepszeniem mojego stanu i jeszcze długa droga przed nami. Ale już na dzień dzisiejszy …
Opinia dodana przez: Eliza
                                       mgr Tomasz Ryłek

mgr Tomasz Ryłek

Strefa Bytu
Czesława Miłosza 2

W Tomku cenię idealne połączenie profesjonalizmu i swobody w relacjach. Z jednej strony można liczyć na pełne zaangażowania, wspierające podejście oraz wysoki poziom kompetencji. Z drugiej – na naturalność w kontakcie, przestrzeń do swobodnego wyrażania myśli i autentyczną, nieudawaną atmosferę. Ogromną wartością są również jego nieszablonowe podejścia do sesji i stosowanie niestandardowych metod. Tomek potrafi trafnie dobrać sposób pracy – czy to w celu wydobycia istotnych informacji, czy znalezienia sposobu …
Opinia dodana przez: Mateusz
                                       mgr Agnieszka Gałańczuk

mgr Agnieszka Gałańczuk

Gabinety Psychoterapii ARIADNA Katowice Opolska
ul. Opolska 2/1

Poszłam z córką na konsultację. Pani Gałańczuk profesjonalnie się nami zajęła, Była wnikliwa, delikatna i empatyczna. Dla córki to był pierwszy kontakt z psychologiem, więc obawiałam się jak zareaguje, ale wyszło bardzo dobrze i córka zdecydowała się na dłuższy kontakt. Osobiście jestem zadowolna i polecam panią Agniszkę.
Opinia dodana przez: D.S.

mgr Katarzyna Kopczak-Zagórna

Gabinet psychoterapii
ul. Zielonogórska 22/46

Wizytę u Pani Kasi polecam każdemu kto znalazł się na życiowym zakręcie z różnego powodu. Wydawałoby się, że to tylko "zwykłe" rozmowy a jednak pomogły mi one stanąć na nogi, zrozumieć, że na wiele rzeczy nie mam wpływu i stać się silniejszą. Warto dodać, że Pani Kasia jest nie tylko profesjonalistą w swojej dziedzinie ale również przemiłym, ciepłym człowiekiem bez tworzenia niepotrzebnego dystansu.
Opinia dodana przez: A.

Marta Widera-Kędryna

Gabinet Psychoterapii DIADA Marta Widera-Kędryna
40-087 Katowice, Sokolska 80 lok.4

Szczerze polecam Panią Martę. Jestem wdzięczna za sesje terapeutyczne, dzięki którym udało mi się przepracować traumę, naprawić relacje z rodzicami i sobą oraz oderwać się od nałogu. Poprawiłam jakość życia, jestem bliżej autentycznej siebie i czuję, że jestem na dobrej drodze :) Pani Marta stworzyła bezpieczną przestrzeń, w której udało mi się otworzyć. Dziękuję!
                                       mgr Karolina Sęk

mgr Karolina Sęk

Gabinet Prywatny Relacje w Renowacji
ul. ks. F. Blachnickiego 4

Cieszę się, że trafiłam do Pani Karoliny. To sympatyczna osoba, przed którą można się otworzyć i nie odczuwa się skrępowania. Rozmowa jest prowadzona profesjonalnie i w miłej atmosferze. Pani psycholog pomogła mi w uświadomieniu sobie rzeczywistego problemu. Po każdej sesji czuję się coraz silniejsza. Dziękuję i serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Arleta
                                       mgr Justyna Rać

mgr Justyna Rać

Pracownia Psychoterapii Justyna Rać
Rymera 4/8

Jestem pod ogromnym wrażeniem fachowości, ciepła, empatii i skuteczności Pani Psycholog. Przekonałem się, że warto było skorzystać z pomocy.
Opinia dodana przez: Paweł

mgr Justyna Sordyl-Grajcar

Stuktura - laboratotium psychoterapii
Pułaskiego 19/3

Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Pani Justyna bardzo rzetelnie przykłada się do każdej wizyty. Przez swoją wysoką empatię i ciepło Pani Justyna wytwarza naprawdę ogromne poczucie bezpieczeństwa. Już po pierwszych minutach od wejścia do gabinetu człowiek czuje jak opada z niego stres i wie, że w końcu trafił na kogoś, kto pomoże mu rozwiązać jego problem ale przy tym nie będzie go oceniał. Wiedza Pani Justyny jest przeogromna. Polecam!

mgr Agnieszka Suwada Całus

Agnieszka Suwada Całus Prywatna Praktyka Psychologiczna
PCK 6

Pani Agnieszka była już ostatnią osobą, do której zwróciłem się o pomoc. Natomiast pierwszą, która pomogła zdiagnozować odpowiednio problemy i poprowadzić cały proces terapii aż do szczęśliwego zakończenia. Choć trwało to u mnie dobrych kilka lat. Terapię zaczęła ze mną gdy nie radziłem sobie nawet z wyjściem z domu, byłem bez pracy i znajomych. Czułem, że nic dobrego już mnie nie spotka. Na szczęście z pomocą pani psycholog udało mi …
Opinia dodana przez: Sebastian

mgr Robert Radwański

Psychoterapeuta, Psycholog kliniczny

Warszawska 40/1a

Miałam okazje odbyć terapie u pana Roberta ok 2 lata temu i i do dziś uważam, że to była najlepsza decyzja w moim życiu. Polecam tego człowieka, tam możesz czuć się bezpiecznie

mgr Aleksandra Paruzel-Czech

Kościuszki 24 lok. 4

Bardzo kompetentna terapeutka. Z dużą wiedzą i umiejętnościami społecznymi. Miło wspominam i polecam każdemu kto z czymś sobie nie radzi

lekarz Krzysztof Golonka

Neurolog, Psychiatra

Różana 4 lok. 4

Świetny lekarz, psychiatra i neurolog, kompetentny, mozna mu zaufać, daje trafne diagnozy.

lekarz Krzysztof Kotrys

Psychiatra, Psychoterapeuta

ten adres jest już nieaktualny
al. Korfantego 24 lok. 41

Najlepszy psychiatra na Śląsku. Polecam. Idealnie dobiera leki-duże doświadczenie i wiedza. Dobry człowiek. Można z Panem doktorem porozmawiac na każdy temat. Leczę się od 20lat. Nie da się opisać słowami jak wiele Pan doktor dla mnie zrobił. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję

mgr Katarzyna Grad

dr hab. Monika Bąk-Sosnowska

dr hab. Monika Bąk-Sosnowska

Psychoterapeuta, Psycholog kliniczny

PRIMODIUM
ul. gen. Zygmunta Waltera-Jankego 165/2 (cyfra 2 na domofonie)