lek. dent. Kornelia Buczek

OrtoDent NZOZ Krzyckie Centrum Ortodontyczno-Stomatologiczne
Skarbowców 122 b

Bardzo dokładna analiza mojego przypadku Wykonanie leczenia kanałowego a ciągu dwóch wizyt. Wykonane kilka zdjęć RTG, zalecony tomograf w celu odnalezienia czwartego kanału. Na koniec dr odesłała mnie do protetyka w celu ustalenia dalszego zabezpieczenia zęba po leczeniu Endo. Uprzejma, wszystko tłumaczy. Profesjonalna wizyta
Opinia dodana przez: Ola cz

lek. dent. Bogumiła Toporowska

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Gabinet Stomatologiczny
Wyspiańskiego 35c
72-600 Świnoujście

Tak jak pozostałe osoby potwierdzam,warto oddac kazde pieniadze na leczenie zabkow u tej pani warto :) moim zdaniem najlepszy stomatolog w swinoujsciu!!. :)

lek. dent. Marek Durdyń

Chirurg stomatolog

Mazowieckie Centrum Stomatologiczne dawne Wojewodzkie Centrum Stomatologiczne
Nowy Zjazd 1

Nic dodać nic ująć. Bardzo wysokiej klasy specjalista. Trafiłam z polecenia koleżanki wiele lat temu z bólem zęba (a wcześniej był leczony ząb u innego stomatologa, z zębem byłam chyba 6 razy i oczywiście każda wizyta płatna masakra i wtedy trafiłam na Doktora na jednej wizycie załatwił wszystko ząb naprawiony i bez bólu) Następnym razem wyrwanie 8 trwało 5 minut potem bez żadnych komplikacji. Nadal leczę zęby jak jest potrzeba …
Opinia dodana przez: Iwona

dr Matylda Kosakowska

Stomatolog, Medycyna estetyczna

Prywatna Przychodnia Lekarska Binpol s.c.
Partyzantów 80
10-527 Olsztyn

Półtorej roku temu pani stomatolog Kosakowska robiła mi zęba kanałowo. Poszedłem prywatnie bo robią lepiej i szybciej przyjmują. Po ponad półtorej roku Ból! tego samego zęba (teoretycznie martwego) Co się stało? A no Pani „doktor stomatolog ” Kosakowska nie wyczyściła mi dobrze zęba, załatała i pieniądze bez paragonu wzięła - potem wdała się w ząb próchnica. Po zdjęciu rentgenowskim okazało się że ząb do ponownego leczenia ale tzw. ”poprawki” są …
Opinia dodana przez: Maciek3030

lek. dent. Wojciech Drużba

Konwalii 8
41-700 Ruda Śląska

Bardzo wysoko oceniam fachowość pana dr.Wojciecha Drużbę, jest wysokiej klasy specjalistą z właściwym podejściem do pacjenta. Ceny usług umiarkowane. Ponad to gabinet super wyposażony a pracujące panie są bardzo miłe i opiekuńcze. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał

lek. dent. Witold Sobieraj

32-415 Poznachowice Górne

Gorąco polecam Pana Doktora,pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o usunięcie zęba.Znieczulenie bezbolesne,spokój i opanowanie a naprawdę miałam trudny przypadek.Bardzo dziękuję za wytłumaczenie wszystkiego ze szczegółami,Pani asystentka również kobieta bardzo wyrozumiała i pomocną dzięki takim osobom nie boje się już stomatologa.
Opinia dodana przez: Barbara

Piotr Budziński

os. Młodych 7
32-200 Miechów

Tragedia. Stomatolog bez podejścia do pacjenta. Lekceważy skargi na ból podczas zabiegu. Stomatolog nie użył żadnych profesjonalnych narzędzi do udrożnienia kanału (jak powiedział inny stomatolog kanał nie był udrożniony nawet w 50%) a na koniec wziął za wizytę 450zł. Sprawiał wrażenie jakby jedyne na czym mu zależało to jak najszybsze zakończenie wizyty. Nie wiem kto pisał resztę tych opinii, chyba zaprzyjaźnione osoby.
Opinia dodana przez: Wojtek

lek. dent. Aneta Kuszneruk-Kopania

Prywatny Gabinet Stomatologiczny Aneta Kuszneruk-Kopania
Spółdzielcza 6 lok.20
21-500 Biała Podlaska

Serdecznie polecam. Byłam u Pani Doktor już kilka razy i wiem, że będę już stałą pacjentką w nagłych przypadkach. Ceny są bardzo przyzwoite.
Opinia dodana przez: Gabriela

dr n. med. Marta Jach-Sadowska

BUDYNEK PRZYCHODNI KOLEJOWEJ nr 5
ul. 3 Maja 25/27 (gab. 710)

W mojej ocenie najlepszy stomatolog w Szczecinie. Rzetelna, bardzo dokładna, z olbrzymią wiedzą i doświadczeniem. Pani Doktor jest przy tym wyjątkowo sympatyczna dla pacjentów a jednocześnie wymagająca wobec siebie. Doskonały fachowiec i wspaniały człowiek. Polecam!

lek. dent. Małgorzata Składaniec

Prywatna Przychodnia Lekarsko-Stomatologiczna JAWI-MED-MACURA Spółka Jawna
ulica Pokoju 8A
41-709 Ruda Śląska

Chciałbym wyrazić moją ogromną wdzięczność dla Pani doktor Małgorzaty Składaniec. Jestem bardzo zadowolony z każdej wizyty w jej gabinecie. Pani doktor jest niezwykle profesjonalna, empatyczna i cierpliwa. Dzięki jej podejściu czuję się bardzo komfortowo, nawet w trakcie skomplikowanych zabiegów. Zawsze poświęca czas na wyjaśnienie każdego etapu leczenia, co sprawia, że jestem w pełni świadomy tego, co się dzieje. Dodatkowo, gabinet jest nowoczesny i przyjazny, a personel bardzo miły i pomocny. …

lek. dent. Marcin Post

Al. Bohaterów Warszawy 83C/11

Polecam. Bardzo rzeczowy i solidny. Skorzystałem za namową żony, która wcześniej była pacjentką Doktora. Oboje jesteśmy w 100% zadowoleni. Przez cały czas czuliśmy, że jesteśmy w dobrych rękach.
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Joanna Białas

Rajdowa 14/m.42

Pani dr to wyjątkowy stomatolog, jakiego trudno znaleźć. W swoim życiu miałam kontakt z wieloma dentystami, ale tylko pani dr naprawdę słucha swoich pacjentów – i to robi ogromną różnicę. Jej praca jest niezwykle rzetelna, precyzyjna i profesjonalna, a efekty mówią same za siebie.Do tego jak nieziemsko podaje znieczulenie-bajka. Mieszkam w Warszawie, a mimo to regularnie przyjeżdżam do Łodzi, żeby skorzystać z jej opieki – i wiem, że to najlepsza …
Opinia dodana przez: Marta Starosielec

lek. dent. Anna Złotorzyńska-Skulska

Waryńskiego 6A/2
39-400 Tarnobrzeg

Po prostu swietna lekarka. Człowiek na fotelu jest wyluzowany. Pełny profesjonalizm ze strony Pani doktor i przede wszystkim bezbolesne leczenie.

lek. dent. Iwona Piasta-Ocetek

Indywidualna Praktyka Stomatologiczna Petrat Katarzyna
ul. Jana Dekerta 6/1
41-200 Sosnowiec

Pani doktor Iwonka zawsze ratuje mnie z opresji.To bardzo dobra dentystka ,dobry człowiek jestem wdzięczna .I mam nadzieję że będziemy dalej sobie radziły dziękuję
Opinia dodana przez: Ada S

lek. dent. Justyna Więckowska-Popis

Radomska 18
24-100 Góra Puławska

Koleżanka poleciła mi Panią Justynę. Bardzo delikatnie zajęła sie moimi zębami i powoli wytłumaczyła mi,jakie mam problemy. Polecam każdemu kto boi się zaufać dentyście. Ma podejście i potrafi
Bardzo polecam. Od pierwszej wizyty wszystko było jasne i zrozumiałe. Pani Kasia jest bardzo miłą i delikatną osobą. Wyleczyła wszystkie moje zęby zgodnie z zaplanowanym procesem :)

lek. dent. Anna Białas

ul. Sympatyczna 6U/2

Polecam. Wszystko dokładnie było wytłumaczone. Przedsawione za i przeciw leczenia. Miałem leczony ząb kanałowo i nie było do końca wiadomo czy się uda. Pani dr szczerze mi o tym powiedziała jakie są szanse. Leczenie było kilka lat temu i do tej pory wszystko jest super. Byłem pacjentem w gabinecie na ul . Sympatycznej ale teraz chyba dr tam nie przyjmuje. Wielka szkoda bo chciałem się umówić.
Opinia dodana przez: Adam Wejchert

lek. dent. Jakub Skowroński

GORZELNIANA 1
62-700 Turek

Serdecznie polecam pana Jakuba! Wyrwanie ósemki bezboleśnie w kilka min? Tylko u niego! Dokładne usunięcie kamienia nazębnego? Nie ma problemu! Z pewnością jeszcze nie raz się u niego pojawię, jak dla mnie najlepszy dentysta, dzięki niemu i jego podejściu zaczęłam lubić chodzenie do dentysty 😃

lek. dent. Tomasz Piskórz

NZOZ ARETE Stomatologia Paweł Załęski
kard. Stefana Wyszyńskiego 53
21-040 Świdnik

Bardzo polecam, profesjonalista w tym co robi, fachowe podejście do pacjenta, posiada dar do usuwania ósemek, bezboleśnie a przy tym miły, sympatyczny

lek. dent. Anna Paradowska-Stolarz

Traugutta Romualda 142/17

Serdecznie polecam lekarza! Odmówiono mi leczenia w trzech gabinetach, Pani Doktor się podjęła i jestem bardzo zadowolona!
Opinia dodana przez: Hania