Ta Pani jest osobą dokładną w swoim fachu, zęby naprawia na długie lata. Miałem przypadek, że inni stomatolodzy leczyli mi zęba co rok na to samo. U niej zapomniałem o tym problemie, już od siedmiu lat nic się nie dzieje. Ponadto zajmuje się paradentozą. Naprawdę polecam!
Najlepszy stomatolog w Pile! Z uśmiechem przyjmuję pacjentów, punktualnie, bez kolejki! Profesjonalnie tłumaczy plan leczenia i szczegółowo omawia stan uzębienia. Poświęca jak żaden inny lekarz dużo czasu na pacjenta. Z pewnością mogę polecić Pana dr. Macieja Wałkowskiego szczególnie dlatego, że uratował mi zęba, którego inny lekarz chciał mi usunąć!
Nowowiejskiego 7
Piła
Polecam Panią doktor, zna się na rzeczy, wie co robi i dobrze to robi. Pomoże nawet najbardziej wystraszonym pacjentom. Polecam!!!
Wizyta w gabinecie pani Magdaleny Mierzjewskiej to straszne przeżycie, dlatego nikomu nie polecam korzystania z "opieki" medycznej Pani Doktor. Jest ona osobą bardzo niemiłą, opryskliwą, a jej krzyki i akty oburzenia (np. Dzwoniącymi telefonami i pytaniami pacjentów) słychać nawet na poczekalni. ZERO EMPATII i współczucia dla cierpiącego pacjenta, który za wizytę PŁACI i to sporą kwotę! Kiedy zgłoszano jej silny ból w trakcie zabiegu, doktor stwierdziła, że (cytat) " to …
Browarna 19
Piła
Nie polecam! Szkoda strzelić języka- nieprofesjonalne podejście, arogancka, chamska rozmowa, brak chęci wyjsnia z jakąkolwiek opcja!
Praktyka Stomatologiczna Wojciech Kulesza
Okrzei 14 gab 11
Piła
Od kilku lat korzystam z gabinetu pana doktora, nie wiem co to strach przed bolesnymi zabiegami,(!!!) mam zawsze znieczuleni w czasie każdego zabiegu, POLECAM !!!
Komuny Paryskiej 20
Piła
Polecam. Wysokie kompetencje i ogromna wiedza Pani doktor. Bardzo uprzejma, z podejściem do dzieci. Polecam.
św. Kolbe 3 b/u2
Piła
Pewnego razu potwornie bolał mnie ząb. Pamiętam, że była to sobota i nikt mnie nie chciał mnie przyjąć. Wszyscy tłumaczyli się, że mają wolne, że chcą odpocząć, że weekend i nie ma mowy, żeby mnie przyjęli. Pomocy udzieliła mi dopiero doktor Buszkiewicz. Również miała wolny dzień, ale specjalnie dla mnie przyjechała, żeby mi pomóc. Pani Buszkiewicz to miła, ciepła i rzetelna osoba, a przede wszystkim fachowa i kompetentna. Skutecznie mi …
ulica Ogińskiego 11/1