Serdecznie polecam! Kompetencja 100 procentowa, jestem w ostatnim tygodniu ciaży, nieoczekiwane zapalenie i potężny ból zęba. Zostałam przyjęta w weekend, szybko i bezbolśnie wyleczona, znieczulenie dobrane zostało tak, by nie spowodować skurczy, a jednocześnie, bym nie czuła bólu podczas leczenia. Jeździłam do najlepszej kliniki w Bielsku, tam leczyłam u specjalisty, niemniej jednak nie można porównać kompetencji do Pani Żanety! POLECAM
Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Osiedle Leśne 67
Kęty
Bolal mnie bardzo zab.Dzwonilam do wielu gabinetow.Nikt nie chciał mnie przyjac.Pani Doktor nie odmówiła pomogła i zrobila to profesjonalnie i z wielką empatia do pacjenta.Przestalem sie bac chodzić do stomatologa.Polecam.Wdzieczny pacjent
Rejonowa Przychodnia Lekarska Kęty
Sienkiewicza 2
Kęty
Polecam z całego serca, odwala kawał dobrej roboty. Implant zęba zdobiony idealnie. Nie wyobrażam sobie chodzić do innego specjalisty :)
Gabinet stomatologii i chirurgii stomatologicznej
os. nad Sołą 16
Kęty
Wspaniały człowiek i specjalista! Bardzo bałam się ekstrakcji ósemki. Dłutowanie odbyło się bezboleśnie i bezstresowo. Po zaaplikowaniu znieczulenia i odczekaniu ok. 10 minut zanim zacznie działać, sam zabieg trwał dosłownie 5 minut - nawet nie wiem, kiedy ósemka została wyrwana, a Pan Doktor już zakładał szwy. Została mi jeszcze jedna ósemka do pozbycia i wiem, że zrobię to właśnie u Pana Doktora mając pewność, że będę w dobrych rękach. Polecam …
Specjalistyczne Centrum Stomatologiczne MEDICUS
Żwirki i Wigury 2 B