Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Stomatologicznej Spółdzielni Pracy Dentystyka w Krakowie
ul. Kielecka 7a
Potwierdzam, naprawdę bardzo dobry z dużym doświadczeniem specjalista. Cierpliwie wytłumaczył mi moją chorobę. Lubi zażartować ale ma duży szacunek do pacjenta. Bardzo mi pomógł. Dziękuję.
Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem z powołania byłem w tragicznej sytuacji chodziłem o dwóch kulach stan zapalny był ogromny i nie do zniesienia każdy krok był ogromnym bólem !! dzięki Pani Małgorzacie wyszedłem na prostą i jestem bardzo za to jej wdzięczny z całego serca !! polecam bardzo! Panią doktor ktoś jak pisze złe opinie niech zastanowi się dwa razy zanim napisze
Consilius
Staszica 9-15
Stargard Szczeciński
Wspaniały lekarz!Wysłucha nie patrzac na zegarek.Wszystko dokładnie wytłumaczy.Zrobi dokładne Usg. Zleci badania.Stawia trafną diagnozę.Bardzo się cieszę ze pan Piotr Fengler mnie leczy.Lekarz z powołania i bardzo dobry reumatolog.Polecam!!!
Prywatny Gabinet Reumatologiczny
Skłodowskiej-Curie 1a lok. 3
Działdowo
Wspaniały lekarz. Do Pani doktor trafiłam z polecenia mojego lekarza rodzinnego. Moja pierwsza wizyta u Pani doktor zakończyła się łzami Radości. Po raz pierwszy czułam się wysłuchana i dokładnie zdiagnozowana. Pani doktor dokładnie mnie zbadała i po kolei omawiała moje problemy zdrowotne poświęcając czas na dokładne wyjaśnienie moich dolegliwości bólowych, wypisała receptę, oraz skierowanie na dalszą diagnostykę. Wizyta kontrolna za 4 tyg. Każdemu polecam wizytę u Pani doktor, jest to …
ulica Kościuszki 1
Świętochłowice
Witam serdecznie z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor od jakiegoś czasu borykałem się z kolanami, kilkanaście wizyty u lekarzy i żaden nie umiał zdjagnozowac problemu i postawić prawidłowej diagnozy Wystarczyła jedna wizyta by p Doktor bez problemu zdjagnozowala chorobę i rozpoczęła odpowiednie leczenie duże uznanie i wyrazy szacunku dla p Doktor naprawdę specjalista pozdrawiam
Mój przypadek był bardzo ciężki, ponieważ nie mogłam sama chodzić. Po przyjęciu przez panią doktor bez zapisu oraz po za kolejką (dzięki uprzejmości pacjentów) zostałam kompleksowo zbadana oraz przeprowadzono ze mną dokładny wywiad, na podstawie którego pani doktor przepisała leki i na drugi dzień mogłam chodzić już o kulach, dodatkowo skierowała mnie na dalsze szczegółowe badania w celu dokładnej diagnozy. Oprócz tego że jest wspaniałym lekarzem jest również bardzo ciepłą …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
Siedlce
Jestem po pierwszej wizycie u Pani Doktor. W końcu zostałam potraktowana poważnie. Pani Doktor bardzo uprzejma, przeprowadziła obszerny wywiad. Wkłada serce w swoją pracę i nie traktuje pacjenta jak kolejnego numerka w poczekalni. W końcu czuję się zaopiekowana po latach tułaczki po lekarzach..Z serca polecam
Szpital Reumatologiczno-Rehabilitacyjny
Szpitalna 11
Ustroń
Dałbym 6 na 5 gdyby się dało! U Pani Doktor leczę się juz kilka lat, na swojej drodze spotkałem wielu lekarzy którzy nie potrafili nic zdziałać moimi problemami. Doktor nieomylnie trafiła z diagnozą oraz bardzo szybko rozpoczęła leczenie ( wszystko podziało sie w miesiąc czasu). U poprzedniego doktora "leczyłem" sie 9 lat niszcząc swoje zdrowie, które teraz mi wraca. Wszystkie szczegółowe badania mialem zrobione bez pytania- jakich doprosić nie moglem …
Kłodzka 1 / 5
Polanica-Zdrój
Kilka razy byłam pacjenętką dr Goleń i zawsze tak samo: powitanie ,diagnoza, efektywne leczenie i właściwe zalecenia. Widać , że w praktyce Tego lekarza to standard. Doktor Goleń to lekarz , który lubi swój zawód , a ilość pacjentów przed gabinetem jak przyjmuje jest najlepszą rekomendacją Jego wiedzy i zaangażowania . Polecam
NZOZ Przychodnia na Bielanach
ul. Jana Kasprowicza 62
gdyby wszyscy lekarze podchodzili do pacjenta jak doktor Grabowska , to chorych byłoby o połowę mniej
Sport & Med. s.c. Ośrodek Medycyny Sportowej Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Topolowa 35/1
Godny polecenia lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta.Bardzo miła i uprzejma lekarka. Nikt z lekarzy nie poświęcił mi tyle czasu na wizycie a co najważniejsze efekt leczenia,dobra diagnoza to najważniejsze
Pierwszy raz spotkałam się z brakiem obejrzenia stawów przez reumatologa, zwłaszcza przy objawach bólowych tych okolic. Obejrzenie dłoni przez Panią Doktor i obejrzenie chodu pozwoliło na podważenie opinii innych lekarzy. Sposób wyrażania się lekarki wskazywał na brak chęci niesienia pomocy oraz empatii.
Laboratorium Medyczne Synevo Włocławek Kilińskiego
Jana Kilińskiego 16
Włocławek
Bardzo dobry specjalista. Lekarz z dużym doświadczeniem, jego diagnozy są trafione. Profesjonalne podejście do pacjenta. Bardzo miła osoba. Polecam.
MEDICAL NZOZ Sp. z o.o.
ulica Okrzei 79
Wyszków
Trafiłam do gabinetu Pana Doktora Zaniewskiego z polecenia koleżanki (pacjentki)Jestem bardzo zadowolona z wizyty i zaoferowanego leczenia.Pan Doktor podszedł do mnie z wielką empatią i zrozumieniem .Zbadał mnie dokładnie,wypytał o dotychczasowe leczenie i występujące dolegliwości .Bardzo dziękuję i polecam.
Specjalistyczny Gabinet Lekarski
Oś.Jagielońskie 19/3
Polecam Pana Doktora Ryszarda Stańczyka pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Duża kompetencja oraz wiedzą . Szczegółowa rozmowa z Pacjentem na temat choroby. Świetny dobór środków farmaceutycznych . Prowadzi moją Mamę w zakresie leczenia od kilkunastu lat. Jeden z lepszych Lekarzy w przychodni na os.Złota Jesień.
NZOZ Salus sp. z o.o.
Wrocławska 12a
Jastrzębie-Zdrój
Niestety tak jak większość lekarzy teraz: wywiad lekarski ograniczony do minimum szybko pobierznie raczej olewająco tłumaczenie choroby żadne jaką chorobę pani dr stwierdziła dowiedziałam się tylko z karteczki jaką mi wręczyła w zasadzie nie uzyskałam żadnej konkretnej porady jak sobie radzić z dręczącymi mi dolegliwościami