Pan doktor jest świetnym fachowcem. Bardzo uwazny i wnikliwy. Podszedł z troską do dolegliwości, zlecil odatkowe badania diagnostyczne. Przepisał leki i poinformował o dalszym postępowaniu. Polecam - warto było pojechać z Krakowa do Brzeznej.
Porażka. Pan się spóźnił do pracy o 45 minut, poza tym chodziłam do niego 3 razy przez 4 miesięcy i brak diagnozy, tylko rzucił mi że jestem zdrowa i dowidzenia, ale z tego jego "zdrowa" katar mi nie przeszedł. Przepisywał mi clatre na alergię, chociaż przed wizytą u niego byłam do alergologa i ten mnie zbadał i nic. Wizyta była krótka, nieprzyjemna, oprócz chyrlania doktora co chwilę żadnych słów ani dźwięków nie było. Badania bolesne, a po wizycie zepsuty nastrój na caly dzień i rozpacz, bo problem zdrowotny został, a terminy do innego laryngologa są za 10 miesięcy.
Nie polecam . Lekarz bardzo gburowaty , nie uprzejmy . Trafiłam do niego z przewlekłym katarem . Przez dwa lata przepisywał różne aerozole do nosa , niestety żadne nie skutkował y. Nie skierował na żadne konkretne badania (wykazy itp ). „ leczy na oko „ . Od stosowania tych aerozoli zaczęły mi się robić ropnie , rany w nosie , bardzo bolesne . Gdy zgłosiłam to , to stwierdził że nie mam żadnych ran , żadnego kataru , jestem zdrowa i do widzenia . Jedynym plusem był szybki termin , ale teraz już wiem że jednak warto poczekać dłużej na prawdziwego Lekarza , a nie iść do byle kogo .
Profesjonalna opieka, szybka diagnoza i skuteczne leczenie. Lekarz laryngolog wykazał się dużą wiedzą i empatią. Polecam z całego serca!
Jestem zadowolona z wizyty u doktora Romana Drążka. Wizyta przebiegła sprawnie i konkretnie. Szybka diagnoza, trafna pomoc, rzeczowe podejście. Mam już umówioną kolejną wizytę. Polecam.
Coś nieprawdopodobnego! Współczuję z całego serca wszystkim pacjentom, którzy muszą trafiać do tego pana. Ja niestety nie miałem wyboru — medycyna pracy — ale tak nieuprzejmego, aroganckiego i nieprofesjonalnego lekarza nie spotkałem od lat. Zachowanie tego pana woła o pomstę do nieba. Głośny, niegrzeczny, kompletnie nieprzestrzegający zasad kultury osobistej, a już o RODO to chyba w ogóle nie słyszał. Moje imię i nazwisko usłyszał cały korytarz. Kiedy Pani z rejestracji (którą mi szczerze żal!) przyniosła kartę, wydarł się na nią przy mnie: „Nie wyrażałem zgody!” — ton nie do przyjęcia …
Zachowanie tego pana woła o pomstę do nieba. Głośny, niegrzeczny, kompletnie nieprzestrzegający zasad kultury osobistej, a już o RODO to chyba w ogóle nie słyszał. Moje imię i nazwisko usłyszał cały korytarz. Kiedy Pani z rejestracji (którą mi szczerze żal!) przyniosła kartę, wydarł się na nią przy mnie: „Nie wyrażałem zgody!” — ton nie do przyjęcia w jakiejkolwiek instytucji, a już tym bardziej w służbie zdrowia.
Czułem się potraktowany jak problem, nie jak pacjent. Zero empatii, zero poszanowania. Sprawiał wrażenie, jakby robił wszystkim łaskę, że w ogóle przyszedł do pracy. Kolejny przykład lekarza, któremu wydaje się, że wszystko mu wolno.
Nie polecam nikomu. Zdecydowanie omijać, jeśli tylko macie wybór
Po dzisiejszej wizycie wiem, że nigdy już do tego lekarza nie pójdę. Badanie bolesne, zachowanie lekarza agresywne i chamskie. Porażka
Zacznijmy od tego co najważniejsze, czyli kompetencje, chodze do pana Romana już dłuższy czas, mam niesamowicie problematyczne uszy, ale dzięki doktorowi jest o wiele lepiej, zawsze jest w stanie mi pomóc i dobrać odpowiednie leczenie, zdecydowanie polecam. Czytałam inne opinie i ludzie zachowują się tak, jakby przed nimi miał zostać rozłożony czerwony dywan, doktor potrafi wywołać uśmiech na twarzy, i zadbać o pacjenta ale jak każdy inny człowiek może mieć gorszy dzień, faktem jest że ma specficzny charakter, mówi prosto z mostu, może to komuś nie pasuje, ale najważniejszym jest to, że wdraża odpowiednie leczenie, nie to czy jest miły. Zawsze poświęci wystarczającą ilość czasu. Pozdrawiam
Nie polecam wizyty u tego lekarza chamski, gburowaty i opryskliwy. Badanie bolesne ,brak diagnozy.Lekarz bada bez rękawiczek. Krzyczy i obraża się gdy zadaje się mu pytania o leczenie.
Nie polecam. Brak kultury, badanie sprawia ból bo jak twierdzi " musi boleć". Jednak to samo badanie u innych laryngologów wcale nie musiało boleć. Lepiej chorować niż leczyć się u tego człowieka.