Beauty & Health
Al. 29 Listopada 41/1
Bardzo miła osoba, która zna się na swojej pracy. Pod czas zabiegów wszystko wyjaśnia, tłumaczy i doradza. Posiada rozległą wiedzę z różnych dziedzin medycyny estetycznej. Bardzo się cieszę, że mogłam na Panią trafić! Gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze się zastanawiają!!!
Dietla 19/3
Jedyny lekarz ktoremu ufam! Lecze sie u Pani doktor juz 12 lat. A mam 24 ;) kochana i ciepla osoba na ktora zawsze moge liczyc. Polecam jak najbardziej!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stomatologicznej Spółdzielni Pracy Dentystyka w Krakowie
ul. Kielecka 7a
Potwierdzam, naprawdę bardzo dobry z dużym doświadczeniem specjalista. Cierpliwie wytłumaczył mi moją chorobę. Lubi zażartować ale ma duży szacunek do pacjenta. Bardzo mi pomógł. Dziękuję.
Lekarz o bardzo szerokim spektrum wiedzy, fachowo i rzeczowo potrafi wytłumaczyć i przekazać pacjentowi gdzie leży problem a jeżeli nie jest tego pewien w stu procentach umie wyjaśnić co może być problemem i na co należy zwrócić uwagę. Jestem po kilku zabiegach operacyjnych i kontuzjach. Muszę szczerze powiedzieć iż przy pierwszej wizycie zbadał mnie tak iż odrazu podał przyczynę i skąd moje problemy mają źródło. Owszem jest to lekarz który …
NIEPUBLICZNY ZAKłAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Oś . ZłOTA JESIEń 3
Wizyta u Pana doktora w poradni spowodowała, że zostałem skierowany na dobre zabiegi, co umożliwiło mi szybki powrót do zdrowia. Bardzo polecam, rzeczowy, doświadczony specjalista jakich mało!!!
Ze szczerego serca polecam panią doktor Małgorzatę Klimek. Jest przede wszystkim człowiekiem z sercem i duszą. Mimo ilości pacjentów, odpowiedzlności, zmęczenia nigdy nie narzeka. Zawsze stara się pomóc, wykazuje cierpliwość, zaufanie. To bardzo ważne w relacji z rodzicem. Zleca odpowiednią ilość badań, szuka rozwiązań, by pomóc pacjentowi. Zaangażowana i z pasją spełnia się w swej pracy. Ja dziękuję szczerze za prowadzenie i leczenie moich synów bliźniaków. To lekarz z powołania. …
Rehabilitacja "Fizjo-Med 2"
ulica Bałtycka 3