Chorzów

dr n. med. Robert Stencel

dr n. med. Robert Stencel

Chirurg stomatolog, Ortodonta

41-500 Chorzów

Skomplikowana ekstrakcja ósemki rosnącej poziomo wykonana szybko, fachowo i bezboleśnie. W chwili obecnej nie znam lepszego specjalisty na rynku. Zwraca uwagę fakt, że w tym gabinecie nie ma możliwości wykonania jakiejkolwiek fuszerki, to raczej tutaj "naprawia się" błędy innych. Firma która dba o swoją opinię.
                                       lek. dent. Monika Stencel-Gordon

lek. dent. Monika Stencel-Gordon

41-500 Chorzów

Pani doktor Monika,lekarz z powołania,gdzie w dzisiejszych czasach już mało się zdarza.Profesjonalizm w 100%.Uprzejma,empatyczna,do każdego pacjenta ma czas.W moim przypadku czas leczenia wszystkich zębów w 3 tygodnie.Jestem bardzo zadowolona i zostaję jako pacjentka do końca moich dni.Polecam.
Opinia dodana przez: Sylwia
{'id': 22728, 'name': 'Chorzów'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Maciej Błoński

lek. dent. Maciej Błoński

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Gabinet stomatologiczny DreamDent
Armii Krajowej 13
41-506 Chorzów

Lekarz z powołania wchodząc do pana doktora pacjent zapomina o strachu i jest bardzo profesjonalnie leczony .Serdecznie polecam pana Macieja .
Opinia dodana przez: Wiesława
                                       lek. dent. Michał Walas

lek. dent. Michał Walas

ul. Franciszka Karpińskiego 3
41-500 Chorzów

Fachowość i sprawność działania w czasie zabiegu na najwyższym poziomie. Do tego wyjaśnienia i sympatyczna atmosfera. Polecam.
Opinia dodana przez: Iwona
                                       lek. dent. Michał Makowski

lek. dent. Michał Makowski

41-500 Chorzów

Napiszę to co na: https://www.znanylekarz.pl/michal-makowski-2/stomatolog/myslowice/2 Wnikliwy, cierpliwy, nie lekceważy Pacjentów ani ich problemów. Doskonały fachowiec. Szczerze polecam!!!
Opinia dodana przez: Agathe

dr n. med. Jarosław Szewczyk

Indywidualna Praktyka Dentystyczna
Wolności 112/12
41-500 Chorzów

Doktor tydzień temu usuwał mi chirurgicznie korzeń zęba. Pierwszy raz w życiu nie czułem żadnego bólu. Teraz na wizytę umówiłem swoją żonę. Z pewnością mogę go polecić.

lek. dent. Agata Mirska

Amident Stomatologia
Stafana Batorego 92
41-506 Chorzów

Bardzo dobra dentystka - profesionalista. Jest wstanie zadowolić najbardziej wymagającego pacjenta. Miłe, indywidualne i fachowe podejscie do pacjenta. Śledzi i wdraża nowe trendy leczenia zębów, dokładnie tłumaczy co będzie robić, jak i czemu. Służy poradą odnośnie najlepszej metody, która należy wdrożyć do leczenia. Mówi płynnie po angielsku, co okazało sie ważne dla mojej drugiej połówki. Jak dla mnie same plusy.
Opinia dodana przez: Malgorzata Labaj

dr hab. n. med. Lidia Postek-Stefańska

Stomatolog dziecięcy

41500 Chorzów

Leczenie u pani profesor przebiega bezproblemowo i fachowo. Poświęca wystarczająco dużo czasu na tłumaczenie i rozmowę. Jest uprzejma. Znajomego ratowała nawet w dzień wolny od pracy. Dobrze mieć takiego stomatologa.

lek. dent. Szymon Bryzgalski

Protetyk, Stomatolog

ulica Gałeczki 22/1
41-500 Chorzów

Niesamowity w swoim fachu! Pełen profesjonalizm. Nigdzie nie czułam się tak pewnie jak na fotelu u Pana Bryzgalskiego. :-) Sterylny gabinet, zawsze trafna diagnoza i za każdym razem wszystko dokładnie przez Pana Szymona zostaje wyjaśnione, który nie ukrywa kosztów potencjalnych zabiegów. Widać, że lekarz dentystyczny z powołania! Czasem mam wrażenie, że Pan Szymon bardziej przeżywa proces leczenia niż sam pacjent, niezwykłe! Gratuluję podejścia i życzę dalszych sukcesów w swojej działalności, …

lek. dent. Krzysztof Pluta

41-500 Chorzów

Mam nowe piękne ząbki dziękiPanu Dr.Krzysztofowi Pluta spełnił Pan moje marzenia.Miły sympatyczny perfekcyjny. Bardzo dziękuję i polecam każdemu...Pana Krzysztofa Plute ...Ilona

lek. dent. Jacek Rybka

ul. ks. Augustyna Kordeckiego 5/1
41-500 Chorzów

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dr Rybka to super lekarz, bardzo kompetentny i uprzejmy. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Irena

lek. dent. Michał Bąk

Chirurg stomatolog

Zespół Specjalistycznych Gabinetów Stomatologicznych
41-500 Chorzów

Bardzo sympatyczny i uprzejmy Doktor. Wyrwanie ósemki było mega delikatne i byłam zaskoczona jak sprawnie i szybko Doktor je przeprowadził. Dodatkowo jest bardzo sympatyczny, z poczuciem humoru co rozładowuje stres :) Polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Marzena

lek. dent. Aleksander Kluczny

O-DENT
Chodkiewicza 1b
41-500 Chorzów

Bardzo jestem zadowolona. Zapisałam się na wizytę w krótkim terminie. Pan Aleksander już czekał, żadnej kolejki. Wszystko poszło sprawnie, bezboleśnie i fachowo. Lokal lśni czystością. Ceny umiarkowany. Mam bardzo fajne plomby i ściągnięty kamień. Dziękuję Panie Aleksandrze.
Opinia dodana przez: Irina

lekarz Krzysztof Żytecki

REMEDIUM Sp. z o. o.
ul. Prusa, Chorzów
41-506 Chorzów

Lekarz bardzo miły, ceny przystępne. Po pół roku od "wyleczenia" zębów, pod każdą jego plombą widać nową próchnicę. Wydaje mi się że leczenie wykonane na szybko i niedokładnie. Plomby mimo że światłoutwardzalne, zostały przygotowane 2 razy szybciej niż w innych gabinetach i to jest pokłosie tej fachury.

lek. dent. Paulina Pieniążek-Adamiec

Mirdent Gabinet Rentgenowski Małgorzata Dobrzańska - Pieniążek
Młodzieżowa 27
41-500 Chorzów

Bardzo dobre podejście do dzieci. Cierpliwość z jaką do nich podchodzi godne najwyższego polecenia

lek. dent. Wiktor Abłażewicz

Zespół Specjalistycznych Gabinetów Stomatologicznych