Barbara Sepetowska

GABINET STMATOLOGICZNY BARBARA SEPETOWSKA
STAROGARD GD. UL. LUBICHOWSKA 79
83-200 Starogard Gdański

Profesjonalnie,nigdy nie odmówią przyjęcia, zawsze pomogą w bólu. Najlepsi! Nigdy się nie zawiodłam.

lek. dent. Maciej Seidel

Żelazków
62-817 Kalisz

polecam ,polecam i jeszcze raz polecam,miły młody lekarz. Zrobil dwa zeby . Jeden usunął,drugi wyleczyl i co wazne...Bezbolesnie DZIEKUJE
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Renata Chróścicka

Plus Medical
Polanki 76A

Pani Doktor, nie boi się leczyć zębów u pacjentów z czterokończynowym niedowładem spastycznym! Zdarzało mi się że inny lekarz proponował mi abym leczył się w specjalnej placówce dla osób z tym schorzeniem, choć mój stan zdrowia tego nie wymaga. Przed gabinetem jest profesjonalny podjazd dla wózków inwalidzkich i przystosowana toaleta dla osoby na wózku inwalidzkim - to ogromna rzadkość w gabinecie prywatnym!!! Szkoda że nie można płacić kartą kredytową to …
Opinia dodana przez: Bogdan

lek. dent. Jacek Bilbin

Dental Novum
ulica Minkiewicza 14
16-400 Suwałki

jedyny i niepowtarzalny! książkowy przykład lekarza z krwi i kości. uosobienie pracowitości, wiedzy, rzetelności. kompetentni podwładni i miła obsługa. z całym szacunkiem polecam
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Iwona Kruplewicz

Wojska Polskiego 54
72-320 Trzebiatów

Cudowna Pani ze świetnym podejściem do pacjenta uratowala mi urlop przyjęła z bólem w ten sam dzień kobieta złoto ♥️♥️♥️
Opinia dodana przez: Sandra

lek. dent. Paweł Włodkowski

ul. Zbożowa 9

Doktor Paweł Włodkowski to wspaniały człowiek i super specjalista z ogromnym doświadczeniem. W gabinecie zawsze panuje miła i wesoła atmosfera dzięki, której człowiek zapomina, że jest u dentysty. Serdecznie dziękuję Panu Doktorowi za odpowiednie podejście do pacjenta cykora. Polecam !!!
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Renata Szcześniak-Kącikowska

Samarytanka 25b

Najlepsza stomatolog, która leczy całą moją rodzinę. Zęby leczone bez znieczulenia co nigdy wcześniej nie miało miejsca. Spokojna , sympatyczna, profesjonalna, polecam zdecydowanie Panią Doktor

lek. dent. Beata Maj-Sojka

ulica Ostrawicka 18

Dr Beata jest lekarzem stomatologiem z powołania; z takim darem urodziła się, a na uczelni go medycznie rozwinęła. Leczy zęby bezboleśnie, prezentując wysoką i optymistyczną kulturę osobistą, jaką dziś trudno znajduje się wśród ludzi. Jestem jej wdzięczny, że jest - niczym Pogotowie Dentystyczne - spiesząc z uśmierzającą pomocą bóle zębów, zawsze skutecznie. Inni pacjenci też są zachwyceni jej wiedzą i doświadczeniem stomatologicznym, choć nie okazują tego w internetowych opiniach. Oby …
Opinia dodana przez: red. Bogdan N.

Hanna Łenyk

Ortodonta, Stomatolog

Solec Kujawski

Bardzo sympatyczna Pani doktor. POLECAM!!!

lek. dent. Joanna Garus-Margraf

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Kormed" Jacek Korzeniowski
Kościuszki 141/7
37-600 Lubaczów

Polecam! Zero strachu i jakiego kolwiek bólu podczas leczenia, ktore jest bardzo staranne. Sympatyczna doktor ;)

lek. dent. Marcin Cyzio

Biodental
Zagoby 8/7A
35-302 Rzeszów

Bardzo dobry stomatolog, godny polecenia, zna się na tym co robi, uprzejmy, nie wyolbrzymia .polecam
Opinia dodana przez: iwona

lek. dent. Adam Pasz

Stomatologia Pasz
Na wzgórzu 36
43-400 Cieszyn

31.03.2025r Polecam mega pana dr. chirurga Pasza. Mój syn mi go polecił i teraz wiem już czemu, wielki profesjonalizm, zrozumienie i wszytko co najlepsze. U mnie usunięcie nieszczęsnej i chorej "osemki" , mam szczękościsk, wiec trudny pacjent ze mnie , oddycham tylko przez usta i zazwyczaj znieczulenie nie do końca działa. A pan doktor zaradził wszystkiemu w tzw. "Sekundę " POLECAM W 100 % i więcej! Dziękuję i dodam , …

lek. dent. Liliana Radomska

Sasanki 1
05-509 Józefosław

Byłam u p. Liliany dopiero raz ale nie ostatni. Zapisałam się już na kolejną wizytę. Pani doktor jest sympatyczną i delikatną osobą. Ubytek wypełniła mi w taki sposób, że ząb nie wygląda jakby był "robiony". Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Kinga

lek. dent. Adam Pelczar

ulica Majakowskiego 7
44-370 Pszów

Moim zdaniem (leczyłem się u kilku) najlepszy stomatolomatolog w Rybniku. Żadnego bólu, nawet podczas znieczulania. Polecam!!!

lek. dent. Paweł Olender

ul. Leśna 14/4
87-800 Włocławek

Bardzo dobry stomatolog, dokładny, rzetelny i odpowiedzialny. Dokładnie tłumaczy pacjentowi, jak wygląda sytuacja i w przypadku trudnych zębów, zawsze kieruje najpierw na badanie rtg. Leczę zęby u Pana Doktora wiele lat i nigdy nie miałem żadnych komplikacji, a po innym stomatologu były problemy.
Opinia dodana przez: Patryk

lek. dent. Michał Bąk

Chirurg stomatolog

Zespół Specjalistycznych Gabinetów Stomatologicznych
Szczecińska 59
41-500 Chorzów

Bardzo sympatyczny i uprzejmy Doktor. Wyrwanie ósemki było mega delikatne i byłam zaskoczona jak sprawnie i szybko Doktor je przeprowadził. Dodatkowo jest bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru co rozładowuje stres :) Polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Marzena

lek. dent. Magdalena Kudłak

ul. Immanuela Kanta 17/108
10-691 Olsztyn

Pani Magdalena, trafiłam z ogromnym lękiem przed dentystą, a z wizyty na wizytę przychodziłam coraz chętniej. Delikatna empatyczna wyrozumiała doktor. Polecam każdemu, z chęcią sama bym jeszcze wróciła ale już nie mam co naprawiać ☺️👑
Opinia dodana przez: Gabriela

Ignacy Kodym

Chirurg stomatolog

Konin

Dzień dobry 🙂 Zacznę od tego, że trafiłam do Pana Doktora z polecenia wieluuu osób z bardzo nieprzyjemnym i rozwijającym sie w trybie natychmiastowym "problemem" 😪 Zostałam przyjęta wręcz na cito 👍 Jestem dentofobem, oczywiście dodałam tę informację przy zapisie 😉 Od samego wejścia czułam w się w 101% zaopiekowana 🤗 Świetne podejście do pacjenta, tłumaczenie krok po kroku i co było dla mnie również mega ważne to porządne znieczulenie …
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Karolina Bystrzanowska-Przybyło

ul syriusza6 gdansk
al. Grunwaldzka 92/98 lok. 33

Moja kochana pani doktor ,moi rodzice od lat do niej chodzą,namówili mnie ,b.się bałam .Pani doktor ma takie komputerowe znieczulenienic nie czułam,poza tym jest przemila i ultra delikatna:))),no i usunęła mi dolną ósemkę w niecalą minutę,SUPER
Opinia dodana przez: Moniś

lek. dent. Karolina Frontczak-Sobór

Madox. Poradnia stomatologiczno - protetyczna
Arkadiusza Musierowicza 1ABC
95-100 Zgierz

Po wizycie jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm, Pani doktor jest berdzo delikatną i miłą osobą, usługa wykonana bardzo fachowo i z czystym sercem polecam innym
Opinia dodana przez: majka