{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg dziecięcy

lek. dent. Beata Świątkowska

Chirurg dziecięcy, Chirurg stomatolog

Stomatolog Beata Świątkowska
Ignacego Krasickiego 30/84

Bardzo bardzo POLECAM uslugi Pani doctor. Prawdziwy wspanialy SPECJALISTA! Profesionalne podejcie, uprzejmosc i zupelnie bezinteresowna dorada, godna zaufania i powierzenia wszelkich prac. :) A wiem o czym mowie, bo mam juz w przeszlosci szereg nieprzyjemnych doswiadczen ze stomatologia ! Zbyt późno trafiłam w ręce doktor Świątkowskiej! wielka strata! Powodzenia w pracy zawodowej. Dziekuje za SUPER porade i opinie.
Opinia dodana przez: Joanna
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo

lekarz Bożena Kowalczyk

Fabryczna 1

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

dr n. med. Elżbieta Łuczyńska

Radiolog

Oddział NZOZ "SONO-X " Sp z o.o.
Pomorska 10/1

Swietny specialista najlepszy radiolog wd mnie w Polsce ,prowadzi mnie z piersiami od 20 lat ,zyczliwa,kieruje dalej
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Marcin Kulpa

Zespoły Wyjazdowe
św. Łazarza 14

Ciotka z Krakowa przyjechała bo ząb ja rozbolał. Nie wiem czemu wlazła na usg brzucha , bo dr nie robi rtg zębów. Ktoś ją żle skierował. Ale to nic, miała dwa w jednym, i przy okazji dr jej prześwietlił kolano a zakończył na kręgosłupie. Niesamowita perfekcja. Nie spotkałem się z czymś takim. Pozdrawiam Kraków.
Opinia dodana przez: Dariusz z rodziną

lek. med. Katarzyna Kapuścińska

Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Jeszcze żaden inny lekarz radiolog nie poświecił mi tyle czasu podczas jednej wizyty. Opis schorzenia jak z Wikipedii, wytłumaczone wszystkie sprawy w prosty i fachowy sposób. Najlepsza diagnoza to ze mogę jeździć rowerem. Polecam !!! 
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Ashenafi Seyoum

Małopolskie Centrum Krioterapii Wodka, Babraj
Wrocławska 1-3

Doktor najwyższego uznania i zaufania. Fachowiec w swojej specjalności. Niezwykle precyzyjnie wykonujący opisy materiałów radiologicznych, bardzo dociekliwie wnika w chorobę pacjenta. Jego diagnoza jest trafna w 100%. Ma bardzo delikatne i przyjazne usposobienie do pacjenta co ma olbrzymie znaczenie w psychice chorego. Pozdrawiam Doktora - pacjentka Barbara

dr hab. n. med. Rafał Obuchowicz

ULTRAGEN Rafał Obuchowicz
Dąbska 18i

Świetny specjalista! zdecydowanie polecam dr Obuchowicza. Ma ogromne doświadczenie, potrafi pomóc w każdej sytuacji. Widać zaangażowanie i pasje do wykonywania zawodu!
Opinia dodana przez: Daria

prof. dr hab. n. med. Wadim Wojciechowski

Radiolog, USG

Małopolskie Badania Kliniczne
Prądnicka 12

polecam, polecam, polecam przede wszystkim naprawdę wybitny specjalista, widzi więcej niż inni w tych wszystkich badaniach obrazowych Dodatkowo Doktor to ciepły i cierpliwy człowiek. ja zawdzięczam Panu Doktorowi rozpoznanie nowotworu złośliwego w bardzo wczesnym stadium. Bardzo dziękuję Dorota
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Piotr Skrzyński

Pediatra, Radiolog

SOFIMED spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Specjalistyczne Gabinety Lekarskie Sofimed
ulica Norymberska 10 C/101

Świetnie zdiagnozował dzieci: jedno już po operacji, drugie z pomocą Pana doktora udało się szybko wyleczyć. Dziękuję i POLECAM

lek. med. Paweł Kwasek

Ultramedica
marsz. Józefa Piłsudskiego 36/1

Dziękuję za pomoc Panie Pawle. cztery wizyty i każda udana. Bałam się ale na szczęście jest wszystko ok. Komunikatywny i uprzejmy doktor.
Opinia dodana przez: Nati

dr hab. n. med. Elżbieta Pluta

Onkolog, Radiolog

ulica Garncarska 1

Wizytę u Pani Doktor zalecił mi mój ginekolog po zapoznaniu się w wynikami USG. Pani Doktor spóźniła się na swój dyżur (w placówce realizującej diagnostykę i leczenie w ramach NFZ) ok. 30 minut, a pierwszą pacjentkę przyjęła dopiero 10-15 minut po swoim wejściu do gabinetu, a potem pobiła rekord świata w redukcji kolejki pacjentek. Mianowicie, w ok. 25 minut "uporała się" z 7 pacjentkami. Dodam, że na korytarzu czekała ich …

dr Andrzej Fedak

im.zeromskiego krakow

Zgłosiłam się na pierwsze profilaktyczne USG brzucha, nie mam chorób przewlekłych, nie mam dolegliwości, po prostu dbam o siebie i regularnie wykonuję profilaktyczne badania. Pan Fedak, ledwo przyłożył głowicę do brzucha i od razu zapytał czy miałam zapalenie wątroby, ponieważ są na niej liczne zwłóknienia. Zapalenia nie przechodziłam, przynajmniej nie świadomie. Dalsza ocena stanu mojej wątroby była tylko gorsza – w opisie pojawiła się „diagnoza” pana Fedaka – podejrzenie AIH …

lek. med. Piotr Kaczmarczyk

Radiolog, RTG