lek. dent. Marek Janiszewski

ul. Wioślarska 13/3

REWELACJA ! Ale do rzeczy. Moja dolna 8 powolutku aż do skutku przez kilka lat rozpadała się. Ponieważ ząb mnie nie bolał bardzo go zaniedbałem. Aż przyszła pora na jego usunięcie. Strach przed zabiegiem OGROMNY. Bo to 8, bo to sam korzeń, bo to mogą być komplikacje. A tu bardzo miła miła niespodzianka. Przemiły lekarz, przemiła asystentka, przemiła rozmowa omawiająca zabieg i jednocześnie odstresująca. Rachu ciachu i po strachu. Jedno …
Opinia dodana przez: Zbyszek

lek. dent. Joanna Osuchowska-Rybacka

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centralny Szpital Kliniczny Instytut Stomatologii Uniwersytetu Medycznego w Łodzi
ulica Pomorska 251

Pani Dr. z niesamowitą cierpliwością i podejściem do dzieci. Zawsze uśmiechnięta, ciepła i życzliwa. Godna zaufania, a przerobiliśmy kilka gabinetów i "fachowych" opinii. Dzięki Pani Dr. córka ma nadal zęby i lęk przed fotelem i gabinetem schowany do kieszeni:)
Opinia dodana przez: Mama Antosi

lek. dent. Agnieszka Sitarek

WITOLDA DOROSZEWSKIEGO 10

Pani Dr. Sitarek -> odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, dokładna ,skrupulatna, zawsze odpowiednio doradzi, odpowie na każde pytania, zawsze uśmiechnięta, miła ,w pełni poświęca czas na wizycie ,szuka wszelkich rozwiązań…ale nie tylko w stomatologii ,ponieważ Pani Dr. zajmuje się również ortodoncją co jest ogromnym plusem dla osób ,które mają mało czasu. Na jednej wizycie dwie usługi... mega duży plus. Osobiście jestem bardzo zadowolona z wizyt i efektów. Polecam! Więcej takich …
Opinia dodana przez: Izabela

lek. dent. Arkadiusz Błaszczyk

ulica Jaracza 69/9

Pan dr jest najlepszym dentystą z jakim kiedykolwiek miałam styczność. Gdy na pierwszym spotkaniu, ok 5 lat temu, powiedziałam, że mam nieprzyjemne doświadczenia z dentystami i generalnie przez to czuję dość duży dyskomfort znajdując się na fotelu i lekką obawę, to od tego momentu zawsze dostaję znieczulenia. Mniejsze, wieksze, ale zawsze ;) Pan dr nawet już o nie nie pyta, tylko od razu aplikuje. (; Lekarz godny polecenia, atmosfera w …
Opinia dodana przez: ola
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Chirurg stomatolog
                                       dr n. med. Katarzyna Sokalska

dr n. med. Katarzyna Sokalska

Chirurg stomatolog

Praktyka Stomatologiczna Katarzyna Sokalska
ul. Sarnia 3

Pani Doktor jest rewelacyjna, uratowała mi zęba którego inni lekarze chcieli usunąć. Leczymy się z rodziną u niej od lat. Od pewnego czasu w nowym gabinecie , gdzie komfort leczenia jest jeszcze większy.Polecam
Opinia dodana przez: emka

lek. dent. Patrycja Kossakowska

Ortodonta, Stomatolog

al. 1 Maja 49 lok. 4

Pani doktor wyprostowała moje zęby bez usuwania zębów trzonowych, jak proponowali mi inni specjaliści. Do każdej wizyty była przygotowana w 100%, zawsze wyjaśniła mi co będzie robione oraz czego się spodziewać po każdej aktywacji aparatów. Oceniam ją bardzo pozytywnie, efekt leczenia u niej był powyżej moich oczekiwań i utrzymuje się do dziś (niedawno minęło 5 lat od zdjęcia aparatów).
Opinia dodana przez: Oola

lek. dent. Anna Rabęda-Drobnik

ulica Pomorska 251

Bardzo uprzejma pani doktor . W pełni zaangażowana w sprawę pacjenta . Doskonały profesjonalista . ŚWIETNA atmosfera w gabinecie . Mit o strachu przed dentystą przełamany:)
Opinia dodana przez: Izabela

lek. dent. Katarzyna Godlewska

NZOZ SALVE
ulica Łokietka 6

Doskonały serwis, szybko, sprawnie, uprzejmie, klarownie wytłumaczone. Bardzo polecam zapis do Pani doktor
Opinia dodana przez: Artur

lek. dent. Piotr Skrzypek

ul. Maćka z Bogdańca 16B/23-24

Do Pana dr Skrzypka trafiliśmy przez internet. Nie ukrywamy, że szukaliśmy implantów ,które mogłyby odpowiadać naszym zasobom finansowym. Po pierwszej wizycie byliśmy bardzo zadowoleni z podejścia Pana Doktora do naszego problemu, zaproponowanego leczenia i czasu ,który nam poświęcił .Zdecydowaliśmy się na wykonanie zabiegów u Pana Doktora i to był strzał w 10.To co Nas spotkało ze strony Całego Zespołu, zasługuje na najwyższą ocenę. Personel Pana Doktora, to Ludzie Młodzi, ale …
Opinia dodana przez: Barbara i Krzysztof

lek. dent. Martyna Komorowska

ul. Janusza Kusocińskiego 54

Jeden z najlepszych stomatologow jaki w zyciu poznalam. Bardzo profesjonalna, ogromna wiedza i widac ze jest to stomatolog z powolania. Super podejscie do dzieci.
Opinia dodana przez: Martyna Terczynska

lek. dent. Aleksandra Brylikowska

JMC Medycyna i Stomatologia
Złotno 34

Gorąco polecam Panią doktor. Ogromna wiedza, cierpliwość i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Mateusz W

lek. dent. Tomasz Kowalik

GRA-MED STOMATOLOGIA
A.STRUGA 55

Bardzo fajny lekarz .Spokojny ,uprzejmy,rzeczowy a co najważniejsze bardzo delikatny.

lek. dent. Paulina Kowalik-Olszewska

Lubeckiego 19/20

Świetny dentysta dziecięcy cierpliwy i z właściwym podejściem do dzieci bardzo miła i sympatyczna osoba

lek. dent. Aleksandra Książek

Bojowników Getta Warszawskiego 5

Pani Doktor z powołaniem, serdecznie polecam. Córka zadowolona, każda wizyta jest w miłej atmosferze, bez stresu, bez płaczu.

lek. dent. Marta Ciechowicz

ulica Pomorska 251

Pani z podejściem do pacjenta, szczególnie dziecka. Dokładnie i zrozumiale wszystko tłumaczy. Polecam.
Opinia dodana przez: Robert
Bardzo dobry stomatolog zabiegi profesjonalne z dozą empatii super podejście do pacjenta olbrzymia wiedza doświadczenie oraz kultura osobista lekarza . Same superlatywy polecam .
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Katarzyna Bąkała-Bil

al. ks. kard. Stefana Wyszyńskiego 7a

Serdecznie polecam stomatologa p Katarzyne Bąkałe Bil . Jestem dużą panikarą na dodatek bardzo wrażliwą na ból do tego stopnia że mdlałam przed wejściem do stomatologa .P Katarzyna wyprowadza mi zęby bezboleśnie . Idealny stomatolog dla osób bojących się wizyty
Opinia dodana przez: Wioletta

lek. dent. Piotr Ślusarski

ulica Pomorska 251

Najlepszy stomatolog jaki kiedykolwiek mnie leczył. Doskonale tłumaczy co robi i dokładnie wynik leczenia jest taki jaki był zakładany. Wstawiałem u doktora 3x implanty.

lek. dent. Dominika Solarek

ul. Maćka z Bogdańca 16B/23-24

Jedyna i najlepsza w swoim rodzaju Stomatolog! Zawsze mówi co robi i co się będzie działo, zażartuje, ale też nie zagaduje jak w salonie fryzjerskim. Bezbolesnie i sprawnie! Serdecznie polecam!

lek. dent. Sylwia Majewska-Beśka

ulica Pomorska 251

Doskonały lekarz z sercem. Profesjonalna obsługa, zapewnione bezpieczeństwo. Podejście do dziecka perfekcyjne. Polecam.