Miałem problem z powodu nieobecności mojego lekarza prowadzącego ,więc musiałem udać się do lekarza rodzinnego - Pan Doktor był bardzo miły, wyrozumiały oraz doskonale rozumiał całą sytuację, a także dobrał odpowiednie leki.
To nie lekarz,nawet kultury osobistej nie zna.Nie powinien być na tym stanowisku.Pacjentem się nie interesuje,więcej informacji uzyskałam od bardzo miłych pan pielęgniarek,a ten lekarz to porażka.Lepiej na niego nie trafić w szpitalu na SOR.Nie polecam zdecydowanie tego Pana.
Ten pan, bo lekarzem trudno go nazwać, ewidentnie minął się z powołaniem. Córka z zapaleniem oskrzeli usłyszała, że nic nie słychać w oskrzelach, na prośbę o sprawdzenie gardła pan powiedział, żeby iść do laryngologa, w aptece miałyśmy sobie kupić cytuję "jakiś wykrztuśny". Jest arogancki, bardzo nieprzyjemny wręcz gburowaty w stosunku do pacjenta. To jest opinia nie tylko moja, wiele osób ją powiela, zalecam naprawdę zmianę zawodu, będzie lepszy efekt dla pacjenta i pana zarazem.
Ten Pan nie powinien być na miejscu jakim się zajmuje. Totalny ignorant bez podejścia ,do pacjenta odnosi się nie kulturalnie i z wielką niechęcią. Wizyta u niego to strata czasu ,trzeba go omijać szerokim łukiem.
Polecam Pana Doktora. Kompetentny, rzeczowy. Postawił odpowiednią diagnozę i zlecił skuteczne leczenie.
Większego ignoranta, „znawcy tematu” i zaangażowania w pracę nie możemy znaleść. „Doktor” jeśli tak Pana Siergieja możemy nazwać nie ma pojęcia o zawodzie lekarza, rozumiem że można mieć czasami gorszy dzień, mniejsza chęć do pracy, ale nie codziennie. Polecam zmienić zawód.
Wielki ukłon przed Panem. Należy Pan do nielicznych prawdziwych z powołania lekarzy. Skromny o WIELKIM SERCU ❤️ Duży szacunek i podziękowania.
Duży szacunek i podziękowania.
Pan doktor pod względem merytorycznym okał się totalnym ignorantem. Sprawiał wrażenie osoby przypadkowej z ulicy wziętej do gabinetu niż lekarza z doświadczeniem. Arogancki stosunek do pacjenta, brak wywiadu medycznego. Nie interesowało go co się dzieje. Okazywał niezadowolenie, gdy zadawano mu konkretne pytania dotyczące choroby. To pacjent mu wyjaśniał jak sie czuje i jakich potrzebuje dalszych kroków w leczeniu. Lekarz prześmiewczo reagował.Odpowiadał zdawkowo, bez logiki i sensu. Gdy nie wiedział co powiedzieć podnosił głos lub odwracał głowę na komputer. Zwracał się do pacjenta bez szacunku, bezosobowo. Robił przykre przytyki co do wyglądu pacjenta. Zdecydowanie nie polecam tego lekarza, chociaż ciężko uwierzyć że ten pan ukończył medycynę. Więcej może wyrządzić krzywdy niż pomocy.
Porażka w każdym calu. Doktor w centrum medycznym MEDYK, który powinien być tak profesjonalny jak cała klinika niestety pozostawia wieeeeele do życzenia. Jest bardzo ciekawski odnośnie spraw osobistych, a nie tych zdrowotnych. Porażka..
Totalne lekceważenie objawów. Współczuję ludziom bardzo chorym, którzy napotykają Pana "doktora". Patrząc na inne opinie tutaj, nie mam pojęcia jak ten człowiek może mieć jeszcze kontakt z innymi ludźmi, skoro przez jego podejście do pacjenta, chorzy trafiają 3 dni później do karetki w stanie krytycznym.