Przychodnia
Bohaterów Września 6/G
Sieradz
Bardzo polecam wszystkim Panią Doktor. Trafiłam do gabinetu z dosyć brzydkim defektem estetycznym: złamany ząb z przodu, wielokrotnie nadlewany, przebarwiony i strasznie brzydki - po prostu moja zmora od lat. Pani dentystka powiedziała, że spróbuje coś zmienić i że są teraz nowsze metody i naprawdę dobre materiały. I okazało się,że można było mój ząbek tak naprawić, żebym nareszcie mogła się promiennie uśmiechać do wszystkich (co nieustannie czynię:-)).
Pani Doktor w pełni poświęca się wybranemu kierunkowi medycznemu jakim jest stomatologia. Każdorazowo Indywidualnie skupia się nad problematyką stomatologiczną pacjenta począwszy od uśmierzenia bólu a zakończywszy na całkowitym wyeliminowaniu powodu wizyty pacjenta. Wiedza i doświadczenie Pani Doktor sprawia że cała procedura leczenia przechodzi bardzo łagodnie a werbalne opisywanie wykonywanych czynności sprawiają odczucie pewności i zaufania. Polecam wizytę u tego stomatologa.
Władysława Warneńczyka 3
Sieradz
Stomatolog bardzo kompetentny. Wyjasnia problem i proponuje rozwiazanie, pozostajac obiektywna i przede wszystkim myslac o pacjencie, a nie wylacznie o korzysci materialnej.
Fantastyczna Pani stomatolog, u której chętnie leczyła się moja córka która miała bardzo duży uraz do stomatologów. Podejście Pani doktor sprawiło, że córka chętnie zaczęła chodzić do stomatologa, bez zbędnego marudzenia i awantur. Ja również jestem pacjentką Pani doktor razem z młodszą córką, jesteśmy bardzo zadowolone z fachowości, podejścia do pacjenta, leczenia, uprzejmości, tłumaczenia choroby. POLECAM KAŻDEMU Z CAŁEGO SERCA!!!
przychodnia
Piłsudskiego 5
Sieradz
Znakomity lekarz, kompetentny i godny polecenia, ale także wartościowa osoba. Nigdy nie zawiodła, a leczę się u niej kilka lat.
Przychodnia
Bohaterów Września 6/G
Sieradz
Po pierwsze przesympatyczna osoba, po drugie pasjonatka (stomatolożka :)) z ogromną wiedzą. Bylam z dzieckiem na wizycie,Pani doktor zbudowala niesamowity klimat wizyty. Wyjaśniała 6scio latce po 20scia razy od A do Z co będziemy robić. Widać ,że zna się na swoich fachu. Naprawdę czułam sie bardzo komfortowo, a córka jak widać umiała sie zrelaksować i zaczęła współpracować co jak wiemy u dzieci nie zawsze jest łatwe.Dlatego życzyłabym sobie więcej takich …
Prywatny Gabinet
Taczanowskiego 4/4