SP ZOZ Miejski Ośrodek Zdrowia w Świebodzicach
aleja Lipowe 15
Świebodzice
Z całego serca polecam panią Agnieszkę. Jest bardzo empatyczna, zawsze uśmiechnięta i tworzy przyjazną atmosferę podczas wizyty. Poświęca pacjentowi dużo czasu, uważnie słucha i wszystko jasno tłumaczy, bez pośpiechu. Dzięki temu można poczuć się spokojnie i naprawdę zaopiekowanym.
Świebodzice
doctor of the highest category. I recommend him to those who are really looking for a specialist of a high level!
Świebodzice
Jedyny lekarz z wysoką kulturą osobistą w szpitalu w Świebodzicach w porównaniu z innymi nadętymi tam lekarzami.
Świebodzice
Jestem pod mega wrazeniem Pani dr Dorota i cały zespół lekarzy i pielegniarek podchodzi do dzieci z całym sercem. Trafiłam na neurologię z 4 miesiecznym dzieckiem. Przerazona objawami, z osobistą fobia do szpitali. A tu na Fieldorfa mega pozytywne zaskoczenie Aż powoli zaczełam odzyskiwać wiarę w megadobrych lekarzy.
SALMED Przychodnia Specjalistyczna
Królowej Elżbiety 84
Świebodzice
Kompetentny i bardzo empatyczny lekarz. Bardzo dobry kontakt z pacjentem.Poswieca uwagę i bardzo stara się pacjentowi pomoc. Lekarz godny zaufania i bardzo dobry specjalista.
Cudowna Pani Doktor! Profesjonalne podejście, prawdziwe zaangażowanie w problem pacjenta, a przede wszystkim niezmiernie życzliwa Osoba! Wizyta w tak miłej atmosferze to czysta przyjemność. Dziękuję Pani Doktor z całego serca za pomoc i prawdziwą opiekę, którą dziś otrzymałam - jest Pani przewspaniała!
Szpital im. Jana Mikulicza Radeckiego
ulica Skłodowskiej-Curie 3-7
Świebodzice
Wspaniała Pani Doktor, z wiedzą i wspaniałym podejściem. Wszystko wytłumaczyła, poświęciła czas, a na dodatek uśmiechnięta :)
Świebodzice
Bardzo ,bardzo polecam pana doktora 👍wspaniałe podejście,spokój i cierpliwość ,bardzo obawiałam się wizyty , ale dzięki spokojowi doktora poczułam ulgę,bardzo dziękuję i kieruję również słowa wdzięczności do lekarza wykonującego badanie,wspaniały i empatyczny!!!,🤗
Byłem umówiony na wizytę na godzinę 16:00. Na 40 minut przed planowaną wizytą zadzwoniła do mnie rejestratorka z pytaniem, czy mogę przyjść wcześniej. Gdy zjawiłem się przed czasem, okazało się, że i tak jest 30 minut opóźnienia. Takie podejście do pacjenta jest skrajnie nieprofesjonalne, lekceważące i absolutnie niedopuszczalne . Dodatkowo rejestratorka Grażynka swoim zachowaniem przekracza wszelkie granice – jest nieuprzejma, arogancka i pozwala sobie na niestosowne, obraźliwe żarty wobec mojej …
Świebodzice
Pani Doktor zajęła się mną bardzo dobrze,podeszła do mojej choroby profesjonalnie i z zangażowaniem .Przyjęła mnie w przychodni chociaż nie miałam skierowania a konsultacji okulistycznej bardzo potrzebowałam.Prawdziwy lekarz z powołaniem nie odesłała mnie do innego gabinetu.Bardzo dziękuję Pani Doktor.Potrzeba nam więcej takich lekarzy.
SALMED Przychodnia Specjalistyczna
Królowej Elżbiety 84
Świebodzice
Leczę zęby u pani Żak,-Sokół od ponad 20 lat i mam jak najlepsze zdanie o jej pracy. Zawsze uśmiechnięta, uprzejma i wyjaśni co będzie robiła i dlaczego. Nigdy nie zdarzyło się abyśmy byli niezadowoleni z jej usług.
Świebodzice
Lekarz nie przyjemny nie miły byłam pacjentką innej pani doktor , która w tamtym czasie była nie obecna więc zarejestrowałam się do tego Pana był on opryskliwy nieprzyjemny nie zbadał mnie bo stwierdził ,że nie jestem jego pacjentka po wyjściu z przychodni udałam się do szpitala tam dostałam leki przeciwbólowe i inne i konkretną pomoc... Nie polecam.
Zostałam umówiona do p.dr na wizytę w przychodni. Przeczytałam opinie w internecie i przez to obawiałam się trochę tej wizyty. Na szczęście byłam mile zaskoczona. Obchodziła się z moją 1,5 roczną córka co prawda stanowczo (ale tego wymaga sytuacja przy małych dzieciach) ale i jednocześnie delikatnie. Rozmawiała z córka, wyjaśniła wszystko na temat choroby, była bardzo uprzejma. Miała poślizg w kolejce pacjentów, ale nie odniosłam wrażenia, że chce się nas …
SP ZOZ Miejski Ośrodek Zdrowia w Świebodzicach
aleja Lipowe 15
Świebodzice
Lekarz poziomem kultury reprezentuje kompletne dno. Poniżające , kpniące podejście do pacjenta. Brak wiedzy, podważa opiniw innych specjalistów, brak uprzejmości wręcz razi. Nie polecam nikomu