Lekarz naprawde godny polecenia.Zapisała mnie do Niego koleżanka ale szczerze miałam troche obawy jak poczytałam negatywne opinie.Teraz wiem,że warto leczyć sie u tego Pana.Fachowa miła wizyta.Polecam Wszystkim panią :)
Bardzo miła i przede wszystkim bardzo fachowa pomoc, diagnostyka trafna ,polecam naprawdę warto ,czas oczekiwania na wizytę krótki
Lekarz godny polecenia z wieloletnim stażem pracy.Miła fachowa obsługa,czas oczekiwania na wizyte w normie.Jednym zdaniem godny polecenia
Miły pan,kompetentny lekarz .Zawsze jeżeli jest potrzeba zleci dodatkowe badanie,zawsze słucha.Leczę sie już ponad 10 lat i na pewno nie zmienię lekarza.
Gabinet dobrze wyposażony ,miła obsługa,lekarz kompetentny z wieloletnią praktyką.Polecam,naprawdę warto
Prowadził moją ciążę i zgodzę sie z poprzednimi opiniami,że jest godny polecenia,zleca wszystkie potrzebne badania.
Lekarz z dużym doświadczeniem,gabinet dobrze wyposażony.Miły,kontaktowy . Zawsze doradzi ,trafne decyzja odnośnie leczenia
Nie czytajcie negatywnych opinie,same sie przekonacie,że jest to miły pan,który wysłucha i doradzi.Jeżeli sa potrzebne dodatkowe badania to również zleca bez problemów
Miły ,kontaktowy lekarz.Prowadził moje dwie ciąże i nie zamieniłam bym na innego lekarza.Dokładny .Lekarz z prawdziwego powołania
Lekarz z powołania.Zawsze wszystko wytłumaczy ,nie zbywa jak inni lekarze ,pomocny.Nigdy nie odmówił zlecenia badan