lekarz Paweł Banatkiewicz

ul. Tytusa Chałubińskiego 26
75-581 Koszalin

lek. med. Ewa Załęga-Trąbka

Radioterapeuta, USG

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Kryniczna" - Medycyna Prewencyjna i Przeciwstarzeniowa
ulica Lotnicza 3

lekarz Adam Lizak

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny
Bialska 104/118 Częstochowa
42-200 Częstochowa

Najcudowniejszy lekarz na świecie:-)Podejście wyrozumiałość wspieranie w chorobie na wysokim poziomie.Bardzo dziękuję Panie Doktorze za opiekę nad moją mamą jesteśmy bardzo wdzięczne za wszystko co Pan dla nas zrobił :-)Najserdeczniejsze uściski od pacjentki Bogumiły i jej córki Ewy :-)

dr hab. n. med. Rafał Dziadziuszko

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne
Dębinki 7

Wspaniały człowiek o ogromnej wiedzy, doświadczeniu. Nigdy nie byłam tak dobrze potraktowana i wysłuchana przez żadnego lekarza a tym bardziej że to była wizyta na NFZ. Otrzymałam skierowania na bardzo drogie badania żeby wykluczyć przeżuty. Dał nam nadzieje której wcześniej nie otrzymałam. Nie wiem jak będzie z moją mamą ale to wspaniały lekarz. Cieszę się że pojechałam do niego na wizytę z Warszawy. Nie przekreślił mojej mamy. Dziękuję Panie Doktorze …
Opinia dodana przez: Izabella

dr n. med. Joanna Reszke

centrum onkologi
Bydgoszcz

Miałem szczęście trafić w trudnym momencie mojego życia do Pani doktor Joanny Reszke. Pani doktor to kompetentna, miła, o wielkim sercu osoba. Dziękuję za opiekę i bardzo żałuję, że nie mogę z powodu reorganizacji pracy w Centrum Onkologii kontynłować leczenia u Pani doktor.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Beata Frączek-Błachut

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Kraków-Południe
ulica Zachodnia 27

Prowadzone leczenie wspomagające okazało się skuteczne i jest godne polecenia. Pani Doktor jest bardzo oddana pacjentom, - analizuje wyniki badań i dokładnie wyjaśniana sytuację pacjenta - każdemu pacjentowi poświęca odpowiednią ilość czasu - jej zaangażowanie i optymizm pomaga w trudnych chwilach. Cały personel w ośrodku przyczynia się do utrzymywania przyjaznej atmosfery pozytywnie wpływającej na pacjentów.

lekarz Joanna Jońska-Gmyrek

ulica Walczyka 39

Pracowita empatyczna okazująca chęć pomocy cierpliwa spokojna i profesjonalna.Nie odmawia pomocy.Dziękuję za pomoc
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Piotr Błaszczyk

Galla Anonima 9/26
85-796 Bydgoszcz

Wspaniały człowiek i lekarz.... Lekarz z powołania. Zawsze poświęca swój cenny czas dla innych.. takiego lekarza w tych czasach ciężko znaleźć.... pozdrowienia dr !!!!

lekarz Tomasz Bajon

Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15

Wspaniały lekarz, pełen empatii i troski o pacjenta. Przez cały czas leczenia bardzo czujny na jakiekolwiek komplikacje ale również na komfort pacjenta. Bardzo duża wiedza, ale przekazywana w bardzo przystępny sposób, w pełni dopasowany do odbiorcy. Nie mogliśmy lepiej trafić!
Opinia dodana przez: marta

lekarz Ewa Chudyba

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Tulipanów 13
43-340 Kozy

Bardzo dobry lekarz,mila uprzejma dbajaca o pacjenta ,wszystko dokladnie tlumaczy i kazdemu polecam aby spotkal takiego lekarza w czasie swojej choroby .Wdzieczny pacjent Krzydztof
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Wojciech Rolski

Radioterapeuta, Lekarz med. paliatywnej

MAZOWIECKI CENTRUM ONKOLOGICZNE
WIELISZEW, KOŚCIELNA 66
Wieliszew

Bardzo dobry, komunikatywny lekarz. Polecam. On jest fenomenem! Traktuje pacjenta podmiotowo i z empatią i to podczas wizyty na NFZ w poradni przyszpitalnej.
Opinia dodana przez: Kamila

dr n. med. Maria Pamucka

Radioterapeuta, Wizyty domowe

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SurgiMED
Waryńskiego 30
45-047 Opole

Bardzo dobry i oddany lekarz.Dr Maria walczyla z glejakiem mojego męża i dzięki temu przedłużyła Mu życie o 13 lat co w tym wypadku to sukces.

lekarz Małgorzata Wesołowska-Cerajewska

Internista, Radioterapeuta

Poradnia ginekologiczna
Św. Marii Magdaleny 8 a/b

Bardzo kompetentna, empatyczna i zaangażowana w swoją pracę lekarz, która odpowie i spokojnie wytłumaczy postawioną diagnozę, oraz pokieruje na inne badania, jeśli wymaga tego sytuacja. Bardzo serdecznie polecam.

lekarz Marek Kanikowski

Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15

Bardzo wysoko oceniam kompetencje i porady dr Kanikowskiego Podkreślić też należy Jego wysoką kulturę osobistą i życzliwość dla pacjenta

lekarz Ewa Cieślak-Żerańska

Radioterapeuta

Szpital Kliniczny Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji z Warmińsko - Mazurskim Centrum Onkologii w Olsztynie
Al. Wojska Polskiego 37
10-228 Olsztyn

Lekarz godny polecenia uprzejmy, kompetentny ,poświęca dużo czasu choremu nawet jeśli nie jest umówiony na wizytę jak ja ostatnio .Za co dziękuje Pani Doktor. SAME +++++ POLECAM W, Ł pacjęnt
Opinia dodana przez: Władysław

lekarz Iwona Gisterek

Nowa 8
51-180 Wisznia Mała

Bardzo ciepła i konkretna pani doktor, z pełnym zaangażowaniem podchodzi do swojej pracy.Jest najlepszym lekarzem w okolicy. Warto polecić.

dr n. med. Rafał Suwiński

Dubois
44-100 Gliwice

Leczyłam się u lekarza Suwińskiego w Gliwicach (szpital onkologiczny)w 1995 r. i do tej pory jestem mu wdzięczna za pomoc. U pacjentów z którymi leżałam miał taką samą opinie, potrafił sobie zdobyć zaufanie i pacjent miał w nim podporę psychiczną,która jest tak ważna w tej chorobie. Polecam go w 100% każdemu pacjentowi.Pozdrawiam Maria Nowak-Katowice
Opinia dodana przez: Nowak Maria

lekarz Katarzyna Pędziwiatr

Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15

bardzo dobry, sumienny i doświadczony lekarz, pracowity, nie szczędzi czasu dla pacjenta, wnikliwie analizuje potrzeby chorego