Gość profesjonalista, jednakże cyniczny i wyśmiewający inne metody leczenia niż jego własna. Wszystkie choroby zaczynają się od stóp.Katar z nosa przestanie Ci lecieć jak założysz wkładki.Nie masz skoliozy, tylko krzywo stawiasz stopy. Zniknie, jak założysz wkładki...no i inne tego typu stwierdzenia, które naprawdę denerwują! A żonka w recepcji - jak to powiedzenie mówi "wyżej... niż ....ma"masakra, najmądrzejsza, najpiękniejsza i w ogóle...czego to oni nie mają albo gdzie nie byli..ale, jak zauważyłam, nie mają kasy fiskalnej!
Dr. Szczepański jest jak najbardziej kompetentnym lekarzem jakiego znam. Dzięki niemu mogę normalnie chodzić. Żaden lekarz nie mógł zdiagnozować co mi jest. W końcu ktoś mi polecił Dr. Szczepańskiego i to dzięki niemu chodzę. Kochani tutaj nie chodzi o opinie pani z rejestracji tylko Doktora tak?? A Wy się uwzięliście. Mnie szczerze nie obchodzi co ta Pani robi liczy się tylko to jak Doktor leczy a leczy i to Bardzo dobrze jak dla mnie to na 6+. Pomógł sporo moim znajomym i jest wart polecenia. A pieniądze?? Uważam że warto, jest bardzo dobrym specjalistą i za to kasuje. Dobrym lekarzem nie jest się na "pstryk" tylko On też musiał się sporo napracować żeby mieć teraz taką wiedzę i dobrze że tak kasuje. Jak byłam u niego to ludzie z całej Polski do niego przyjeżdżają czyli to o czymś świadczy. a jeśli Wam coś nie odpowiada to idźcie do przychodni za darmo ale efektów podejrzewam nie będzie a tu płacisz ale jesteś w 100% zdrowy. Logiczne że on nie jest jakimś cudotwórcą sami też musimy nad sobą pracować i współpracować z nim a nie robić po swojemu.
Lekarza jeszcze nie poznałam, dopiero umówiłam się na wizytę. szokujące ceny!! Wizyta 200, wkładki od 250 wzwyż. Zapłaciłabym każdą cenę za zdrowie moich dzieci, choć przy trójce będzie mnie to kosztować conajmniej 1350zl! A dzieciom stopy rosną...
Smutne w tym wszystkim jest to, że to dobry specjalista ale zdaje się, że jest pod zbyt dużym wpływem swojej żony (tak, tak to ta pani w recepcji). Właśnie się dowiedziałem, że od czerwca wzrasta koszt wizyty i to dość znacznie. W ciągu 1,5 roku podwyżka wyniesie już 100%.
niestety nie udało mi się umówić na wizytę z doktorem pani która prowadzi zapisy okazała się opryskliwym niekompetentnym babskiem pozbawionym empatii w bardzo nieuprzejmy sposób z akcentem rosyjskim odesłała mnie z kwitkiem traktując jak śmiecia Panie doktorze warto pomyśleć o zmianie personelu psuje to niepotrzebnie Pana opinie
niestety nie udało mi się umówić na wizytę z doktorem
Panie doktorze warto pomyśleć o zmianie personelu
psuje to niepotrzebnie Pana opinie