Prywatny Gabinet Dentystyczny
ul. Jasna 17c
Płock
Bardzo polecam Panią Doktor. Jest miła, kompetentna, skrupulatna. Kobieta anioł. Przyjęła mnie z bólem zęba, po perturbacjach u innego stomatologa i pomogła już nie jeden raz. Satysfakcja gwarantowana, zna się na tym co robi. Ma doświadczenie. Świetney kontakt, będę wracać. Poczułam ulgę, gdyż ząb przestał boleć. O dobrego specjalistę w tych czasach trudno, a Pani Doktor jest fachowcem.
Jesienna 6
Płock
Bardzo polecam wizytę w tym gabinecie. Spokojna, miła atmosferą. Lek. den przede wszystkim z wielkim sercem. Uszkodzona jedynka została szybko, idealnie naprawiona. Ząbek jak nowy. Nie ma śladu po złamaniu. Bardzo dziękuję.
al. Jachowicza 3
Płock
Bardzo profesjonalna, dokładna, uprzejma i sympatyczna Pani stomatolog. To lekarz, któremu można w pełni zaufać. Polecam z czystym sumieniem!
Kwiatka 5 A m. 8
Płock
szczerze polecam dr grabowską ! dzięki niej juz nie boję się iść do stomatologa, po ponad 20 latach mnie z tego strachu wyleczyła. wyrozumiała, delikatna! wspaniały specjalista ! polecam ja każdemu ! !!!!!!!!!!!!
al. Jana Pawła II 86 lok. 18
Płock
Do Pani Doktor chodzę od kilku lat wraz z rodziną. Moja córka polubiła wizyty u stomatologa :-) Pani Doktor jest przesympatyczna, uprzejma, dokładnie tłumaczy, co i dlaczego należy zrobić. Bardzo dba o pacjenta. Poprawia drobiazgi estetyczne, nawet, gdy pacjent nie zwraca na to uwagi :-) Bardzo cierpliwa. Wykonanie wypełnień, trwałe i solidne. Gabinet przyjazny, w czasie zabiegu można obejrzeć wiadomości lub film (głównie obejrzeć, bo w czasie wiercenia, trudno coś …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MED-JAR" s. c.
Armii Krajowej 2a
Płock
Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie spotkałam się jeszcze z tak delikatnym podejściem do pacjenta. Zarówno do mnie jak i 5 latka. Leczenie przebiegło szybko o bezboleśnie. Polecam każdemu!!!
Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Derma-Med"
Wyszogrodzka 18 A/2
Płock
Bardzo dobry dentysta😊 Konkretny , zna się na tym co robi . Polecam tego stomatologa z czystym sumieniem.
GABINET STOMATOLOGICZNY PRZEMYSŁAW ZIELIŃSKI
Kobylińskiego 4/lok.2
Płock
Do Pana Przemka poszłam z polecenia, nie żałuję! Wizyta u stomatologa kiedyś budziła strach, odkąd chodzę do Pana Przemka nie boję się, jest delikatny, uprzejmy, zawsze wszystko wytłumaczy i ceny są naprawdę przystępne ! Bardzo bardzo polecam!!! Aktualnie cała nasza rodzina korzysta z usług stomatologicznych pana Przemka :)
Pani stomatolog to bardzo miła i delikatna kobieta, w 2010 roku miałam u niej pierwsze w życiu leczenie kanałowe zęba, przyznaję, że bólu nie odczułam ani trochę i byłam zadowolona. Obecnie jednak, gdy wykonałam zdjęcie panoramiczne uzębienia okazało się, że ząb nadal kwalifikuje się do leczenia kanałowego, gdyż Pani Miecznik wykonała to leczenie źle, kanały nie zostały wypełnione do końca i mam stan zapalny. Leczenie przebiegało w trzech wizytach, za …
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Mickiewicza 10
Płock
Profesionalna obsluga Odwiedzam doktor Struzik od 20 lat Uprzejma,profesjonalna,na podejscie do dzieci Po prostu urodzony dentysta:)
Specjalistyczna Praktyka Ortodontyczna Małgorzata Łodzińska
1 Maja 12 lok. 13
Płock
Niestety ale nikomu nie polecam leczenia u tej Pani: - w trakcie mojego leczenia ceny były podnoszone 4-krotnie, za każdym razem dowiadywałam się o tym już po wizycie, przy płatności, od asystentki słyszałam "ah no tak bo podnieśliśmy ceny" - jeśli chodzi o godziny umówionych wizyt, przez 4 lata nie weszłam ani razu punktualnie do gabinetu, nie rozumiem skąd taki brak szacunku do pacjenta, wypadałoby przynajmniej wyjść na korytarz i …
gabinet stomatologiczny
Kolberga 2a
Płock
Podejście lekarzy do pacjentów oceniam na 6+ Poświęcają tyle czasu ile potrzeba. Tłumaczą wszystko bardzo dokładnie. Cały personel jest bardzo uprzejmy, panuje tam cudowna atmosfera. Od samego wejścia Pani z recepcji wita z uśmiechem, jest anielsko miła. Jako wizytówka tego miejsca sprawdza się świetnie. Wszystko jest na plus.
Nie polecam ząb po jednym dniu rozpoczęcia leczenia kanałowego zaczął się kruszyć aż wkoncu odpadła cała jedna ścianka,ząb źle zrobiony,lekarz nie poinformował mnie nawet że mam nie gryźć tym zębem,po rozmowie z Panią z recepcji usłyszałem że podpisywałem papier że jestem świadomy konsekwencji leczenia kanałowego 0 odpowiedzialności za źle wykonane leczenie
Przychodnia Dentystyczna
Armii Krajowej 1A