Dziewczyny dr Karaś to najlepszy ginekolog na jakiego trafiłam. Prowadzi moją ciąże i w 1000% jestem zadowolona i pozytywnie zaskoczona, że lekarz może mieć taki kontakt z pacjentem. Nie zwracajcie uwagi na negatywne komentarze. pozdrawiam
Witam. Mam od wielu lat problemy natury ginekologicznej. przeszłam przez mnóstwo specjalistów z tej dziedziny, w tym kliku profesorów, ale z całą pewnością i odpowiedzialnością polecam dr Karasia. Jest naprawdę kompetentny, poswięca tyle czasu na wizytę, ile pacjentka potrzebuje. A przede wszystkim mnie wyleczył!
Drogie Panie! Jeśli czytacie te opinie- to nie czytajcie negatywnych i nie nastawiajcie sie z góry źle! Ja nikogo nie pytałam a do doktora trafiłam przez przypadek i każdego dnia dziękuję, że tak się stało. Pierwszy raz w życiu zostałam tak miło potraktowana! Mój problem stał się problemem doktora a doktor- moim przyjacielem, który nie tylko słyszy ale przede wszystkim SŁUCHA kiedy mówię jaki mam problem i pomaga. Mam do niego ogromne zaufanie a to juz jest połowa sukcesu! Taka jest moja opinia a żeby wyrobić swoją własną- trzeba to najpierw sprawdzić!
Witam. Jestem pacjentką tego lekarza od 7miu lat. A mając kłopoty ginekologiczne od 16 roku życia miałam okazję być pod opieką 8 innych lekarzy aż trafiłam na tego i już nie szukam nowego. Spełnił moje wszystkie oczekiwania, prowadzi właśnie moją drugą ciążę(stąd koszt wizyty 60zł z USG), miałam robiony przez niego zabieg, a nawet wyleczył mi skutecznie kłopoty z cerą po pierwszej ciąży i z tego też jestem bardzo zadowolona:). Czuję się naprawdę pod dobrą, fachową i kompleksową opieką. W razie kłopotu jest niemalże na zawołanie nawet w dniu kiedy nie przyjmuje. Czasami rzeczywiście wizyta trwa krótko i szybko ale ilość pacjentek mówi sama za siebie.
No niestty byłam dzis i potraktowana jak zło konieczne, nawet nie wiem ile mm ma moj pecherzyk bo i po co mi to. :[
Fantastyczny lekarz! Bardzo profesjonalnie i indywidualnie podchodzi do pacjenta. Uprzejmy i delikatny.
Super lekarz! absolutnie wzbudza czyjeś zaufanie. gorąco polecam!
Super lekarz! absolutnie wzbudza czyjeś zaufanie. gorąco polecam!
nie wyjaśnia choroby tak mi rozregulował mój organizm że musiałam szukać innego lekarza wizyta u niego trwa nie całe 5 minut najgorszy lekarz odradzam
Zdecdowanie polecam tego Lekarza,SUPER LEKARZ.Wczesniej byłam u 2 innych lekarzy i do...kitu.Pozostałam przy tym.
Zdecydowanie odradzam!!!!!!!!Lekarz mało kompetentny,nie tłumaczący choroby oraz sposobu leczenia.