Zawiodłam się na tym lekarzu. Być może wizyta była późno i doktor nie zauważył infekcji, podczas badania odczuwałam ból. Doktor powiedział: wszystko jest dobrze Skupia się niekoniecznie na tym co trzeba
Skupia się niekoniecznie na tym co trzeba
Doktor Woźniak-jak najbardziej godny polecenia. Wizyta u niego nie ogranicza się jedynie do problemów hormonalnych i widocznych na USG, ale jest tez świetnym psychologiem. Delikatny, uprzejmy, odpowiada na każde pytanie. Ważne dla mnie jest to, że można być z doktorem w kontakcie telefonicznym. Na wizytach można poruszyć każdy nurtujący temat. Co do innych opinii... cennik nie jest najwyższy w Lublinie, a dr nie siedzi z zegarkiem w ręku- wizyta trwa tyle ile potrzeba. Chodzę do dr już kilka lat i mam nadzieję, że będzie mi dane aby prowadził moją ciążę.
Dr Woźniak to świetny specjalista, godny zaufania, delikatny, udziela wyczerpujacych odpowiedzi na kazde pytanie, rozwiewa wszelkie wątpliwości. U doktora lecze się od 5 lat i nigdy sie nie zawiodlam. Nie wzbudza krępacji podczas badania. Polecam 😊
Zawiodłam się, mam wrażenie ze to bardziej biznesmen niż lekarz - odnoszę wrażenie, że to marketing, ale to tylko moje odczucie.
Kompetentny lekarz, sympatyczny dobry specjalista od USG odpowiada w sposób konkretny na każde pytanie ale pewną zagadkę wciąż trzeba rozwiązać.......liczę na jego pomoc
Zawiodłam się. Lekarz zapomina, często mylą mu się pacjentki. Za dużo pacjentek, ciagłe opóźnienia.
Pan doktor Sławomir Woźniak jest lekarzem jak najbardziej wartym polecenia. Widać,że zawód swój wykonuje z powołania. Do doktora dojeżdżam co miesiąc 200 km, i nie zamieniłabym go na żadnego innego. Wykazuję się wnikliwością, profesjonalizmem i życzliwością.
Lekarz bardzo w porządku, kompetentny, miły, zna się na rzeczy. Jedyny minus wszytko na wizytach jest szybko bo kolejne pacjentki czekają w poczekalni i brak prowadzenia kart pacjentek.
Duży minus za ekspresowe wizyty, badani z usg w sumie 10 min
Duży minus za ekspresowe wizyty, badani z usg w sumie 10 min
Dzięki Panu doktorowi mam wspaniałą córkę mimo ciąży z problemami.
Dzięki Panu doktorowi mam wspaniałą córkę mimo ciąży z problemami.