Filtruj terminy

Gdynia

lekarz Małgorzata Twarogowska

Wolności 57/1
81-327 Gdynia

Skierowana zostałam na oddział przez P. dr Twarogowską profesjonalność, zainteresowanie pacjentem było widoczne przez cały okres pobytu. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: DANUTA

lekarz Aleksandra Chrościcka

Alergolog, Pediatra

Sienkiewicza 7
81-374 Gdynia

Ja jestem również zaskoczona pozytywnymi opiniami na temat tej Pani doktor. Byłam u niej z córką kilka razy i owszem zleciła potrzebne badania i wyjaśniła co i jak ale podejście do małego pacjenta skandaliczne. Córa moja boi się badania gardła z patyczkiem, o czym poinformowałam panią doktor przed owym badaniem - ta zaczęła krzyczeć, że ona bez patyczka nie zbada i nawet jak córa szeroko buzię otworzyła to odmówiła zajrzenia. …
Opinia dodana przez: Ola
Dr.Adam Gawron,to najlepszy Pulmonolog w Trójmieście,leczę się u Pana Doktora sporo lat,zawsze konkretny,bardzo pomocny miły i uprzejmy. Wiadomo, najgorzej jak jakaś choroba dopadnie człowieka ale gdyby każdy lekarz był taki jak Pan Dr.Gawron to aż by się chyba ,,chciało chorować''. Każdemu z pacjentów szczerze POLECAM Pana Doktora. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Ewa G. stała pacjentka

lekarz Elżbieta Skóra

Pediatra, Pulmonolog

ul. Afrodyty 30/18
81-601 Gdynia

Nikomu nie polecam Pani Skóry.Mimo wizyty prywatnej czekaliśmy ponad 30 min z 9 tyg niemowlaczkiem.Więc po co umawia się na określoną godzinę.W gabinecie przebywała przez połowę wizyty pracownica rejestracji tworząc dyskomfort i słuchając o czym rozmawiamy z Panią Skórą.Bywałem w życiu w różnych gabinetach u różnych lekarzy jednakże u Pani Skóry najbardziej się rozczarowałem.Jeszcze raz nie polecam.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Joanna Waszkuć- Golonko

Alergolog, Internista

ulica Armii Krajowej 30
81-366 Gdynia

Zdecydowanie odradzam, Pani bardzo niekompetentna. Podczas wizyty nie dała mi dojść do słowa, nie interesowało ją z jakim problemem przyszłam. Z różnymi lekarzami miałam styczność, ale ta Pani wypada w tym rankingu najgorzej
Opinia dodana przez: Pacjent

lekarz Grzegorz Kuchta

Sojowa 2 E/50
81-589 Gdynia

lekarz Elżbieta Okorowska

Internista, Pulmonolog

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Śródmieście"
ARMII KRAJOWEJ 44.
81-366 Gdynia