Filtruj terminy

Wyczyść

lek. dent. Dorota Godlewska

Ostrowska 38
87-800 Włocławek

Bardzo miła, sprawna i co najważniejsze profesjonalna obsługa. Usytuowanie gabinetu w nie najlepszym miejscu, ale mimo wszystko bardzo polecam!

lek. dent. Piotr Wiśniewski

ulica Kaliska 94/2
87-800 Włocławek

Polecam wszystkim.Jestem pacjetką od wielu lati uwazam doktora za bardzo dobrego i kompetentnego dentyste.Plomby trzymaja się po 10 lat i dlużej .Nigdy nie mialam żadnych powiklan .Jako stomatologa cechuje go dokladnosć ,skrupulatnosc i co dla mnie jest bardzo wazne bezwzgledne przestrzeganie zasad higieny podczas pracy (niektórzy uwazają to za przesadę).Nie jest najtaniej ,ale wole zapłacic i mieć spokój a nie jak niektórzy moi znajomi ,którym plomby od innych dentystów wypadaja …
Opinia dodana przez: kasia

Elżbieta Kołucka

ulica Zbiegniewskiej 10A
87-800 Włocławek

bardzo dobry stomatolog polecam:) ....................................................................................
Opinia dodana przez: Bartłomiej

lek. dent. Ewa Józefowicz

NZOZ "Euromed" Magdalena Jaśkiewicz we Włocławku
ulica Kaliska 83D
87-800 Włocławek

ta pani doktor wie co robi i robi to fachowo kochani plecam,innej takiej jak ona nie znajdziecie szkoda ze terminy odlegle

lek. dent. Paweł Olender

ul. Leśna 14/4
87-800 Włocławek

Bardzo dobry stomatolog, dokładny, rzetelny i odpowiedzialny. Dokładnie tłumaczy pacjentowi, jak wygląda sytuacja i w przypadku trudnych zębów, zawsze kieruje najpierw na badanie rtg. Leczę zęby u Pana Doktora wiele lat i nigdy nie miałem żadnych komplikacji, a po innym stomatologu były problemy.
Opinia dodana przez: Patryk

dr Marta Kwiatkowska

ulica Zbiegniewskiej 10A
87-800 Włocławek

Polecam dr Kwiatkowską wszystkim którzy mają zamiar rozpocząć leczenie ortodontyczne. Efekty leczenia już są widoczne po kilku tygodniach noszenia aparatu! Pełen profesjonalizm
Opinia dodana przez: Paweł

lek. dent. Katarzyna Kozłowska

Zakład Medyczny "Diagmed Plus" we Włocławku
ulica Okrzei 66
87-800 Włocławek

Stomatolog dziecięcy z powołania, córeczka śmiała sie i była zadowolona( Mała ma 3lata). Ja jako mama jestem zachwycona podejściem Pani Dr. do dziecka. Szybko i z usmiechem na twarzy wyleczyła mojej córeczce dwie czwórki.

lek. dent. Beata Wielgopolan-Gotowczyc

ulica Wieniecka
87-800 Włocławek

bardzo dokładna,delikatna, zęby leczone są bardzo estetycznie.

Maciej Drosd

Klinika Stomatologii Estetycznej
Włocławek

Po zaprojektowaniu uśmiechu od razu podjąłem decyzję, żeby iść w temat :) Białe zęby to ważna inwestycja. Jak coś się stanie to zrobię tutaj implanty na 100%. Widziałem kilka osób, które sobie zrobiły i przyznam szczerze może nawet lepiej od naturalnych zębów.
Opinia dodana przez: Bartek

lek. dent. Beata Jońska

Łanowa
Włocławek

To zdecydowanie najlepszy stomatolog w mieście, od lat jestem pacjentką Pani Beaty, Niezwykle miła, przyjemna, bardzo kompetentna i fachowa. Pracuje na bardzo dobrym sprzęcie.

lek. dent. Joanna Tobiszewska

Prywatny Specjalistyczny Gabinet Laryngologiczny
Chocimska 27
87-800 Włocławek

Byłam ostatnio u pani dr i chce powiedzieć że wszystko wytłumaczyła, dobrze doradziła co zrobić z zębem i wyszłam zadowolona. Polecam.

lek. dent. Grażyna Baczyńska

Reja 4 lok. 6
87-800 Włocławek

Bardzo niemiła i arogancka osoba, przy tym niedelikatna, zupełnie nie nadaje się do pracy z dziećmi. Nigdy wcześniej nie spotkałam tak nieuprzejmego lekarza, zdecydowanie nie polecam.

lek. dent. Joanna Szymańska

ul. Starodębska 37
87-800 Włocławek

Leczenie zębów u pani „doktor” w większości przypadków, po czasie zakończyło się problemami: od konieczności powtórzenia leczenia, po 2 usunięcia zębów, usuwanie ceramicznych koron i onleya, który to doprowadził przez niewłaściwe założenie do przewlekłego zapalenia zatok. Miesiące męczarni i tysiące wydanych złotówek- powtórnie. Tutaj przydałby się pozew zbiorowy niezadowolonych pacjentów, których jak sie okazuje jest dużo. I niestety jest to przykład na to, że dobre nazwisko właściciela kliniki nie gwarantuje …
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Piotr Pańczyszyn

ul. Starodębska 37

lek. dent. Tomasz Wróż

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "UNIMED"
pl. Wolności 17

lek. dent. Aleksandra Skórniewska