lek. dent. Paulina Bartler

Gabinety "BARTLER"
Nowy Rynek 23
24-300 Opole Lubelskie

bardzo polecam! nie wiem, czy byłam kiedykolwiek u bardziej kompetentnego stomatologa. świetne podejście do pacjenta, bardzo profesjonalne i uprzejme. czułam się zaopiekowana i mało zestresowana mimo, że cierpię na bardzo dużą fobię przed stomatologami.

lek. dent. Izabella Kowalczyk-Brzoza

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Poradnia Stomatologiczna
Mieczysława Niedziałkowskiego 25

Bardzo dobra Pani stomatolog,Pełen Profesjonalizm i nic nie boli😀 Polecam! .. .........
Opinia dodana przez: Sebastian Sz

lek. dent. Beata Morelewska

1 Maja 6
33-200 Dąbrowa Tarnowska

Bardzo dobra dentystka, wszystkie zęby które mi naprawiała były bardzo profesjonalnie zrobione i kolejne kontrole już po 3 latach pokazują że nic złego z nimi się nie dzieje.

lek. dent. Joanna Cholewa

Rumiankowa 5
81-589 Gdynia

Pani Joanna to świetna specjalistka. Bardzo dziękuję za podjęcie się mojego leczenia i doprowadzenie sprawy do końca z idealnym efektem. Polecam :)
Opinia dodana przez: Maciej

lek. dent. Małgorzata Ryniec-Walczyńska

CENTRUM VIVADENTAL
al. Zwycięstwa 48

Znakomita Pani Stomatolog pod każdym względem, wysoki profesjonalizm, wiele empatii i zrozumienia dla pacjenta ale dla mnie konkretnie jest bardzo ważne to, że Pani Doktor podjęła walkę z moją paradontozą jako jedyny spotkany w moim życiu stomatolog w Polsce i za granicą. Mimo skomplikowanych, trudnych zabiegów nic mnie nie boli, ładnie się goi i nawet Pani Doktor dba o mój wygląd zewnętrzny ma takie sposoby abym nigdy nie wyszłam z …
Opinia dodana przez: Mirella

lek. dent. Anna Nowakowska

Wojskowe Specjalistyczne Przychodnie Lekarskie w Grudziądzu
Legionów 57
86-300 Grudziądz

Tylko pani doktor Anna Nowakowska tylko do niej mam zaufanie jest miła wysłucha a przede wszystkim bez bulu ma podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: TERESA

lek. dent. Małgorzata Darwish

Sportowa 1/31
89-600 Chojnice

Pani doktor jest miła. Każdy zabieg omawiała wpierw ze mną, pacjentem, wyjaśniając całą procedurę. Zawsze miała na względzie zdrowie pacjenta. Jedynym minusem może być pani asystentka, która czasami potrafi być niezbyt miła. Ale jako dentystka,doktor Darwish jest bardzo kompetentna i wykonuje swoją pracę dokładnie. Poleciłbym każdemu, tym bardziej, że zabiegi w tym gabinecie nie są wygórowane cenowo względem ich jakości.

lek. dent. Marta Glanc

Centrum Opieki Medycznej ESKULAP s.c.
Króla Kazimierza Wielkiego 28
32-300 Olkusz

Zdecydowanie TAK. Jest jedną z najlepszych dentystek. Chodzę do niej od bardzo młodych lat.

lek. dent. Natalia Kiedrowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Rumia

Nie polecam wizyty bardzo nie miła pani stomatolog źle podejście do pacjenta uważa że ona jest ponad pacjentem i pacjent nie ma nic do gadania nigdy więcej do niej nie pujde i odradzam wszystkim .poszłem do pogotowia stomatologicznego niedalego przychodni na puckiej i obsługa niebo w porównaniu do wizyty na schopena przyjęli bez problemu super lekarz atmosfera i przede wszystkim podejście do pacjenta polecam bardzo
Opinia dodana przez: Karol

lek. dent. Bartłomiej Siwicki

Prywatna Przychodnia Lekarzy Specjalistów "MEDYK" Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Długa 13
77-200 Miastko

Świetny lekarz, bardzo dobry fachowiec. Gabinet i jego wyposażenie - XXI wiek. Zawsze gotowy nieść pomoc, zwłaszcza pacjentom bólowym. Godny polecenia.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Katarzyna Garczewska-Żywicka

Bagno 3/171

Jestem bardzo zadowolona z wizyty, pełen profesjonalizm. Pani doktor wszystko wytłumaczyła a leczenie odbyło się bez zarzutów

lek. dent. Małgorzata Żak-Sokół

SALMED Przychodnia Specjalistyczna
Królowej Elżbiety 84
58-160 Świebodzice

Leczę zęby u pani Żak,-Sokół od ponad 20 lat i mam jak najlepsze zdanie o jej pracy. Zawsze uśmiechnięta, uprzejma i wyjaśni co będzie robiła i dlaczego. Nigdy nie zdarzyło się abyśmy byli niezadowoleni z jej usług.
Opinia dodana przez: Maciej
Rewelacyjna i przesympatyczna stomatolog.Wspaniałe podejście do pacjenta.Jestem w szoku że wizyta u stomatologa może być taka...hmmmm...przyjemna?
Opinia dodana przez: Dariusz

lek. dent. Izabela Puka

ulica Mieszka I 9A
32-500 Chrzanów

Serdecznie polecam! Bardzo profesjonalna, kompetentna i miła Pani Doktor. Od wielu lat leczę się w tym gabinecie i zawsze jestem bardzo zadowolona. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam, godna polecenia.
Opinia dodana przez: Karolina

lek. dent. Jarosław Chudzik

Ciesielska 23

Pierwsza plomba nie można było nią zagryzać i przykry zapach . Druga plomba lekka poprawa ale pojawiający się brzydki zapach i wypadła . Trzecia wykonana w ramach gwarancji ale to samo co druga . Zapłaciłem za dwie plomby a efekt nie do przyjęcia . Za każdą wizytą namolne i nachalne namawianie do wykonania mostku tylko że najpierw jak się bierze pieniądze to trzeba umieć wykonać plombę . Ciekawe jak na …
Opinia dodana przez: Jan

lek. dent. Agnieszka Miedzowska

ul. Cicha 19/6
21-100 Lubartów

Pani Agnieszka jest naszym rodzinnym lekarzem usmiechow od kilku lat. Wizyta w gabinecie nigdy nie byla trauma. Konsultuje prace i rzetelnie doradza. Ma duzo pacjentow i czasem trzeba poczekac na przyjecie.
Opinia dodana przez: Sharon Stone Fan Club

lek. dent. Paulina Pasternak

Kochanowskiego 40 lok. 8

Miło i profesjonalnie. Pani wyjaśniła przebieg leczenia. Bojąc się wizyt u stomatologa, tą wizytę mogę uznać za udaną. Polecam
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Dariusz Radym

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Trzebinia
ulica Harcerska 13
32-540 Trzebinia

Pan doktor to jedyny stomatolog na nfz któremu mogę z czystym sumieniem powierzyć leczenie moich zębów. Jako tzw. trudny pacjent stwierdzam, że doktor jest bardzo delikatny, empatyczny i absolutnie jeśli ktoś się upiera-leczy w znieczuleniu. Wszystko zostało mi wytłumaczone przystępnym językiem, leczenie kanałowe bez bólu, a fleczer trzymał się prawie dwa miesiące, a nie jak u innych lekarzy kilka dni do dwóch tygodni. Jedyny minus to długie terminy do doktora.

Bożena Muszkieta

Chirurg stomatolog

Wiosenna 10 / 1
Kłodzko

Zostałam oddelegowana z bólem zęba, bez wskazania co wziąść, co zrobić by ból ustał, i kiedy ewentualnie się zgłosić. W ogóle bez zagladania w usta, bo pani stomatolog miała akurat przerwę. Ja wszystko rozumiem. Wystarczyła minuta by powiedzieć, jaki lek wziąść by ulżyć w bólu, i kiedy się zgłosić na ewentualne działania w jamie ustnej.
Opinia dodana przez: Aga

Anna Czeraszkiewicz

Różana 10

Nie polecam. Umawiając się na wizytę do Pani doktor trafiamy w efekcie do kogoś innego (uczącego się stomatologa, który nie jest przez Panią doktor kontrolowany). Poza tym dodzwonić się do gabinetu Pani doktor graniczy z cudem.
Opinia dodana przez: Agata