Joanna Kuśmierek

Gabinet lekarski

Po roku czasu wypełnienia uległy rozszczelnieniu. Pod jednym wypełnieniem pojawił się stan zapalny. To jeśli chodzi o mnie. Co do podejścia do dzieci zgadzam się w 100% z opinią anonima
Opinia dodana przez: anonim2
Pani doktor Leśniewska, zwłaszcza jej kultura osobista pozostawiają wiele do życzenia. Kompetencje może posiada jednak podejście do pacjenta OKROPNE. Pani doktor potrafi się spóźnić dwie godziny nawet nie powie PRZEPRASZAM, o Dzień dobry nie wspomnę... jak przychodzi przez poczekalnie wchodząc do gabinetu.

Krystyna Kulas

Ortodonta, Stomatolog

Orzeszkowej 2
22-600 Tomaszów Lubelski

Miałam nieprzyjemność być pacjentką doktor Kulas wiele lat temu, do tej pory nie zapomne tego piekła kiedy ta kobieta wrzeszczała na wszystkie dzieci i rodziców, w poczekalni zawsze panowala amtosfera grozy. Nie tylko jej uprzejmość pozostawiała wiele do życzenia ale również kompetencje . Uszkodziła mi dopiero co odebrany aparat od protetyka po czym nawrzeszczała na mnie i chciała kolejnych pieniedzy na coś co nie było moja wina a jej. Przez …
Opinia dodana przez: Alicja

Ewa Wiśniewska-Górska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Stomatologiczna "STOMADENT" s.c. R. Wiśniewski, E. Wiśniewska-Górska
Gen. Andersa 43
83-200 Starogard Gdański

Byłam w Stomadencie raz. Oczywiście ząb mi wyrwano, w 6 miesiącu ciąży, BEZ ZNIECZULENIA (bo tutaj prawie zęba nie ma, to prawie sam korzeń). z biegem czasu cieszę się, że na tym fotelu nie urodziłam. Wyszłam zalana łzami, po 3 dniach miałam wizyte w prywatnym gabinecie, pani dentystka usuwała mi resztki korzenia, miałam suchy zębodół, jakaś masakra... oczywiście zakończyło się 4 szwami... i antybiotykiem. NIE POLECAM, JAK NAJDALEJ OD TEGO …

lek. dent. Maria Buczko

Urzędnicza 17

uważam, że Pani Maria jest wybitna w dziedzinie ortodoncji. Jej zachowanie mi odpowiada, a leczenie jest bezbolesne i proste. Każdego pacjenta traktuje tak samo. Po roku widać ogromne efekty. Polecam gorąco.

dr Urszula Kierat-Janota

ul. Wrocławska 97B
81-530 Gdynia

Szczerze polecam Panią doktor, zawsze miła, bardzo kompetentna, świetnie wykonuje swoją pracę. Nie wiem od czego to zależy ale Pani bardzo dobrze wypełniła moje ząbki, nic się nie dzieje a wypełnienie jest niewidoczne (białe). Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam

lek. dent. Barbara Paczyńska

ul. Nawojowska 294a
33-300 Nowy Sącz

Nie polecam. W moim przypadku Pani zakladala plomby na nie istniejace dziury w zebach po tym jsk przyznalam sie ze mieszkam i pracuje za granica. Natomiast leczenie kanalowe nie zostalo dopelnione nalezycie.
Opinia dodana przez: Milka

lek. dent. Joanna Szymańska

ul. Starodębska 37
87-800 Włocławek

Leczenie zębów u pani „doktor” w większości przypadków, po czasie zakończyło się problemami: od konieczności powtórzenia leczenia, po 2 usunięcia zębów, usuwanie ceramicznych koron i onleya, który to doprowadził przez niewłaściwe założenie do przewlekłego zapalenia zatok. Miesiące męczarni i tysiące wydanych złotówek- powtórnie. Tutaj przydałby się pozew zbiorowy niezadowolonych pacjentów, których jak sie okazuje jest dużo. I niestety jest to przykład na to, że dobre nazwisko właściciela kliniki nie gwarantuje …
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Maria Kusz-Stepczyńska

Ortodonta, Stomatolog dziecięcy

ulica Pocztowa 44
72-100 Goleniów

Niestety szkoda czasu na wizytę u tego lekarza. W gabinecie lekarz siedzi w przyłbicy, pacjenci przed wejściem na fotel muszą zdezynfekować ręce, natomiast sama nie zmienia rękawiczek po pacjentach! Dokumenty też wypełnia w rękawiczkach! Jak mozna w dzisiejszych czasach grzebać w jamie ustnej każdemu w jednych rękawiczkach?!
Opinia dodana przez: Szkoda czasu!

lek. dent. Agnieszka Nowaczewska

Cała 12
32-065 Wola Filipowska

Zgłosiłam się do gabinetu, w którym przyjmuje Dr Agnieszka Nowaczewska, w celu wyleczenia zęba dolnego. Wizyta trwała około 20 minut i zakończyła się pozostawieniem chropowatego materiału w zębie - bez pełnego opracowania. Początkowo nie wydawało się to dużym problemem, myślałam, że ewentualnie ząb sam się “doszlifuje” podczas jedzenia. Niestety, po trzech tygodniach plomba całkowicie wypadła, pozostawiając w zębie czarną kropkę. Zgłosiłam się do innego stomatologa, który był zdziwiony, że ząb …

Milena Drogosz

Przychodnia "ZAPIECEK"
Piekoszowska 126
25-632 Kielce

Pani stomatolog Milena Drogosz na wizycie stwierdziła, iż mam stan zapalny korzenia zęba co było także wyraźnie widoczne na zdjęciu RTG oraz zaczerwienionych dziąsłach. Bolący ząb kwalifikował się do usunięcia. Na drugi dzień i w nocy miałem bardzo silny ból nie do zniesienia. Błagalnie prosiłem przez telefon aby Pani Milena Drogosz przyjęła mnie na wizytę. Usłyszałem w słuchawce: "Nie – dopiero w przyszłym tygodniu" . Dobrym i powszechnym zwyczajem, że …

lek. dent. Wojciech Garbacz

Zakład Ośrodek Terapii Uzależnień
Kościuszki 18
63-200 Jarocin

odradzam i jeszcze raz odradzam. byłam stałą pacjentką pana doktora i ciągle według niego musiałam przychodzić i leczyć bardzo liczną próchnicę. do czasu aż zmieniłam miejsce zamieszkania i po 2 latach od ostatniej wizyty u pana doktora postanowiłam w końcu pójść i wyleczyć te 5 zębów w których według pana doktora były dziury. skruszona usiadłam na fotelu i innego dentysty tłumacząc że mam już chyba z 5 zębów do leczenia …
Opinia dodana przez: klaudia

lek. dent. Katarzyna Petrosyan

Noniewicza 48
16-400 Suwałki

Byłem w ośrodku zablombować mały ubytek niestety borowanie było duże a wyszlifowanie końcowe zęba według moich odczuć za duże ,ogólnie na plus była staranność. Po wizycie pozostał nie smak. Ogólna ocena 2+.
Opinia dodana przez: robert

lek. dent. Anna Grabowska-Hołysz

Lekarze Specjaliści
ulica Wejherowska 28/4

Nie polecam pani Doktor Anny. Całkowity brak empatii do pacjenta i rażące błędy w wykonywaniu swojego zawodu.

lek. dent. Iwona Urban-Wilk

11 Listopada 42
68-200 Żary

Bardzo niekompetentna stomatolog. Leczyła całą moją rodzinę - plomby albo po czasie wypadały, albo okazywało się że pod plombą jest nadal próchnica. Właśnie wracam od stomatologa który musiał ściągnąć obie założone przez doktor Urban plomby i wyleczyć moje zęby. W efekcie zapłaciłam podwójnie. Trzej inni stomatolodzy mają bardzo krytyczną opinię po zobaczeniu efektów pracy doktor Iwony Urban. Polecam wystrzegać się tego dentysty!

lek. dent. Sylwia Wenc-Zienowicz

Babickiego 2 bl. 140

Bardzo malo czasu poswięca pacjentowi ciągle zmienia miejsce gabinetu .Wszystko na czas aby zeby zaplacic wizytę jestem bardzo niezadowolona .Lekarz nie godny polecenia.Szkoda czasu pieniedzy i czasu dziecka dla ktorego rodzic chce najlepiej/;/(

lek. dent. Rafał Smerkowski

ulica Koraszewskiego 19/1
45-011 Opole

Miły lekarz. Jednak brak wiedzy i kompetencji. Leczenie zęba niestety nie powiodło się-przeprowadzono kanałowe leczenie składające się z 4 wizyt. Nie polecam tego stomatologa

lek. dent. Weronika Karlik-Suterska

Zaruby 9/119

Witam, STANOWCZO ODRADZAM. Stomatolog zostawiła mi narzędzie chirurgiczne w zębie. Z tego co wiem nie jestem jedyną poszkodowaną, która została tak potraktowana. Za każdym razem też, gdy miałam problem z bólem zęba- nigdy nie było terminów i nie mogłam się dostać na wizytę. Zero dbałości o pacjenta.

Irena Grodzka

Ortodonta, Stomatolog

Zakład Opieki Zdrowotnej Prywatna Przychodnia Stomatologiczna Nr 1
Warszawska 57/6
15-062 Białystok

Jeśli potrzebujesz kompetentnego lekarza ortodonty absolutnie nie polecam tej pani !! Przedłuża noszenie aparatu, nie zna się na najnowszych możliwościach leczenia wad zgryzu. Po 2 latach od zdjęcia aparatu inny lekarz stwierdził, że trzeba aparat założyć ponownie. Więc 2 razy się zastanów, zanim rozpoczniesz leczenie u tej ortodontki.
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Katarzyna Milewska

Żeromskiego 9
18-200 Wysokie Mazowieckie

Pani bardzo uprzejma , punktualna , traktuje jednak kazdego pacjenta według zasady aby nie wypuscic jego , przeciez potrzebna kazda stówka:) Leczy i leczy lata dziury a nie potrafi zobaczyc przesunietego sladu zgryzu! co z tego latania jak wszystko i tak samo sie sypie a Ona koncentruje sie na dziurkach! Z plusów to ladnie sie uśmiecha .
Opinia dodana przez: janusz