Ryszard Szczepański

3,7
3,5
3,4
3,3

Ludzie dzięki panu Doktorowi chodzę pracuje uratował mi życie kto naprawdę ma problemy z kręgosłupem i nie tylko radzę skorzystać nie słuchajcie tych bredni co nie którzy piszą a wizyta normalna nic drogo wart tych piniedzy

2,0

Socjotechnika opanowana do perfekcji. Byłam dwa tygodnie temu. Cuda to robił Chrystus. Zapatrzenie w siebie i w swoją nieomylność jest przerażająca. Lata rehabilitacji nie pomogło a wkładka ma poczynić zmiany w mozgu powodując stymulacje mięśni. Lepiej sobie klapki "fakirki" kupic za 20 zł efekt ten sam.

Lepiej sobie klapki "fakirki" kupic za 20 zł efekt ten sam.

Dziwię się bardzo wszystkim negatywnym opiniom. Wczoraj właśnie byłam na wizycie i jestem bardzo zadowolona. Już po wejściu bez wywiadu lekarz wiedział o mojej chorej kostce, bolącym kolanie i biodrze. Był bardzo miły i jego żona również. Skąd te złe opinie - niewiem. My z mamą wyszłyśmy ze śmiechem na ustach ale oczywiście nie z lekarza tylko z miłej atmosfery. Wkładki już mam w bucikach. Koszt rzeczywiście może dla wielu ludzi zbyt wysoki ale żeby być dobrym lekarzem też trzebasporo zainwestować. Ja szczerze polecam!!!

U doktora Sczepanskiego bylam 5 lat temu.Przez 5 lat korzystam z wkladek, bez ktorych mialabym problem z chodzeniem.Czuje sie swietnie i wlasnie wybieram sie do Polski po nastepna pare wkladek.Moje zastrzezenia dotycza zbyt wysokiej ceny i okropnej obslugi w rejestracji. Dziekuje

Dzięki temu Panu co nazywa siebie lekarzem mam przepuklinę lędźwiową.Tak mnie połamał, że nie mogłam wyjść z gabinetu na własnych nogach. Zostałam wyniesiona na rękach przez męża i prosto pojechałam do szpitala. Przez kolejne dwa tygodnie jeździłam na wózku inwalidzkim, po trzech tygodniach zaczęłam chodzić przy balkoniku.Nie polecam nikomu tego "lekarza". Minęły trzy latach od feralnej wizyty i do końca życia problem z kręgosłupem.A szczytem bezczelności było pobranie ode mnie pieniędzy za wizytę.Porażka,ludzie nie dajcie się nabrać.Szkoda pieniędzy.NIE POLECAM - ODRADZAM!!!

4,0

To porażka. zgadzam sie z wypowiedziami pacjentów. Kasuje jak za zboże. narzuca ludziom swoje diagnozy, szum w uszach od kregosłupa to chyba jaja. Wycina przy biurka wkładki i gwarantuje cudowne uzdrowienie. Siła sugestii owszem ale wszystko ma swoje granice i swoja cene nie 450 zl!!! wiecej tam nie pojde i uważajcie na tego cudotwórcę?!

2,0

byłem pierwszy raz, z polecenia. I powiem tak: proszę omijać to miejsce z daleka!!! Lekarz to wróżbita, który strzela co mi było ( nietrafnie). Obsługa w rejestracji jest poniżej poziomu prl-u. ta pani to musi być jakaś pomyłka!!! zapłaciłem jak za zboże i nic nie pomogło. a sam doktor jest bardzo nieuprzejmy. Ogólnie bardzo nisko oceniam poziom.

2,0

Witam! Po pierwszej wizycie u lekarza wyszłam jak od cudotwórcy przestałam się garbić i pan doktor patrząc na mnie wymienił wszystkie moje dolegliwości. ale niestety po 3 dniach czar prysł moje dolegliwości powróciły. wybrałam się na kolejna wizytę... minął rok czasu a poprawy nie ma.moje znajome były u niego i bardzo go zachwalają nie wiem co o tym myslec niby ludzi duzo w kolejce ale mnie jakos nie pomaga nie wiem co robic dalej bo jednak dosc sporo kasuje za wizyte a poprawuy nie ma.

2,0

Szok. Pan doktor nie pytał i nie interesował się jakie mam problemy i z czym przyszłam, tylko sam wyliczał i to w większości nietrafnie. Miałam uczucie, że jestem u wizjonera i cudotwórcy i o tym powiedziałam. Mam wrażenie, że u Pana doktora wszyscy mają jedną i ta samą dolegliwość i wszyscy tak samo są leczeni czyli WKŁADKI.Miałam wyjść z gabinetu uzdrowiona, bez żadnych dolegliwości,tak powiedział Pan doktor, a są jeszcze większe. Nie podważam kompetencji Pana doktora ale należy leczyć a nie tylko zarabiać. Wkładki są tak szerokie, że już 3 pary butów zostało rozwalonych i nie mogę kupić takich, które by mieściły wkładki i stopy.
Miałam opuścić gabinet bez żadnych dolegliwości, a jest jeszcze gorzej.

Dr ma pikantne poczucie humoru i należy podejść do jego uszczypliwych komentarzy z uśmiechem. Tłumaczy wyczerpująco ale kiedy pacjenci nie starają się zrozumieć potrafi sypnąć ostrzejszym komentarzem. Wszystko jednak tylko i wyłącznie dla dobra pacjentów. Nie spotkałam osoby, która z jego gabinetu nie wyszła rozwiązawszy swojego problemu. Pani Szczepańska natomiast przyjmuje telefony z częstotliwością co 4-5 min więc czasami jak każdy człowiek może być wyprowadzona z równowagi. Samo też podejście klientów też pozostawia wiele do życzenia. Czas- oczekiwania 2 miesiące jest autentyczny.