prof. dr hab. n. med. Łukasz Dzieciuchowicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

64-500 Szamotuły

Bardzo konkretny pan doktor wszystko dobrze wytłumaczył przy tym bardzo sympatyczny i ludzki z odpowiednim podejściem do pacjenta
{'id': 12374, 'name': 'Szamotuły'} Optometrysta
                                       mgr Anna Chomicka (Goździcka)

mgr Anna Chomicka (Goździcka)

Optometrysta

Optyk
ul. Wroniecka 23
Szamotuły

Byłam u Pani Ani latem ubiegłego roku na doborze soczewek kontaktowych, ale bardzo się zawiodłam. Soczewki zostały źle dobrane, jeśli chodzi o ich wielkość oraz moc. "Dobre" soczewki podobno zostały później do mnie wysłane, jednak do dnia dzisiejszego ich nie mam. Niestety, ale musiałam poszukać innego, kompetentnego optometrysty, bo w tych dobranych przez Panią Anię nic nie widziałam. Poza tym bardzo duże opóźnienie, które nie było spowodowane przedłużoną poprzednią wizytą. …
Opinia dodana przez: Kinga

lek. dent. Sławomir Maciaszczyk

Chirurg stomatolog

Rynek 35/1
64-500 Szamotuły

To była kolejna wizyta u Pana doktora. Usunięcie zatrzymanej ósemki u córki, która bardzo się tego obawiała. Wizyta przebiegła jak zwykle bardzo sprawnie (20 minut) i bezboleśnie. Pan doktor stwarza bardzo przyjazną atmosferę, co sprawia, że możemy czuć się mniej zestresowani. Mamy jeszcze jedną do usunięcia i na pewno skorzystamy z usług Pana doktora.
Opinia dodana przez: ELŻBIETA

lekarz Krystyna Janusz

64-500 Szamotuły

Bardzo miła pogodna Pani zawodowo pełen profesjonalizm jeśli ktoś potrzebuje chirurga to polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Sławomira Wrocławska

64-500 Szamotuły

Pani Doktor to wspaniała lekarka. Zawsze trafna diagnoza. Polecam z całego serca. Na wizycie sama poleciła nam dodatkowe szczepienia i opowiedziała o nich.
Dziękuję Pani doktor za profesjonalizm, empatię, a przede wszystkim zawsze trafne leczenie. Życzę samych sukcesów i satysfakcji z pracy! Mama Oliwii.

lekarz Urszula Przybyła

Diabetolog, Internista

64-500 Szamotuły

Pani Doktor Urszula Przybyła to doskonały diagnosta, pełen profesjonalizm, zrozumienie, otwartość, życzliwość. Uzyskałam dużą pomoc , jasne rzeczowe wyjaśnienie , mam poczucie bezpieczeństwa. Mam do Pani Doktor pełne zaufanie. pozdrawiam Serdecznie
Opinia dodana przez: Jolanta K.

lekarz Elżbieta Nowak-Mielcarek

ulica Kasprowicza 11
64-500 Szamotuły

Super pani doktor, podejście do pacjenta rewelacja, dobry kontakt, przemila osoba z sercem na dłoni

lekarz Łukasz Rotnicki

64-500 Szamotuły

Pan doktor jest kompetetna,wyrozumiała osoba dla pacjenta. Wysłucha odpowiednio omawianej sprawy z uwagą i podejmuje konkretne, przemyślane działania. Nie obawiałam się poddac wykonania zabiegu w jego rękach. Pan doktor bardzo dobrze miejscowo znieczulil, wogóle nie czułam uklucia i dalszych wykonywanych czynności, skończywszy na zakladaniu szwów. OBY BYŁO WIĘCEJ TAKICH LEKARZY JAK PAN DOKTOR !!! Życzę dalszego powodzenia w życiu zawodowym. Sonia Górzyńska.
Opinia dodana przez: Sonia
Bardzo uprzejma kobieta!!! Podchodzi do pacjenta w oryginalny sposób ze spokojem potrafi wytłumaczyć chorobę i jej przyczynę, nie zwracając uwagi czy poświęciła pacjentowi 10 min czy więcej czasu. Super kobieta!!!!!
Opinia dodana przez: Patrycja

lek. dent. Mateusz Pawelczak

Garncarska 11
64-500 Szamotuły

Lekarz przyjmuje również w Poznaniu. Jest miły i stara się leczenie jak to tylko możliwe doprowadzić do udanego końca sprawiając jak najmniejszy ból. Sprawnie wstawił mostek zębowy i całkowicie poprawił wypełnienie zęba zrobionego przez innego dentystę. Wykazał się profesjonalizmem rzadko w spotykanym w pół milionowym mieście.
Opinia dodana przez: Piotr

lek. med. Piotr Paziewski

Lekarz medycyny pracy

Gabinet Medycyny Pracy
Powstańców Wielkopolskich 22
64-500 Szamotuły

Polecam Pana Doktora. Szybko, sprawnie i na temat. Najlepszy lekarz medycyny pracy w powiecie szamotulskim i jeden z lepszych w województwie. Pozdrawiam serdecznie. Jan
Opinia dodana przez: Jan
Od ponad roku leczę się u Pani Doktor na NFZ. Jestem ogromnie wdzięczna za poświęcony mi czas i postawienie właściwej diagnozy. Do Pani Doktor trafiłam z pokrzywką. Myślałam, że to nic takiego, może tylko jakieś uczulenie. Pani doktor podeszła jednak do tematu niezwykle kompleksowo. Uświadomiła mi, że to niekoniecznie musi być uczulenie, przeprowadziła bardzo dokładny wywiad, skierowała na liczne badania i poleciła odwiedzić kilku specjalistów. No i niestety okazało się, …
Opinia dodana przez: Wiesława

lek. dent. Paweł Kulesza

64-500 Szamotuły

Jako pacjent jestem dość wytrzymała jeśli chodzi o ból, a jako klient, mało wybredna i nie narzekam, więc bardzo mało rzeczy mnie zmusza do wystawienia negatywnej opinii. Niestety, po tym co przeżyłam z panem Kuleszą czuję się w obowiązku by przestrzec innych. Nieprofesjonalny, nieuprzejmy i brutalnie obchodzący się z pacjentem. W zeszły piątek miałam instalowane dwa mini implanty pod aparat ortodontyczny przy znieczuleniu miejscowym. Coś co miało potrwać chwilę i …
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Przemysław Kluj

Szczuczyńska 15
Szamotuły

Pan doktor jest rzeczywiście miły,uprzejmy,kulturalny,wzbudza zaufanie,ale moim zdaniem ma za mało cierpliwości i empatii.Nie chce dokładnie wytłumaczyć choroby i sposobu jej leczenia.Przy dodatkowych pytaniach traci cierpliwość i wydaje się irytować.
Opinia dodana przez: PacjentkaS

lekarz Małgorzata Siemieniak-Demska

Internista, Lekarz rodzinny

64-500 Szamotuły

Nie mam zastrzeżeń do Pani Małgorzaty, zawsze przyjmuje grzecznie, może i nie jest wylewna ale zawsze obsługuję konkretnie, nie szuka schorzeń tylko pyta co sie dzieje i potem sama weryfikuje, dzięki niej szybko dostałem się do szpitala w trakcie zawału, gdzie inny lekarz na Lutyckiej na sorze nie potrafił zdiagnozować co mi dolega, ale będąc czasem w przychodni, widać gwiazdeczki i "madeczki z bombelkami" a potem nie podoba się to …
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Marcin Włodarczyk

Internista, Pulmonolog

Dworcowa 16a
64-500 Szamotuły

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Miałem problemy z dusznością w trakcie wysiłku. Pan doktor wykonał mi badania, przepisał leki które pomogły. Jak najwięcej takich lekarzy. Potrafi kompleksowo zająć się pacjentem. Jak najwięcej takich lekarzy!!!
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Jacek Wencel

Garncarska 11
64-500 Szamotuły

Lekarz jak dla mnie bardzo małomówny jednak pod każdym względem profesjonalista Leczę się u niego 8 lat i powiem szczerze, ze z doświadczenia lepiej wychodzi mi dobre leczenie niż gdy lekarz dużo mówi objaśnia a nic nie robi Polecam

lekarz Ewa Paul

Ginekolog położnik, Ginekolog

Szamotuły

Bardzo sympatyczna Pani doktor z bardzo dużo wiedzą, prowadzi już moja druga ciąże, bardzo się cieszę że na nią trafiłam, wspaniała kobieta.
Opinia dodana przez: Ania

dr Aleksandra Własna-Szatkowska

Przychodnia Lekarska Pod Zegarem
64-500 Szamotuły

Byłem w czwartek z synem u Pani doktor w Pniewach, szczerze powiem że jestem bardzo zadowolony, przesympatyczna, z podejściem do dzieci, a co najważniejsze bardzo pomogła ponieważ syn od dłuższego czasu nam chorował i jeździliśmy po lekarzach a tutaj na miejscu Pani pediatra i w końcu udało się postawić dobrą diagnozę. Bardzo dziękujemy.
Opinia dodana przez: Piotr K