Polecam tego człowieka. Niezwykle uprzejmy, starający się utrzymać dobry kontakt z pacjentem. Oprócz tego dokładnie i wyczerpująco wyjaśnia wszelkie wątpliwości.
Polecam tego człowieka.
Najcudowniejszy lekarz na świecie:-)Podejście wyrozumiałość wspieranie w chorobie na wysokim poziomie.Bardzo dziękuję Panie Doktorze za opiekę nad moją mamą jesteśmy bardzo wdzięczne za wszystko co Pan dla nas zrobił :-)Najserdeczniejsze uściski od pacjentki Bogumiły i jej córki Ewy :-)
Po pierwszej wizycie mamy z mężem bardzo pozytywne odczucia. Pan Doktor potraktował nas z wielką uprzejmością,wszystko dokładnie wyjaśnił, zaproponował konkretne leczenie. Bardzo uprzejme podejście do pacjenta (co teraz jest niestety rzadkością). Myślę, że pozostaniemy pod opieką P. Doktora.
Świetny lekarz, kompetentny, miły i otwarty na potrzeby pacjenta ! Moja ocena : szóstka w skali do 6 !
Jestem pod wrażeniem .Widać ze Pan doktor jest lekarzem z powołania.Cierpliwy kulturalny fachowy w swojej pracy.Szczerze polecam
Fenomenalny lekarz i wspaniały człowiek. Super fachowiec. Uprzejmy, sympatyczny, traktuje pacjenta z empatią i wyrozumiałością. Wyczerpująco informuje pacjenta o chorobie i sposobie leczenia. Panie doktorze serdecznie dziękuję za blisko 10-letnią opiekę.
Wspaniały lekarz. Bardzo gorąco polecam, oddany swojej pracy i chęci pomagania innym. Panie doktorze życzę dużo zdrówka.
Panie doktorze życzę dużo zdrówka.
Wspaniały lekarz. Cudowny empatyczny człowiek. Niesamowite podejście, Pan Doktor jest prawdziwym fachowcem w swojej dziedzinie.
Lekarz z powołania. Wyjaśnij wszystkie wątpliwości i odpowiedział na nurtujące nas pytania. Cierpliwy i kulturalny
Cierpliwy i kulturalny
Super lekarz, wspaniały człowiek. Ma cudowne podejście do pacjenta. Moja mama, którą leczy czuje się bezpiecznie i jeździ na radioterapię bez lęku. Oby więcej takich lekarzy. Polecam