{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda

Ortopeda, USG ortopedyczne

Centrum Medicover - Puławska
ul. Puławska 278

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Miałam wykonywane badanie usg w placówce,pan doktor bardzo ale to bardzo miły, empatyczny, wszystko mi dokładnie pokazał, wytłumaczył, jestem bardzo wdzięczna za indywidualne podejście i za bycie po prostu ludzkim w tym wszystkim. Dziękuje, oby więcej takich dobrych lekarzy :)
Opinia dodana przez: Patrycja

dr n. med. Wojciech Kolka

Ginekolog położnik, Ginekolog

Grzegórzecka 104/49

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Do Pana doktora trafilam przypadkowo, jako, ze moja Pani doktor nie mogla przeprowadzic zabiegu laparoskopii jaki mnie czekal. Dzis gdybym miała podjac decyzje o wyborze lekarza raz jeszcze, na pewno byłby to dr Kolka, nie chciałabym aby operowal mnie ktokolwiek inny, mam absolutnie 100% zaufanie do jego ogromnej wiedzy i profesjonalizmu. Z Panem dr spotkałam sie po raz pierwszy w Klinice Pro Bono na ulicy Grzegórzeckiej 104 gdzie przyjmuje. Przytulna, …

lek. med. Katarzyna Kowalczyk-Amico

Ginekolog położnik, RTG

Przychodnia
Nawrot 31

P.Amico miałam okazje poznac prywatnie-wspaniały człowiek a potem radziła mi "lekarsko"-idealny lekarz...prowadziła ciąze mojej psiapsiółki kt o pani doctor w samych superlatywach-cos w tym jest!
Opinia dodana przez: Mał

lekarz Witold Truchanowski

USG

USG Doppler
De Gaullea 67
41-800 Zabrze

Witam. Do Pana Doktora trafiłam z polecenia i nie żałuję. Moja tarczyca wymagała pilnej interwencji i Pan Doktor świetnie się nią zajął. Pomimo tego, iż została ona wycięta to ja będąc w szpitalu po operacji czułam się znakomicie, tak jakbym wcześniej nie leżała na stole operacyjnym. Rana goi się fantastycznie, cały czas była sucha, nie ma żadnych opuchnięć, krwiaków. Trzymam kciuki za Pana Panie Doktorze. Lekarzy z takim podejściem do …
{'id': 23457, 'name': 'Tarnówka'} Ginekolog położnik
                                       lek. med. Krzysztof Serafin

lek. med. Krzysztof Serafin

Ginekolog położnik, USG ginekologiczne

Ars Medica KRZYSZTOF SERAFIN Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy
ul. Warzywna 10/2
77-416 Tarnówka

Pan Doktor Serafin to lekarz z powołania. Z całą pewnością mogę polecić go każdej pacjentce. Podczas pobytu w szpitalu prowadził moją zagrożoną ciążę bliźniaczą aż do końca oraz wykonywał cesarskie cięcie. W sposób profesjonalny i z pełnym zaangażowaniem oraz troską podchodził do sprawy. Poświęcał dużo czasu na szczegółowe badanie, wszystko bardzo dokładnie wyjaśniał, konkretnie odpowiadał na pytania. Zawsze znajdował czas aby rozwiać moje wątpliwości, w błyskawiczny sposób rozwiązywał wszelkie problemy …

lekarz Małgorzata Mamczak

Radiolog, USG

Mickiewicza 12
63-600 Kępno

Miła, empatyczna, cierpliwa, nietraktująca pacjenta sztampowo, wnikliwa lekarka. Szukająca przyczyn i rozwiązań. Zaangażowana. Profesjonalna. Bardzo polecam. Beata
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Marek Rosa

Chirurg ogólny, USG

ulica Niska 24a

Bardzo dobry lekarz - fachowiec - chirurg ! Już drugi rok byłem na zabiegu i potwierdzam,że nie przypadkiem powyższe kryteria oceniam na 5 gwiazdek ! BM

dr n. med. Artur Kłósek

Ginekolog położnik, USG

Gabinet Ginekologiczno-Położniczy, USG
Kamienna 107

Do Dr Kłóska trafiłam po tym jak utraciłam swoją pierwszą ciążę w 20tyg.Lekarz prowadzący moją ciążę i grono lekarzy z Klinik stwierdzili, że tak się czasem zdarza..po prostu serce przestało bić...wykonałam szereg badań prywatnie i nie postawiono żadnej diagnozy.Uznaliśmy z mężem, że to mógł być faktycznie przypadek.Odczekaliśmy pół roku i znów (zgodnie z zaleceniem lekarza)zaczęliśmy się starać o dziecko. Po kilku miesiącach starań postanowiłam (ostatni raz) pójść do innego lekarza, …
Świetny lekarz. Bardzo kompetentny, empatyczny, uprzejmy, posiada dużą wiedzę. Wnikliwie dopytuje o objawy i dolegliwości oraz udziela porad. Dokładnie wykonuje USG i jego opis. Dziękujemy za wizytę. :)
Opinia dodana przez: Karolina

lekarz Urszula Paździorek-Pawlik

Internista, USG

Jaracza 36
43-100 Tychy

Bardzo kompetentny i rzeczowy lekarz.Człowiek czuje, że powierza się w dobre ręce. Nie czuje strachu czy dyskomfortu, że lekarz do którego przyszedł będzie miał zły humor, czy zły dzień. Pewnie dlatego, że spotkałam się z bardzo wrażliwą, dobrą, miłą i ciepłą osobą. Serdecznie dziękuję Pani doktor. To na prawdę bardzo ważne mieć komfort psychiczny, że nadal istnieją lekarze z powołania, a Pani Pawlik właśnie takim lekarzem jest. Justyna .
Opinia dodana przez: Konkatynka

dr n. med. Rafał Moszyński

Ginekolog położnik, USG

Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy

Cudowny lekarz, bardzo kontaktowy, kompetentny i empatyczny. Najlepszy ginekolog u jakiego byłam. Polecam

dr n. med. Artur Bełżek

Ortopeda, USG ortopedyczne

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE

Wszystkie zalety zostały wypunktowane powyżej. Chciałabym aby tacy lekarze byli we wszystkich specjalizacjach a świat byłby "zdrowszy". Miałam wykonaną min. artroskopię kolana...przy stwierdzonej chondromalacji II st. Brak mi słów aby wyrazić swoją wdzięczność za tak wspaniałą, kompleksową opiekę medyczną przed zabiegiem, w szpitalu i po zabiegu. Pacjent przez cały czas czuje wsparcie i pomoc lekarza, nawet w trakcie rehabilitacji,przy próbie uruchomienia funkcji mięśni. Jest oczywiste, że po zabiegu operacyjnym dolegliwości …
Pan doktor jest naprawdę dobry w tym co robi. Diagnoza postawiona trafnie, podejście do pacjenta znakomite. Z pewnością mogę go polecić. Pan doktor niezwykle uprzejmy,uśmiechnięty, jasno tłumaczy oraz słucha. Byłam u paru innych neurologów ale żaden nie wzbudził mojego zaufania i sympatii jak dr Kowalski.

lekarz Stanisław Drelichowski

Chirurg ogólny, Radiolog

Mińska 6

Pan dr Stanisław Drelichowski to przede wszystkim wspaniały człowiek i doskonały fachowiec w swojej dziedzinie, który wyleczyl mnie z głębokiej zakrzepicy kończyny górnej, za co jestem bardzo wdzięczny i ciesze sie bardzo, że trafiłem do tego lekarza. Tak więc zdecydowanie polecam tego Pana wszystkim, którzy do niego trafią w przyszłości lub wahają się w wyborze do kogo się zgłosić, gdyż jego wiedza i podejście do tematu są bezcenne.
Opinia dodana przez: paffeu600

lekarz Mariusz Cywiński

Pediatra, USG

Jodłowa 17
47-220 Kędzierzyn-Koźle

Wspaniały lekarz. Godny polecenia. Od 8 lat chodzę z synem. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Kompetentny wszystko wyjaśni bardzo dobry specjalista mało takich lekarzy.

lekarz Joanna Borzęcka - Klec

Ginekolog położnik, Ginekolog

Bardzo mądra i miła Pani Dr. Ordynator. Ma bardzo dobre podejście do człowieka. Zainteresowała się moimi wynikami, wytłumaczyła, że jest potrzebny zabieg, zoperowała mnie, przez co być może uniknęłam poważnej choroby. Jestem jej bardzo wdzięczna i polecam wszystkim kobietom. A dodatkowo ma swoje zasady, które powodują, że jest nie tylko dobrym lekarzem ale i dobrym człowiekiem.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Maciej Sozański

Radiolog, USG

ul.Kościuszki 16/1
59-900 Zgorzelec

Doktor Sozański to doskonały fachowiec w swojej dziedzinie. Zawsze wysłucha pacjenta. Ma duże poczucie humoru, pozytywnie nastawiony do ludzi.

dr Maria Cygan

USG, USG ginekologiczne

Przychodnia Lekarska "Wołoska"
ulica Wołoska 70

z pełną odpowiedzialnością polecam dr Marię Cygan, do niej mam największe zaufanie; do badania podchodzi z odpowiedzialnością;

lekarz Paweł Loranc

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Centrum Medyczne "MEDHOUSE"
ulica Radlińska 68
44-300 Wodzisław Śląski

Pan Paweł to godny polecenia specjalista - do którego nie trafiłam przypadkowo - a z polecenia innego lekarza (do którego mam pełne zaufanie ). Czułam się przez Pana Pawła ,, zaopiekowana „ a co istotne po zabiegu usunięcia żylaków - ZERO bólu . Serdecznie polecam !

lekarz Katarzyna Dejneka

Lekarz medycyny pracy, Radiolog

Katarzyna Dejneka
Ul. Barcicka 33

Lekarka godna polecenia. Usg brzucha było zrobione dokładnie z informacją co dalej zrobić i gdzie zrobić operacje.Polecę na pewno rodzinie i znajomym.