Joanna Winkowska

Ortodonta

NEWMED. LECZNICA SPECJALISTYCZNA
Gwiaździsta 5b

Jestem zadowolony z leczenia. Polecam innym Pania Doktor.

Jacek Popiński

Niemcewicza 26

Najlepszy Stomatolog-Chirurg jakiego poznałem. Pełny profesjonalizm, wiedza i umiejętości. Zabiegi wykonywane z największą starannością a efekty utrzymują się bardzo długo bez konieczności ponownego odwiedzania. W moim przypadku nic się nie dzieje już od 22 lat a ząbki wyglądają jak by były wczoraj zrobione :-)
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Sławomir Pietrak

Pracownia Terapii i Rozwoju
ul. Wilcza 31 lok. 7

Żaden inny lekarz psychiatra, u którego miałam okazję leczyć się do tej pory, nie wywarł na mnie tak korzystnego wrażenia. Wysokie kwalifikacje zawodowe, ogromne zaangażowanie w pracy, traktowanie każdego pacjenta w sposób niezwykle indywidualny oraz umiejętność nawiązywania bardzo bezpośredniej relacji z pacjentem.

dr n. med. Danuta Rosińska-Borkowska

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Gabinet dermatologiczny Danuta Rosińska-Borkowska
Lewartowskiego 12 lok. 55

lekarz z powolania /super podejscie do pacjentów.odpowie na wszystkie pytania,w miare mozliwosci stara sie pomoc jak tylko moze.godny polecenia
Opinia dodana przez: marzena

lekarz Zuzanna Gronkiewicz

Laryngolog

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

Poświęca pacjentowi czas i uwagę. Jasno tłumaczy przyczyny dolegliwości i możliwe leczenie. Świetna lekarka.
Opinia dodana przez: Marek

dr n. med. Agnieszka Siennicka

Gabinet Okulistyczny Focus
Łukowska 1 lok 12

Do pani Agnieszki trafiłam przypadkowo - i dzięki Bogu, trafna diagnoza, super dobrane leki - działające szybko i skutecznie. Bardzo dobry lekarz (i fajna babka).polecam!
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Aleksandra Karbowniczek

Klinika Ruchu
ul. Biały Kamień 2

Będąc pacjentem Pani dr z przyjemnością się choruje. Bardzo rzadko spotyka się tak uprzejmych i sympatycznych lekarzy jednocześnie z taką wiedzą. Opinia moja jest wyjątkowo obiektywna i szczera. Prawdą jest, że 50% skuteczności leczenia jest podejście lekarza do pacjenta. Nastawienie psychiczne ma bardzo duże znaczenie w leczeniu człowieka.
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Mateusz Stach

AestheticA
Kleszczowa 18

Miałem szczęście być leczonym przez lek. Mateusza Stacha w Centrum Diagnostyki i Terapii Onkologicznej w Katowicach (NU‑MED / UCK Katowice). Już od pierwszego spotkania dało się wyczuć, że mamy do czynienia z prawdziwym fachowcem: doskonale przygotowanym, pewnym swojej wiedzy, a jednocześnie niezwykle empatycznym i zaangażowanym lekarzem .

lekarz Joanna Wichrowska

Anestezjolog

Melomanów 2A/18

Pani Doktor bardzo profesjonalna , konkretna , sympatyczna . Dziękuję za poświęcony czas i rzetelną informację . Polecam !

lekarz Robert Bakuła

Chirurg ogólny, Urolog

Studio Odmładzania i Odchudzania Déesse
ul. Bora-Komorowskiego 21 lok. 313

Lekarz empatyczny, yczliwy,uprzejmy,zaangażowany w chorobę pacjenta, komunikatywny,wnikliwy,wysokiej klasy specjalista,uprzejmy, pomocny, posiadający bardzo duże doświadczenie zawodowe.z całego serca polecam. Żaneta Szybisz.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Kardiochirurg
                                       dr n. med. Radosław Wilimski

dr n. med. Radosław Wilimski

Kardiochirurg

balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5

Doktor na pięć gwiazdek za :kompetencje, poświęcony czas, tłumaczenie choroby , leczenie, kompetentność i oczywiście uprzejmość

lekarz Adam Ciesielski

Capri 2/22

Lekarz z sercem i kompetencjami. Podejście do pacjenta i empatia. Polecam wszystkim potrzebującym lekarza o tej specjalności chirurgii.
Opinia dodana przez: Ela

lekarz Anita Borodzicz

Sonaty 6/430

Dr Anita Borodzicz jest chirurgiem pracującym w Poradni Chirurgicznej w Pruszkowie. Na zakrzepicę leczę się już kilkadziesiąt lat ale z taką opieką się jeszcze nie spotkałam. Pani Doktor jest prawdziwym lekarzem z powołania, ponieważ oprócz fachowej wiedzy troszczy się również o swoich pacjentów. Jest osobą niezwykle miłą co w dzisiejszych czasach, w państwowej służbie zdrowia, nie jest zbyt częstym zjawiskiem.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Paweł Milewczyk

Endokrynolog, Ginekolog

MD Clinic
Sienna 83 / wejście od ul. Żelaznej

Trafiłam do Pana Milewczyka po roku bezowocnych starań o dziecko. Generalnie inni lekarze rozkładali ręce, badania, które zlecali nie wykazywały żadnych nieprawidłowości. Okazało się, że mam podwyższony poziom prolaktyny. Pan Doktor postawił trafną diagnozę oraz przepisał leki. Powiedział, że w przeciągu dwóch cykli powinnam zajść w ciążę. I tak się stało! Co prawda to dopiero początek, ale jestem dobrej myśli. Mam fachową opiekę, Doktor jest bardzo kompetentny. Zna się na …
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Alicja Mikłasz-Kupis

Endokrynolog, Ginekolog położnik

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Polecam wszystkim, chodziłam wcześniej do kilku endokrynologów, mam porównanie. Pani doktor tłumaczy wszystkie możliwe przyczyny nadmiaru hormonów, opowiada o tym jakie mamy możliwości leczenia, tak aby pacjent sam mógł zdecydować w jakim kierunku prowadzić leczenie. W razie wątpliwości podpowiada za i przeciw każdej z możliwości. Ma otwarty umysł, pyta o oczekiwania stara się dopasować indywidualne leczenie dla pacjenta. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Zuza
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Diabetolog
                                       prof. Leszek Czupryniak

prof. Leszek Czupryniak

Diabetolog, Internista

balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5

Prof Czupryniak oprócz tego ze jest bardzo dobrym specjalista to jest także normalnym człowiekiem kutry rozumie swoich pacjentów .

lekarz Wojciech Juraszek

SZPZLO Warszawa - Praga Południe
ulica Krypska 39

Ojciec Wojciecha pierwszy Ordynator szpitala w Tarnowie obecnie Szpital Edwarda Szczeklika jest ulica Dr Juraszek przyjmowal rowniez w domu za DARMO.Matka Wojciecha byla przelozona pielegniarek (przepiekna Pani) siostra Wojciecha lek Pedriatri w Gliwicach.Z takiej rodziny-rekomendacje zbyteczne.
Opinia dodana przez: leszek
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog dziecięcy
                                       dr Olga Warszawik-Hendzel

dr Olga Warszawik-Hendzel

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Specjaliści Dermatolodzy - Euderm
Grójecka 186/309

Na wizycie u Pani Doktor byłam w poradni na ul.Koszykowej. Jeszcze wcześniej miałam wycinane znamię-ranka zszyta ładnie,bez problemów. Jeśli chodzi o wizytę to Pani Dr Warszawik jest bardzo uprzejma, wysłuchała do końca , z cierpliwością odpowiadała na zadane pytania.Sprawdziła kiedy była robiona kontrola całościowa znamion,czyli nie traktuje pacjenta przedmiotowo.Osoba godna polecenia i dobra w swoim fachu.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Ewa Opalińska-Ciszek

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Cudowna Pani doktor, ogromna wiedzą przekazana w sposób dla mnie zrozumiały. Bardzo długi wywiad, dokładne zalecenia. Lekarz z prawdziwego powołania. Oby więcej takich z sercem na dłoni. Polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Angelika

lekarz Agnieszka Czesak

Lekarz rodzinny, Pediatra

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Znakomity fachowiec, pełna empatii kobieta. Znakomity kontakt z pacjentem (bez wzg. na wiek pacjenta).