Rehabilitant Kraków

Beauty & Health
Al. 29 Listopada 41/1

wizyta już od 12
Średnia ocen: 4,9/5
Bardzo miła osoba, która zna się na swojej pracy. Pod czas zabiegów wszystko wyjaśnia, tłumaczy i doradza. Posiada rozległą wiedzę z różnych dziedzin medycyny estetycznej. Bardzo się cieszę, że mogłam na Panią trafić! Gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze się zastanawiają!!!
Opinia dodana przez: Ola

dr n. med. Aleksandra Lankosz

Fizjoterapeuta, Fizykoterapeuta

Dietla 19/3

Średnia ocen: 4,7/5
Jedyny lekarz ktoremu ufam! Lecze sie u Pani doktor juz 12 lat. A mam 24 ;) kochana i ciepla osoba na ktora zawsze moge liczyc. Polecam jak najbardziej!!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Małgorzata Klimek

Rehabilitant, Pediatra

ulica Szlak 14b/3

Średnia ocen: 3,2/5
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta, ogromna wiedza i bardzo miła osobowość. Wspaniały lekarz, który niesie pomoc innym ! profesjonalne podejście! Bardzo polecam! Gorąco polecam Panią Doktor!
Opinia dodana przez: Renata

mgr Paweł Czarnocki

Fizjoterapeuta, Fizykoterapeuta

Fizjoterapia Panaceum Paweł Czarnocki
Obronna 13R

Średnia ocen: 5,0/5
Pod opieką pana Pawła jestem od wielu lat, ponieważ jako osoba pracująca przy komputerze mam ogromne problemy ze zwyrodnieniami kregosłupa. Nigdy się nie zawiodłam na jego terapii, jest nie tylko skuteczna, ale i bezpieczna, na dodatek nie ogranicza sie tylko do zabiegów, pacjent dostaje szczegółowe informacje, jakie ćwiczenia powinien wykonywać w domu. Nie mam żadnych obaw, że zabiegi moga pogorszyc mój stan. Po kilku zabiegach zazwyczaj na długi czas mam ...

lekarz Marek Pełechacz

Średnia ocen: 4,2/5
Absolutnie nie polecam wizyt u Doktora. Doktor Pełechacz zachowuje się zupełnie nieprofesjonalnie. Na pierwszej wizycie kwalifikującej do rehabilitacji nie potrafił mnie dopuścić do słowa i wyjaśnić mój problem, ale otrzymałam radę o utrzymywaniu prawidłowej pozycji kręgosłupa. Każdy mój odzew był przerywany i wracał temat o postawie. Otrzymałam skierowanie na rehabilitacje na podstawie poprzednich diagnoz. Dodatkowo, podczas wizyty Pan pozwolił sobie na pakowanie alkoholu dla koleżanki z pracy :) Po pierwszej ...

dr Wojciech Fibiger

NIEPUBLICZNY ZAKłAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Oś . ZłOTA JESIEń 3

Średnia ocen: 3,5/5
Wizyta u Pana doktora w poradni spowodowała, że zostałem skierowany na dobre zabiegi, co umożliwiło mi szybki powrót do zdrowia. Bardzo polecam, rzeczowy, doświadczony specjalista jakich mało!!!
Opinia dodana przez: Aleksander

Bronisław Wójcik

Rehabilitant, Osteoporolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stomatologicznej Spółdzielni Pracy Dentystyka w Krakowie
ul. Kielecka 7a

Średnia ocen: 4,6/5
Potwierdzam, naprawdę bardzo dobry z dużym doświadczeniem specjalista. Cierpliwie wytłumaczył mi moją chorobę. Lubi zażartować ale ma duży szacunek do pacjenta. Bardzo mi pomógł. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Lucyna Wardęga

Nefrolog dziecięcy, Pediatra

ulica Zachodnia 5/7a

Średnia ocen: 4,2/5
Polecam serdecznie panią doktor byłam u niej z moim synkiem.Jest ciepłą,miłą i bardzo kompetentną lekarką.Pomogła mojemu dziecku za co jestem jej wdzięczna.Dziękuję jej i pozdrawiam.
Opinia dodana przez: paniewa

lekarz Maciej Skubis

Rehabilitant, Neurolog

Pierackiego 11

Średnia ocen: 3,6/5
Bardzo wiele Doktorowi zawdzięczam. Wierzył w moje wyzdrowienie sto razy bardziej niż ja. Motywował do pracy. Nie powiem, bywał surowy. Kawał czasu się ze mną przemęczył, ale już jest dobrze. A że przy tym gaduła, to rozładowywało moje napięcia i poczucie beznadziei. Dzięki, Doktorze.

lekarz Ryszard Gabryś

Krowoderskich Zuchów 19 lok. 83

Średnia ocen: 1,3/5
Dr Gabryś wykorzystuje schorowane osoby i ich naiwność. Za zabiegi trzeba zapłacić kilkakrotnie więcej niż w innych gabinetach dokładnie na tych samych sprzętach i ten sam czas. Obiecuję poprawę i wyłudza tym samym olbrzymie pieniądze. Poza tym najlepiej żeby płacić gotówką bo później nie zostają żadne ślady! Takie postępowanie powinno być zgłoszone do izby lekarskiej.
Uważajcie na niego i dokładnie rozeznanie rynek zanim nabierzecie się na to oszustwo
Opinia dodana przez: Oszukana

Rehabilitanci w Krakowie