3,6
3,5
3,6
3,9
3,5

To jedyny ginekolog do którego mam zaufanie. Nie stresuje się przed nadchodzącą wizytą. Jego podejście do pacjenta jest "na luzie", dużo rozmawia podczas badania co pozwala na odstresowanie się. POLECAM Z CAŁEGO SERCA! A te negatywne opinie nie wiem dlaczego tu trafiły, pamiętajmy lekarz też człowiek może mieć gorszy dzień.

POLECAM Z CAŁEGO SERCA!

Wspaniały lekarz poprowadził dwie ciąże . Nie mam zastrzeżeń. Leczy na fundusz i prywatnie jak kto woli . Polecam

NIE POLECAM !! Wizyta prywatna trwała 5min , zero wywiadu , poszłam na konsultacje na której po włożeniu palcy stwierdził zapalenie bakteryjne a po USG dwie torbiele na jajniku oczywiście badanie było nie delikatne zamieszał we mnie jak w krowie . Przepisał drakońskie tabletki dopochwowe na infekcję której nie było ,w związku z rzekomymi torbielami nic się nie wypowiedział ,nie zrobił cytologii i wogóle ta wizyta to pomyłka! Na szczęście poszłam do kompetentnego ginekologa który nic takiego nie stwierdził, jestem zdrowa i mam czyste jajniki . Nie rozumiem dlaczego pomimo …

NIE POLECAM !!
Nie rozumiem dlaczego pomimo takich pomyłek i podejściu do pacjentek widząc wiele takich komentarzy nikt nie zrobił z tym porządku .
Jeszcze raz ostrzegam kobiety bo wizyta to strata pieniędzy, stres z powodu źle postawionej diagnozy.

Pan Doctor jest mily, delikatny i troskliwy. Telefonuje do pacjentki, gdy cytologia wykazała chorobę i bez umawiania wizyty przepisuje recepte. Pełen zakres usług. Wykonuje nawet USG piersi.

Niestety NIE POLECAM tego lekarza jako ginekologa. Wizyta trwała 4 minuty łącznie z badaniem USG! Zero pytań ze strony lekarza, zero zainteresowania. W ciągu 15 minut obsłużył 3 pacjentki. Dodam, że wizyta była prywatnie oraz przyszłam do Pana doktora w sprawie potwierdzenia swojej pierwszej ciąży. Kompletnie nie polecam.

Kompletnie nie polecam.

Polecam pana doktora. Prowadził mi 4 ciąże i zawsze kierował mnie na badania. Nie mogę złego słowa powiedzieć. Mogę z czystym sumieniem polecić tego doktora.

Nie polecam, wizyta trwa nie całe 5 min, każe przychodzić co 2 tyg żeby tylko powiedzieć że wyniki są w normie, za co kasuje 130 zł. Na 2 pierwszych wizytach nie obliczyl nawet który to tydzień ciąży i ile długości ma zarodek oraz nie skierował na badania.

Wypisał mi zaświadczenie o ciąży na druczku od recepty, bez podania tyg ciąży i daty porodu. Oczywiście pracodawca nie przyjął i musiałam nadal pracować po 10h w ciężkich warunkach do czasu aż poszłam do innego lekarza.

Ja byłam na 2 wizytach w ciąży po czym powiedział że nie poprowadzi ciąży bo ma gabinet nie przystosowany, to po co kazał mi przychodzić co 2 tyg? :/ dla $$$? w dodatku nie zlecił żadnych badań ani leków. Był to już 9 tc A on mi kazał wybrać innego lekarza, mimo że w ciąży bardzo źle się czułam. Były to wizyty prywatne. Nie polecam!

Były to wizyty prywatne.
Nie polecam!

Piszecie,że dla tego lekarza liczy sie tylko kasa,no cóz nie zgodze się z tym porównaniem. Pieniądze sa ważne jak dla każdego ale nigdy na żadnej wizycie nie odczułam tego,że pan doktor jest materialistą a leczę sie na fundusz i zawsze jest to miła wizyta o ile mozna tak nazwać badania ,zawsze zleca dodatkowe badania jeżeli jest taka potrzeba