Centrum Gamma Knife Warszawa
ul. Kondratowicza 8, budynek H, Warszawa
Trafiłam do dr Dzierzęckiego z oponiakiem mózgu w okolicy skroniowej.Guz niemały- średnica ok. 4 cm. Minęło 13 miesięcy od operacji. Czuję się bardzo dobrze. Lekarz -prawdziwy specjalista, cudowny człowiek, jeśli powie, że zadzwoni po operacji to dzwoni nawet po godz. 23.00. 1000-krotnie polecam. Wdzięczna pacjentka.
Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802
Pani Doktor bardzo miła,uśmiechnięta i delikatna. Udziela konkretnych informacji. Szczerze polecam!!!
Instytut Zdrowia Psychicznego i Rozwoju Osobowości INZPiRO
Sienna 72
Bardzo mila, sympatyczna, rozumiala i ma swietne poczucie humoru. Terapia zrobila swoje. Jestem inna osoba teraz. Zakochalem sie w zyciu. Nie da sie nic zlego powiedziec. Goraco polecam.
Centrum Medyczne IPS Filia Nr 1
ul Korzona 111
Cudowny lekarz, dużo czasu poświęca pacjentowi, skrupulatnie bada, bardzo miła i uprzejma osoba. Polecam jak najbardziej.
Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D
Do Pani doktor trafiliśmy przy okazji wizyty w Formmedzie u logopedy. I był to bardzo dobry wybór. Pani doktor jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Bez zniecierpliwienia tłumaczyła nam jak zamierza leczyć dziecko, pokazywała co chce osiągnąć. To nie to co u innego ortodonty gdzie chodziliśmy poprzednio. A i dziecko ją bardzo lubi.
Gabinet Stmatologiczny MP-Dental
Aleja Zjednoczenia 1/225
Bardzo polecam. Bardzo miła dr. , przyjemna wizyta, bezbolesna, ceny przystępne, wypełnienie za 80zł :). POLECAM jest OK.
Centrum Medyczne Damiana - al. Zjednoczenia
Al. Zjednoczenia 36
Cudowny CZŁOWIEK !! Fantastyczny, uroczy, pełen empatii !! , b. kompetentny LEKARZ !! Jeden wielki czar i urok , cierpliwie tłumaczący i poświęcający czas tyle ile potrzeba Szanowna Pani Doktor, dziękuję, że przywróciła mi Pani wiarę, w lekarza, że może być kompetentny, empatyczny i traktujący pacjenta jak cierpiącego czołwieka, wielu lekarzy należało by wysłac do Pani, na naukę bycia lekarzem. Dziekuje Pani za pomoc !! wszystkim polecam, w razie potrzeby, …
Bronikowskiego 1 lok./4A2
Z pełnym przekonaniem polecam pana doktora Nietupskiego. Z zaangażowaniem i rzadko dziś spotykaną bezinteresownością zajął się moim problemem. Dzięki jego pomocy bardzo szybko zostałem zdiagnozowany i poddany operacji.
Centrum Medyczne Damiana - al. Zjednoczenia
Al. Zjednoczenia 36
Doktor Łuczak to najwspanialszy lekarz, jakiego kiedykolwiek spotkałam. Jest niesłychanie profesjonalna, zawsze trafia z diagnozą, przepisuje trafione leki. Przede wszystkim jednak dokładnie słucha pacjenta – każdemu poświęca tyle czasu, ile ten potrzebuje, niezależnie od obowiązujących w przychodniach standardów. Doktor Łuczak zawsze chętnie i cierpliwie odpowiada też na pytania, choćby były ich setki, i dokładnie wyjaśnia pacjentowi, na czym będzie polegać leczenie oraz co mogło być przyczyną zachorowania. Nigdy nie zostawia …
Aleksandra Miszkurka Studio
ul. Ficowskiego 6
Pani Aleksandra jest bardzo empatyczną i przyjazną osobą. Nie czułam obaw by o czymkolwiek jej opowiedzieć. Bardzo "życiowo" pomocne spotkania.
Klinika Psychologiczno-Psychiatryczna PsychoMedic.pl
Lanciego 19, lok.135
Jeszcze nie byłam u tak fajnego psychiatry. Naprawdę ona jest super! Pogodna, radosna chociaż przyszłam do niej z pogorszeniem mojego stanu a już po 20 min. czułam sie jakby troche lepiej. Nawet zażartowała ze mną, pokrzepiła mnie. Leki dobrała, a przedtem dokładnie o wszystko mnie pytała - w sumie to pierwszy psychiatra który tak dokładnie dopytywał się o różne fakty. Widać było że zależy jej na dokładnej diagnozie i dobrym …
Centrum Onkologii - Instytut im. M. Skłodowskiej - Curie
Roentgena 5, Warszawa
Pani dr.E.Sołtan to świetna lekarka przemiła sympatyczna bardzo zaangażowana w problemy zdrowotne pacjentów. Oddział prowadzony wzorowo.Szczerze polecam
Poradnia Dieta i Fitness
ul. Ksawerów 3
Wreszcie trafiłam na dobrego dietetyka! Ktoś, kto naprawdę mnie słucha i nie stara się za wszelką cenę wprowadzić swoich widzimisi. Pani Ewa zawsze znajdzie kompromis i wytłumaczy co i jak działa. Mam dużo chorób współistniejących (w tym autoimmunologiczne) i wszystko zostało zawarte w diecie, rozpisanej tak, aby brać pod uwagę moje treningi. Do tego zawsze się mogę do Pani Ewy odezwać jeśli mam problem, oddzwoni w wolnej chili albo odpisze …
Korolczuk Grażyna, lek. med. Spec. ginekolog położnik. USG
Zwoleńska 127/10
Bardzo dobry lekarz. Polecam wszystkim. Byłam u pani doktor z pierwszą ciążą, co prawda później ciążę prowadził już kto inny ale na pierwszych wizytach bardzo mnie uspokoiła. Ciąża była niespodzianką i miałam mętlik w głowie ale pani doktor na wszystkie pytania spokojnie odpowiedziała, wszystko wytłumaczyła. Ma takie ludzkie podejście do pacjenta. Można się poczuć bezpiecznie przy wizycie.
Bardzo kompetentny lekarz. Wprowadza miłą atmosferę w gabinecie - jest przyjazna, profesjonalna, zachowuje się z klasą bez nadmiernej wesołkowatości. Nie patrzy na zegarek podczas wizyty - ma czas wszystko dokładnie wytłumaczyć i wyjaśnić. Zanim postawiła diagnozę przeprowadziła wnikliwy wywiad, skierowała na inne badania. Jeden z lepszych lekarzy urologów w stolicy.
CO Tam? Psychoterapia bliska Tobie
ul. Borzymowska 19
doświadczony lekarz starej szkoły - pomimo lat praktyki nie podchodzi do pracy schematycznie. Słucha mnie i dzięki temu ustawia dobrze leki.
StomaCare
ul.Łucka 20 lok. uż. 21
Nigdy wcześniej nie trafiłam do tak wspaniałego stomatologa, jakim jest dr Bartosz Mulawa. Jego usługi stomatologiczne są na najwyższym poziomie. Nie trudno zauważyć, że w swoim zawodzie jest nadzwyczaj precyzyjny, konkretny, a przy tym wrażliwy i empatyczny. Cechuje go indywidualne podejście do pacjenta, udziela rzetelnych informacji, służy pomocą i radą. Dr Bartosz Mulawa zaproponował i podjął się leczenia zębów, które wydawały się „spisane na straty”. Dzięki zastosowaniu onlay mogę na …