Jestem profesorem nauk medycznych, pracuję na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie i od wielu lat specjalizuję się w badaniach ultrasonograficznych (USG). …
Zależy mi na tym, żeby każde badanie było dokładne, a pacjent czuł się przy tym spokojnie i wiedział, co się dzieje.
Wykonuję USG piersi, tarczycy, jamy brzusznej, węzłów chłonnych, ślinianek, tkanek miękkich, nerek i dróg moczowych, a także gruczołu krokowego (prostaty). W trakcie badania na bieżąco wyjaśniam, co widzę na ekranie, a po zakończeniu dokładnie omawiam wynik i przekazuję opis w zrozumiałej formie. Chcę, żeby każdy pacjent wychodził ode mnie z jasną odpowiedzią na pytanie: co mi wyszło i co robić dalej.
Przyjmuję w kilku krakowskich placówkach: Enel-Med, Lux-Med i Medicover. Wykonuję tam wyłącznie badania USG.
Badania obrazowe związane z chorobami reumatycznymi konsultuję wyłącznie w Centrum Medycznym Małopolskie Badania Kliniczne (MBK – ul. Prądnicka 12/502).
Jestem też aktywny naukowo: uczestniczę jako wykładowca w kursach i szkoleniach lekarzy radiologów i reumatologów, współtworzyłem podręczniki z diagnostyki obrazowej i działam aktywnie w Polskim Lekarskim Towarzystwie Radiologicznym (PLTR).
Przyjmuję pacjentów w języku polskim, angielskim, rosyjskim i ukraińskim.
polecam, polecam, polecam przede wszystkim naprawdę wybitny specjalista, widzi więcej niż inni w tych wszystkich badaniach obrazowych Dodatkowo Doktor to ciepły i cierpliwy człowiek. ja zawdzięczam Panu Doktorowi rozpoznanie nowotworu złośliwego w bardzo wczesnym stadium. Bardzo dziękuję Dorota
polecam, polecam, polecam
Dodatkowo Doktor to ciepły i cierpliwy człowiek.
Bardzo dziękuję
Dorota