Rzeszów

lek. med. Grzegorz Sokół

Gabinet Lekarski
Sabamed Krasne
35-005 Rzeszów

Polecam pana doktora w 100 % miły sympatyczny człowiek jeszcze jak byłam pacjentką był rezydentem dokładny sympatyczny pomocny
Opinia dodana przez: Mariola Siuzdak

lekarz Beata Żłobecka-Pasierb

ul. Monte Cassino 14
35-305 Rzeszów

Koleżanka z pracy leczy się u p. doktor i przekonała mnie do zmiany diabetologa. Nie żałuję decyzji, byłem u niej na 2 wizytach i rzeczywiście teraz widzę jaka może być różnica. Miła uśmiechnięta i co najważniejsze na bieżąco z postępami nauki, wyjaśniła mi kilka rzeczy o których nie wiedziałem od początku swojej choroby. Zmieniła mi leki na nowszą generację i czuję się o niebo lepiej.
Opinia dodana przez: Tomek_P

lekarz Józef Arnold Fitowski

Wojskowa Specjalistyczna Przychodnia Lekarska SP ZOZ w Rzeszowie
Langiewicza 4
35-922 Rzeszów

Bardzo dobry lekarz.Dokładnie i cierpliwie tłumaczy proces leczenia,przede wszystkim dzięki doświadczeniu i wiedzy już na pierwszej wizycie trafnie stawia diagnozę,bez problemu kieruje na wszystkie potrzebne badania. Pan Doktor oprócz tego,że jest świetnym fachowcem jest bardzo sympatycznym,godnym zaufania człowiekiem.Często wizyty lekarskie dla pacjentów są stresujące,Pan Doktor zawsze potrafi rozładować napięcie, dzięki jego spokojowi i przyjaznemu podejściu do pacjenta wizyta nie jest aż tak straszna :) Lekarz godny polecenia,który zasługuje na 5 …
Bardzo dobry lekarz ,ogromna wiedza i super podejście do pacjenta. Zalecenia co do leczenia są wyczerpująco wytłumaczone . Polecam serdecznie.
Dobry wieczór Czy przyjmuje Pan doktor na nfz i gdzie mam dzwonić by się zarejestrować?Czy mogłabym dostać numer telefonu do rejestracji?
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Artur Łazorko

Przychodnia specjalistyczna
Dukielska 4/1L
35-505 Rzeszów

Pan Doktor Łazorko wykonał protezoplastykę obydwóch moich stawów biodrowych nową małoinwazyjną metodą. Na pierwszej wizycie Doktor postawił diagnozę, zaproponował metodę leczenia i wystawił skierowanie. Obydwie operacje odbyły się w planowanym terminie. Podczas pobytu w szpitalu Pan Doktor codziennie przychodził na oddział zapytać jak się czują Jego pacjenci i cierpliwie odpowiadał na ewentualne pytania. Profesjonalizm, wiedza, zaangażowanie, kultura osobista, empatyczne podejście do pacjenta i spokój Pana Doktora ułatwiają pacjentowi pobyt w …

lekarz Jan Rość

Kwiatkowskiego 125 "C"/4
35-311 Rzeszów

Lekarz który trafnie stawia diagnozę i skutecznie wprowadza leczenie, cieply czlowiek mily i kompetentny godny polecenia uprzejmy szanuje pacjenta, który trafnie stawia diagnozę i skutecznie wprowadza leczenie. Bardzo dobry i godny polecenia.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Barbara Omiotek-Dziadosz

al. Niepodległości 3/2
35-303 Rzeszów

Od 15 lat z panią doktor leczę całą rodzinę. Fachowa wiedza, rzetelność, uprzejmość to cechy, które pani doktor na pewno posiada. Cena usług stomatologicznych nie wygórowana.

lekarz Przemysław Grzegorzewski

Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
35-301 Rzeszów

Jeden doświadczony lekarz wart jest stu wojowników. Homer Dzięki panu Doktorowi mam drugie normalne życie. Dziękuję :)❤️
Opinia dodana przez: Aneta G.

dr n. med. Maria Łukasik-Brożbar

Lekarz rodzinny, Pediatra

MSWiA
ul.Krakowska
Rzeszów

Wspaniały człowiek i lekarz. Osoba, ktora od samego poczatku budzi zaufanie, poswieca uwage pacjentom, doradza, tłumaczy i kieruje dalej w razie potrzeby. Ogromna wiedza, pogoda ducha i zaangażowanie sprawiają, ze wracamy do Pani Doktor całą rodziną, jeśli zachodzi potrzeba. Niestety obecnie niewielu zostało takich lekarzy jak Pani Łuksik-Brożbar.

lekarz Władysław Jasiński

ul. Mikołajczyka 12 lok. 91
35-209 Rzeszów

Mój dentysta od ponad 20 lat. Nigdy mnie nie zawiódł. Nigdy się nie czeka na wizytę w poczekalni, dokładny, niedrogi. Robi wszystko by ratować każdego zęba.
Opinia dodana przez: i

lekarz Arkadiusz Kurowicki

Al. Niepodległości 5/18
35-303 Rzeszów

Bardzo dobry specjalista. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Konkretny. Wszystko wytłumaczy. Uprzejmy . Polecam Pana Doktora .
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Daniel Babula

Neurochirurg

Szpital Wojewódzki Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie
ul. Lwowska 60
35-601 Rzeszów

Panie Doktorze, dziękuję nie tylko za sukces na sali operacyjnej, ale przede wszystkim za to, że w natłoku obowiązków nie stracił Pan wrażliwości na drugiego człowieka. Pana empatia sprawiła, że czułem się bezpiecznie i pod najlepszą opieką. Dziękuję za Pana profesjonalizm, cierpliwość i serce włożone w moją opiekę Takich lekarzy potrzebuje świat Szczerze polecam Pana doktora. Wdzięczny pacjent Artur Kwiatkowski
Opinia dodana przez: Artur Kwiatkowski

lekarz Wojciech Stecko

Kardiolog

Centrum Medyczne "MEDYK"
Jagiellońska 30
35-025 Rzeszów

Z czystym sumieniem polecam pana dr. W Steczko, za pełen profesjonalizm szybkie rozpoznanie choroby i fachową pomoc lekarską.
Opinia dodana przez: Karol
Byłam zupełnie przypadkowo na wizycie u dr Pasternaka i czułam się jak w Szpitalu w Leśnej Górze 🙂 zostałam: zbadana, poinformowana, uzyskałam odpowiedzi na moje pytania. Pan Doktor poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowalam, mimo że to nie była prywatną wizyta. Doktor z powołania! Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Renata

lek. dent. Michał Palczak

NZOZ "PALOMED"
Juliusza Słowackiego 11
35-060 Rzeszów

Lekarz bardzo profesjonalnie i rzeczowo skonsultował przypadek drogą mejlową na podstawie zdjęć RTG. Ocena była wyczerpująca i pomocna.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Robert Schwarz

NZOZ "MATI-MED"
Stefana Starzyńskiego 5A
35-508 Rzeszów

Pan Robert Schwarz – specjalista chirurgii ogólnej i naczyniowej - to człowiek życzliwy a lekarz znakomity (!) w diagnozie i leczeniu nawet „najczarniejszej” miażdżycy. Szczęśćiarz jestem, bo trafiłem na Pana doktora w Rzeszowskim Centrum Chirurgii Naczyniowej i Endowaskularnej i dzisiaj nie tylko chodzę, ale mając 70 lat zdrów wykręcam rowerem tysiące kilometrów po Podkarpaciu. Panie Doktorze – dziękuję za odzyskaną radość życia! Zdzisław Dziedzic
Opinia dodana przez: Zdzisław

lekarz Józef Ratajczyk

Zespół Przychodni MSW w Rzeszowie
ulica Krakowska 16
35-111 Rzeszów

Byłem pacjentem tego chirurga kilka lat temu. Miałem problem wzrastającego paznokcia w paluchu u nogi. Pan doktor bardzo mi pomógł. Pod znieczuleniem usunął mi paznokieć. Nie bolało. Uprzejmość, rzetelność, fachowość, rozmowa z pacjentem i spokojne udzielanie odpowiedzi na moje pytania. Tak go zapamiętałem. Polecam 5/5

lekarz Piotr Olszówka

Kardiochirurg

Szpital Wojewódzki Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie
ul. Lwowska 60
35-601 Rzeszów

Pan doktor operował mojego tatę Tadeusza Machowskiego. Z całego serca dziękujemy za Pańską opiekę i wykonaną pracę. Dzięki Panu tata otrzymał drugą szansę. Dziękujemy jeszcze raz za Pana profesjonalizm i poświęcenie. Podziękowania również kierujemy do całego personelu szpitala nr. 2 w Rzeszowie. Słowa nie są w stanie wyrazić naszej wdzięczności.

lekarz Mateusz Trzeciak

Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
35-301 Rzeszów

Dr Trzeciak najlepszy lekarz z którym się spotkałam. Jestem po operacji haluksa oraz operacji przedramienia lewego po złamaniu. Z całym przekonaniem polecam . Podejście Pana Doktora do pacjenta jest na najwyższym stopniu. Troska o pacjenta, dbałość. Bardzo dziękuję, bo dzięki doktorowi czułam się w szpitalu bardzo dobrze, z pełną opieka i troską.
Opinia dodana przez: Lidia