RETINA Diagnostyka i Mikrochirurgia Oka
ul.Gimnazjalna 1
Wyrażam wielką wdzięczność i podziękowanie Pani Doktor za uratowanie wzroku.Po znacznie opóżnionej prawidłowej diagnozie/choroba AMD/większość okulistów kazała mi pogodzić się z utratą widzenia.Pani Doktor zastosowała leczenie/zastrzyki,zabieg/,które dało rewelacyjny wynik zapewniając mi komfort życia. Podziwiam profesjonalizm Pani Doktor, wielką życzliwość i cierpliwość dla pacjentów/bez względu na ich wiek/. Dlatego jest to lekarz godny polecenia!
Centrum Dietetyczne Naturhouse
Aleja KEN 88, Metro Stokłosy
Pani profesor jest cudowna. Bardzo dobre podejście do dzieci. Rzeczowo tłumaczy, poświęca tyle czasu ile potrzebuje maly pacjent i rodzic. Udziela informacji o zdrowiu nie tylko z zakresie kardiologii. Bardzo gorąco polecam.
Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37
Bardzo wysoko oceniam umiejętności i wiedzę Pana Doktora Jacka Kuśnierza. Wykonywał u mnie zabieg ablacji. Zabieg trwał bardzo krótko bo 1,5 godziny (łącznie z przygotowaniem). Już, 2 godziny po zabiegu poczułem znaczną poprawę pracy serducha i ogólnego samopoczucia. Wypis że szpitala otrzymałem następnego dnia. Szczerze polecam tego Fachowca i jego Zespół. Dziękuję.
Wiele dobrego moglibyśmy napisac o naszej Pani dr. Karolinie, jest wspaniałym lekarzem z powołania, ma duzo cierpliwości do dzieci , ząbki leczy solidnie , bez najmniejszych zastrzeżeń. Potrafi tak podejść dziecko , że nie czuje ono bólu. Uratowała ząbki naszego synka, po lekarzu który naciagnął nas finansowo a ząbków nie wyleczył. Dodam, również, że Pani dr. leczy również dorosłych i robi to fantastycznie wstawiała mi dwie (1) z koron pełnoceramicznych …
Puławska 455
wspaniały lekarz, bardzo kompetentny i w dobrym kontakcie z pacjentem.Biopsja gruboigłowa była praktycznie bezbolesna.
Puławska 455
Prawdziwy lekarz z powolania. Pomogl mojemu mezowi nawet kosztem swojego prywatnego czasu. Pan doktor jest kompetentnym, doswiadczonym lekarzem. Dokladnie zapoznal sie z problemem, skrupulatnie analizowal wyniki badan , opisal przyczyne w szerszym kontekscie laczac stan zdrowia meza nie tyko z choroba, ale i stylem zycia jak rowniez praca zawodowa. Wytlumaczyl w jakiej kolejnosci i w jaki sposob trzeba pracowac nad poprawa zdrowia (sylwetki) meza. Jestesmy oboje bardzo wdzieczni panu doktorowi.
Puławska 455
Pani Ewa bardzo mi pomogla w diagnozie choroby. Bardzo kompleksowe podejscie, bardzo uprzejma i wyrozumiala. Dawno nie spotkalem tak dobrego lekarza z takim doswiadczeniem i pozytywnym podejsciem do pacjenta. Doktor poswiecila mi odpowiednio duzo czasu, odpowiada na wszystkie pytania.
Puławska 455
Badanie kolonoskopii wykonane przez Panią Doktor to mistrzostwo świata. Ciepła, cierpliwa i delikatna. Badanie wykonane sprawnie, bez niepotrzebnego stresu. Polecam tę cudowną osobę oraz zespòł towarzyszacy Pani Doktor. Wspaniali ludzie i profesjonalisci. Polecam z całego serca.
Super lekarz! Na tle spieszacych sie , burkliwych i nieuprzejmych lekarzy, ktorzy arogancja pokrywaja brak wiedzy lub dowiadzczenia jawi sie jako aniol:) Jest przede wszystkim myslacym czlowiekiem. Nie podejmuje pochopnie decyzji. Uwaznie slucha pacjenta, jest skupiony, zadaje pytania i slucha odpowiedzi. Nawiazuje kontakt wzrokowy z pacjentem (czesto zdarza sie , ze lekarz sprawia wrazenie nie bardzo sluchajacego, gdy mamrocze cos do siebie ze wzrokiem wbitym w biurko, przekladajac papiery). Tu …
Krasińskiego 16 lok. 50
Lekarz rzeczowy, udziela wyczerpujących informacji o przebiegu leczenia i zaleceniach. Kompleksowe podejście do pacjenta. Polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej PRIMA-DENT Filia Nr 3
Króżańska 20
Doświadczenie i precyzja razem z uprzejmością i uśmiechem w jednej osobie. Usuwanie ósemki przebiega sprawnie i bez większego bólu. Leczenie kanałowe również. Na miejscu jest RTG więc można sprawdzić co się dzieje z bolacym zębem. Naprawdę pewna ręka p. Agnieszki, przywróci piękny uśmiech. Polecam :)
Instytut Technologii Urody
Niesamowite jest spotkać w swoim życiu taką osobę jaką jest Pani Iwona Krędzielak-Manikowska. Szeroka wiedza z zakresu leczenia, profilaktyki, trafne diagnozy, idealnie dobrane leki i zabiegi medycyny estetycznej. Dzięki Pani Doktor dowiemy się jak dbać o swój organizm, jak pielęgnować swoją cerę by osiągnąć niebywałe piękno ukryte w każdym z Nas. Serdecznie polecam http://www.happyclinic.pl/ gdzie można umówić się na konsultacje, dostać pełną diagnozę i leczenie lub usługi kosmetyczki używającej dermokosmetyków …
Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8
Bardzo miła i kompetentna lekarka. Polecam. Ma zawsze czas dla pacjenta. Pacjentka czuje się bardzo komfortowo.
ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA
Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Centrum Medyczne LIM
ulica Aleje Jana Pawła II 78
Najlepszy specjalista w Warszawie, niestety umówienie się na wizytę w publicznej jednostce graniczy z cudem. W bardzo jasny sposób przedstawia wszystkie trudne zagadnienia z dziedziny endokrynologii. Przedstawia wszystkie możliwe opcje, wybór pozostawia pacjentowi. Monitoruje i dba o pacjenta.
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Waryńskiego 9
Złoty człowiek. Miła, uprzejma, kompetentna. Na każde zagadnienie poświęca dużo czasu, stara się zgłębić problem. Nie przepisuje niepotrzebnych leków, dba o regularne cytologie, bada piersi. Dodatkowo tworzy więź interesując się również życiem prywatnym pacjentek i pamięta je:) Jest naprawdę przesympatyczna. Badanie nie jest nieprzyjemne. Jest bardzo delikatna. Leczę się u Niej prywatnie na Bachmackiej w Warszawie, więc nie wiem jak się zachowuje i czy w ogóle przyjmuje w państwówce. Mam …
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Wspaniała doktor, gorąco polecam :) Najlepsza ginekolog jaka spotkałam, cieszę się, że na Nią trafiłam:)