Filtruj terminy

lek. dent. Mohamed Abdi

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Do Pana lek.dent Abdi chodzie ok 15 lat- miły , znający się na rzeczy , profesjonalny. Zawsze gotowy pomóc -doradzić. Minusem jest ze nie zajmuje się protetyką (niestety), nie zajmuje się niwelowaniem ubytków np; wstawianiem brakującego uzębienia....noo i jest troszeczkę drogi:) reszta na duży plus- polecam!!!
Opinia dodana przez: Pacjentka

lek. dent. Łukasz Olejarka

Novadent. Gabinet Stomatologiczny Olimpia i Łukasz Olejarka
ul. Kraszewskiego 29/2
Jarosław

Świetne podejście do pacjenta, w końcu przestałam bać się dentysty, po moich okropnych przejściach trafiłam na kogoś kto wie co robi, potrafi cierpliwie wytłumaczyć wszystko, poświęca maximum czasu pacjentowi, widać, że jest to stomatolog z powołania. Pozdrawiam serdecznie pana doktora i asystentkę, z którą tworzą dobry duet naprawiający me zęby :) Bez zastrzeżeń, polecam na 100%
Opinia dodana przez: maggie
Bardzo polecam Panią dr, profesjonalizm, kompetencje, podejście i uprzejmość na wysokim poziomie. Pod każdym względem spełnia moje oczekiwania. Moje dzieci same upominają się o wizytę u Pani dr .POLECAM

lek. dent. Agnieszka Szymańska

Lubelska 1/4
37-500 Jarosław

Szczerze polecam Panią Agnieszkę, świetna specjalistka w swoim fachu. Leczy kompleksowo, wszystko tłumaczy, zęby potem wyglądają, jakby nigdy nic z nimi nie było robione, poza tym jestem bardzo sympatyczną osobą. Jestem pod wielkim wrażeniem i przyznać muszę, że nie byłem wcześniej u równie dobrego stomatologa.
Opinia dodana przez: Dominik

Beata Dąbkowska

Przychodnia POZ
Lisińskiego 6
37-500 Jarosław

miła sympatyczna, wyrozumiała, uprzejma, ale ,w wykonaniu protez, niestety nie jestem zadowolona , nie polecam
Opinia dodana przez: mimi

lek. dent. Izabela Żołyniak

37-500 Jarosław

Polecam panią doktor, Pani Doktor wytłumaczyła mi na czym polegal moj problem. Jak zapobiegać wtórnemu zakażeniu. Szybko i sprawnie pozbyła się problemu. Nie zdziera z kasy jak niektóre osoby w Jarosławiu.
Opinia dodana przez: Martyna

dr Maciej Mołoń

Gabinet Stomatologiczny Maciej Mołoń Jarosław
ul. Chopina 9
37-500 Jarosław

jest dość drogi ale takiego drugiego lekarza nie znajdziecie państwo!! Gorąco polecam!!

lek. stom. Barbara Buszewska

Stomatologia Barbara Buszewska
Skarbowskiego 14/U3
37-500 Jarosław

Nie mogę wystarczająco polecić Pani Basi i usług gabinetu Dentistry – Barbara Buszewska. Urodziłam się w Jarosławiu, ale mieszkam w Wielkiej Brytanii i szukałam zaufanego dentysty w Krakowie/Rzeszowie. Poleciła mi ją moja siostra i od pierwszej konsultacji wiedziałam, że jestem w dobrych rękach. Pani Basia jest niezwykle kompetentna, dokładna i profesjonalna. Dokładnie wyjaśniła cały plan leczenia, w tym liczbę wizyt potrzebnych do zaplanowania mojej podróży z UK. Zanim rozpoczęła pracę …

Waldemar Wilczyński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1
37-500 Jarosław

Odradzam! Nie potrafił poradzić sobie z prawidłowym wyrwaniem ósemki, co spowodowało dodatkowe problemy.

Urszula Długosz

Ortodonta, Stomatolog

37-500 Jarosław

Bądźmy uczciwi, do 2020 r przyjmowały dwie lekarki, pani Długosz na ubezpieczenie i druga pani o innym nazwisku, która świadczyła usługi prywatnie. Pani Długosz leczyła dwie moje córki ( bezpłatnie ), druga pani leczyła potem starszą aparatem stałym. Pani doktor Długosz ma u mnie duży pozytyw, nie wszystko mogła naprawić, ale o tym informowała w trakcie leczenia , cierpliwa, dużo tłumaczyła

lek. dent. Andrzej Niemyjski

ulica Pruchnicka 36