Nie polecam! Bardzo nieprzyjemna wizyta. Lekarz ciągle gdzieś wychodził, co spowodowało duże opóźnienie. Wizyta w pośpiechu, lekarz zdenerwowany z powodu opóźnienia, komentuje niepotrzebnie i to w bardzo nieprzyjemnym tonem. Nie wytłumaczył na czym polega badanie foniatrycznej i czy zgadzam się na użycie sprzętu, który jest wielokrotnego użytku. Nie zauważyłam też, by przed badaniem umył ręce, rękawiczek też nie założył. Byłam tak zdezorientowana, że dopiero po badaniu doszło do mnie, że nie powinnam zgodzić się na badanie w takiej atmosferze i formie. Nie polecam!
Nie polecam, byłam na wizycie z dzieckiem, nie ma podejścia do dzieci, szarpie, ubliża jest strasznie opryskliwy, spieszy sie, miałam wrażenie że te wizyty są na czas.
Omijać z daleka, spóźnia sie do pracy i jest opryskliwy wobec pacjentów. Nie warto na nfz a już na pewno szkoda pieniędzy iść prywatnie.
Polecam Pana Doktora,lekarz uprzejmy i miły,odpowiada na zadawane pytania dotyczące schorzenia. Pan Doktor mimo że na skierowaniu była konsultacja w sprawie ślinianki wykonał pełne badanie laryngologiczne
Ze swojej strony polecam. Jestem świeżo po wizycie. Sympatyczny i uprzejmy lekarz jako pierwszy postawił prawidłowe rozpoznanie jeżeli chodzi o córkę. Od kilku lat prywatnie nikt problemu nie zauważył. Mam nadzieję tylko, że uda mi się zapisać na zabieg żeby jak najszybciej był spokój.
NIE POLECAM !!!! Byłam u tego lekarza na wizycie prywatnej, ale stwierdzam zero empatii, pośpiech, brak kompetencji. Odczułam, że mam jak najszybciej wyjść, bo Pan doktor się spieszy. Co do trafności decyzji, to na tę chwilę nie mogę odpowiedzieć, ale diagnoza wydaje mi się niepełna. Nie otrzymałam wypisu z wizyty, płacąc za tę wizytę 220zł. NIE POLECAM !!!
Nie polecam, lekarz gburowaty, chamski, między pacjentami stale prowadzi rozmowy telefoniczne opóźniając przyjęcia pacjentów (godzina opóźnienia to norma). Zdarza mu się przeklinać w czasie wizyty. Jeśli pacjent nie odczuwa poprawy na prowadzone leczenie sugeruje konfabulowanie...
Miałem u tego lekarza korekte przegrody nosowej rok temu i od tamtej pory w końcu normalnie oddycham obiema dziurkami. Nie mialem od tamtej pory ani raz zapalenia zatok co przedtem meczylo mnie kilka razy w roku.
Bardzo nie polecam, nie dosc ze spoznia sie do pracy godzine, ludzie czekaja spiesza sie, problem z wypisaniem recepty ma wielki, leczy na oko i tak samo stawia diagnoze, wiecznie narzeka na zycie i pogode, bardzo nieprzyjemny lekarz.
Polecam i dziękuję konkretny dostępny uprzejmym za dwadzieścia lat już takich nie będzie dbajmy i szanujmy ich pracę