dr n. med. Wioletta Manyś-Żurawska

ul. Kolejowa 52/1a
68-100 Żagań

Wspaniały stomatolog. Dokładnie i szybko. Bardzo zależało mi na czasie i Pani Wioletta ogarnęla wszystko w jeden dzień, a myślałam, że nie obejdzie się bez trzech wizyt. Widać, że doskonale wie co robi. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Urszula

lek. dent. Rafał Mszyca

Strzelce Wielkie

Stomatolog godny polecenia, samo leczenie szybkie, profesjonalne i oczywiście w miarę możliwości bezbolesne.

lek. dent. Elwira Safian

NZOZ Stomatologia Optimo
Poznańska 82D/51
60-185 Skórzewo

dr Elwira Safian jest z pewnością lekarzem z powołania a do tego z wieloletnią praktyką i doświadczeniem, jakiego brak innym lekarzom z którymi miałam okazję się zetknąć w swoim życiu. Trafiłam do Pani dr Elwiry po tym jak mój lekarz stomatolog spisał mojego zęba na straty, czyli wyrok brzmiał ekstrakcja. Chciałam skonsultować tą diagnozę z innym lekarzem(wiadomo mieć zęba, a nie mieć) i siostra poleciła mi swoją Panią doktor. Dr …

Magdalena Dryjska-Zielińska

ulica Wąwozowa 38/6
75-339 Koszalin

Bardzo dobra pani doktor. Polecam wszystkim. Ja również mam zagłożone różowe wypełnienie. Ten preparat to glasjonomer - ma działanie przeciwpróchnicowe. Jak ktoś nie wie co ma w zębach to powinien się zapytać, bo pani doktor udziela rzeczowych odpowiedzi. A skoro inni stomatolodzy nie wiedzą co to za preparat to znaczy, że są najwidoczniej niedouczeni. Gabinet jest nowoczesny, panuje w nim miła atmosfera a to ważne podczas wizyty u dentysty. Po …

lek. dent. Leszek Owsiński

Stomatologia na Jędrzychowie
ul.Kasztanowa 12a/1
65-381 Zielona Góra

Jestem w szoku:)! Po raz pierwszy, stomatolog wyszedł na przeciw moim oczekiwaniom! Spokojny, miły i przede wszystkim kompetentny.Wysokiej rangi profesjonalista. Naprawdę polecam w 100% tego lekarza, szczególnie wtedy, gdy oczekuje się jakości podpartej wiedzą. Szczególnie godny uwagi (tak jak było w moim przypadku) dla rodziców z dziećmi - które szybko adaptują się w gabinecie.(Córka nie może doczekać się kolejnej wizyty!) Pełen profesjonalizm! A koszty? Nie są wygórowane - standardowo + …

lek. dent. Hanna Kłusek

Liliowa 47
11-041 Olsztyn

Pani doktor jest najbardziej pozytywną osobą jaką w ostatnim czasie miałam przyjemność spotkać. Bardzo miła, serdeczna, uprzejma, żartobliwa. Wszystko dokładnie i zrozumiale tłumaczy, chętnie odpowiada na zadane pytania, bardzo starannie wykonuje każdy epat leczenia. Atmosfera podczas całego pobytu w gabinecie była po prostu kapitalna. Na takie wizyty lekarskie mogę chodzić codziennie
Opinia dodana przez: Ola

Brygida Bogacz

Piastowska 11a
57-320 Polanica-Zdrój

U pani doktor byłam do tej pory 4 razy z poważnymi problemami, takimi jak zapalenie dziąseł, leczenie kanałowe czy leczenie zębów wymagające plastyki dziąseł. Z ułamanego zęba, z którego zostały niemal ruiny, w niesamowity sposób odbudowała nowy ząb. Zawsze poświęcała leczeniu dużo czasu i pracuje precyzyjnie, bez pośpiechu. Zrobiła zdjęcie zębów i na komputerze pokazała mi, gdzie leży problem. Zawsze pytała, czy chcę znieczulenie, a kiedy odmawiałam, dodawała, że w …
Leczę zęby u Pani doktor już kilka dobrych lat, fachowo podchodzi do pacjenta, uratowała zęba, którego inna pani chciała wyrwać. Ma profesjonalne narzędzia i co ważne wie jak się nimi posługiwać. Niewiele osób wie że Pani Renata ma aparat rentgenowski i jeśli tylko zajdzie potrzeba od ręki robi zdjęcie i robi to w ramach opłaty za wizytę. Znieczulenie zawsze dostałem, bez dopłaty. Ja osobiście wolę dołożyć kilkadziesiąt złotych i leczyć …

lek. dent. Przemysław Samarin

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MIG-MED"
Kościuszki 32
77-330 Czarne

Jestem pacjetka doktora od 8 lat i bardzo cenie jako człowieka i lekarza,oby wiecej było takich stomatologow
Opinia dodana przez: Gosia

lek. dent. Rafał Dobrakowski

Chirurg stomatolog, Protetyk

Śliczna 7/1

Nie znam lepszego implantologa od dr Rafała, miałam już dwukrotnie przyjemność z doktorem i gabinetem. Zabieg wszczepienia ekspresowy, wszystko profesjonalnie wytłumaczone, zalecenia przekazane, recepta i zwolnienie do pracy bez problemu wystawione. Polecam serdecznie, doktor jest niezwykle otwarty, dowcipny i bezpośredni dla mnie to same atuty by czuć się komfortowo. Dla całego zespołu podziękowania !

lek. dent. Magdalena Szkodny-Idzi

ulica Rzeźnicza 5
32-800 Brzesko

Pani Madzia jest bardzo delikatną i kompetentną lekarka kiedy bym nie zadzwoniła , że coś się dzieje z zębem mówi proszę przyjechać nie odkłada pacjentów na bok fakt faktem jest tłoczno ale nie dlatego że sobie nie umie „zorganizować czasu „ jak to ktoś napisał ale dlatego że każdej osobie poświęca swój cenny czas aby wszystko wyjaśnić ja jestem zadowolona gorąco polecam

lekarz Marzena Sulima

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

ms-dental
Witosa 25 lok.5
15-660 Białystok

Jestem zadowolony z wizyt u Pani dr. Sulimy. Miła atmosfera,doradzi,wyleczy,zapobiegnie,wie co robi. Jak najbardziej na plus, polecam wszystkim. Ł.M.

lek. dent. Maria Piskorska - Gorzelańczyk

Gen. T. Kutrzeby 15 C/33
62-300 Września

Chciałam bardzo podziękować za szybie podjęcie leczenia. Córka (7 lat) w sobotę ok 21 wybiła sobie stała jedynkę. Po napisaniu SMS o zdarzeniu rano otrzymam odpowiedź że mamy się z córką zjawić w gabinecie mimo niedzieli o godzinie 11. Dzięki temu córka ma cały ząbek( złamana częsc została przyklejona, gdyż nie było uszkodzenia miazgi i nerwu). Jeszcze raz bardzo dziękuję za szybką reakcję.
Opinia dodana przez: Ania

dr Barbara Mroczkowska

pryw gab stom
11listopada45
17-300 Siemiatycze

Byłam pacjentką p. Mroczkowskiej. Zdarzyło się, że po dwóch tygodniach od założenia wypadła mi plomba. Dzwonię i dawiaduję się, że na szybką naprawę nie mogę liczyć - brak czasu. Musiałam czekać następne 2 tygodnie do terminu ustalonej wcześniej wizyty. Na moje pytanie, czy ta usługa będzie policzona w ramach rekompensaty, pani Mroczkowska wygłosiła tyradę, z której zapamiętałam to, że aby zgłosić u niej reklamację, trzeba mieć 20 lat i zdrowe …

Arkadiusz Łyko

Ośrodek Rehabilitacji
Armii Krajowej 2
48-370 Paczków

Leczę zęby u doktora Łyko od lat i za każdym razem byłem i jestem zadowolony z wizyt.Osoba miła i kompetentna w każdym calu.Ostatnio wszczepiałem implanty,zabiegi profesjonalne,bez bolesne w czasie jak i po zabiegu.Polecam korzystanie z usług tego specjalisty.Pragnę też podkreślić iż personel pomocniczy bardzo miłe i kompetentne panie!
Opinia dodana przez: Miro

Elżbieta Woźniak-Chocyk

Wesoła 2A
05-805 Otrębusy

Leczenie kanałowe zęba z 3 kanałami, na zrobionym później pantomogramie okazało się, że wszystkie 3 kanały są niedopełnione na znacznej długości. Pod plombą w tym samym zębie po kilku miesiącach pojawiła się próchnica. Zdecydowanie nie tego spodziewam się po leczeniu, które trudno jest poprawić i za które do tego dużo płacę. Mam wrażenie, że Pani Doktor za bardzo się spieszy.

lek. dent. Magdalena Jagielska

Kościuszki 27a
42-152 Opatów

Pani Doktor to specjalista z ogromną wiedzą medyczną, która dba o swojego pacjenta, jest zaangażowana i empatyczna. Poświęca dużo czasu i uwagi na rozmowę i leczenie. Zdecydowanie polecam, bo naprawdę warto!

lek. dent. Hanna Chaciewicz

HADENT
05-400 Otwock

Dziekuje Dr.Chaciewicz za pomoc kolejny raz.Miło,czysto i profesjonalnie.Po 20 minutach podeszla dr.Chaciewicz i zadała pytanie:Pan z bólem? Prosze ze mnaDziekuje życze zdrowia i 100 lat.
Opinia dodana przez: Paweł

Krystyna Nowakowska-Struzik

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Mickiewicza 10
Płock

Profesionalna obsluga Odwiedzam doktor Struzik od 20 lat Uprzejma,profesjonalna,na podejscie do dzieci Po prostu urodzony dentysta:)
Opinia dodana przez: Alina

Rafał Krzemiński

RTG, Stomatolog

gen. Sosnkowskiego 3a lok. 10

Od 15 lat jestem pacjentką Pana Doktora i każda wizyta utwierdza mnie w przekonaniu, że trafiłam w najlepsze możliwe ręce. To wyjątkowe połączenie profesjonalizmu, troski o pacjenta i niezwykłej dbałości o każdy szczegół. Pan Doktor zawsze cierpliwie i dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia, co daje mi poczucie bezpieczeństwa. To prawdziwy ekspert w swoim fachu, a ja nie wyobrażam sobie powierzenia zdrowia swoich zębów komuś innemu!
Opinia dodana przez: Magda