Filtruj terminy

lek. dent. Agata Drop

Przychodnia
Ułańska 2
99-400 Łowicz

Przetestowałam wielu dentystów, ale takiego podejścia do dzieci i dorosłych nie ma nikt! Cierpliwość, delikatność i dokladnosc, a przy tym informowanie o każdym etapie leczenia to tylko niektóre zalety Pani Agaty. 100% zaufania. I zadowolenie w cenie.

lek. dent. Ewa Borowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Blich 4
99-400 Łowicz

Cudowna PANI DOKTOR, empatyczna, profesjonalna, uprzejma. Nie spotkałam takiego lekarza w swoim życiu - a trochę już żyję. Polecam.

lek. dent. Iwona Grabowska

Łowickie Centrum Kardiologii
Batalionów Chłopskich 2B
99-400 Łowicz

Pani doktor dokładnie tłumaczy w czym jest problem i jak będzie przebiegało leczenie, nigdy nie wykonuje leczenia w pośpiechu ,jest precyzyjna i perfekcyjna .

lek. dent. Michał Osica

Osiedle Bratkowice 23/17
99-400 Łowicz

Przemiły super wizyta usunięcie 10 sek mega zadowolona .zero bólu bardzo fajny stomatolog pierwszy raz bez stresu poszłam wart polecenia
Opinia dodana przez: Marzena
Leczyliśmy u Pani doktor trójkę dzieci. Zaczęliśmy od wizyt prywatnych a Pani doktor podpowiedziała, że młodsze dzieci możemy zapisać na NFZ. Tak zrobiliśmy. Aparaty dobrze zostały dobrane, a gdy coś nie pasowało między wizytami to doktor zawsze przyjęła żeby podkręcić i dopasować. Dzieci nosiły i jedno jeszcze nosi aparat wg zaleceń czyli regularnie na noc i efekty są!! Termin następnej wizyty zawsze dobraliśmy tak, żeby wszystkim pasowało. Polecamy.

Jadwiga Pękala-Śliziuk

Ortodonta, Stomatolog

Topolowa 26
99-400 Łowicz

Nie dość ,że jej wiek już chyba nie pozwala na praktykę ,to na jej widok dziecko schowało sie za mnie,bo zobaczyło starą babcię w przydeptanych kapciach. Przyjmuje w stęchłej piwnicy o zelaznych drzwiach a co do czystosci ,to bałam się nie przylepić do czegoś fe fe fe fe fe,,,Na dodatek ma sklerozę , bo gubi pozostawione rtg.Nie polecam

lek. dent. Renata Cichańska

ul. Grunwaldzka 1/m.1-3