dr n. med. Teresa Niedbałka

2,4
2,3
2,3
2,2

Nie polecam poszłam potwierdzić ciąże poinformowałam panią doktor o torbieli na jajniku który mam zamiast mnie zbadać dokładnie to zaczęła na mnie krzyczeć że ja okłamuje ze mam torbiel czynnościowa gdzie inny lekarz twierdzi że jest to torbiel endometrialna po czym stwierdziła że kończy już badanie i kazała i iść do innego lekarza bo mnie nie będzie dalej badać.

Dramat a nie ginekolog... Lepiej iść prywatnie i do lepszego ginekologa który wie co robi i ma odpowiedni sprzęt. Tam to gorzej jak w średniowieczu... Pani Doktor nie miła i wiecznie z pretensjami jakby za karę tam przyjmowała. Aby odbębnić i następna. Omijajcie te miejsce bo prędzej czy później będziecie szukać dobrego i odpowiedzialnego ginekologa.

Chciałem umówić się na wizytę u lekarza, ale sekretarka, która odbierała telefony, zachowywała się niegrzecznie, nie chciała nawiązać kontaktu, bo jestem z Ukrainy musisz być tolerancyjny wobec innych narodowości, ja, podobnie jak obywatele polscy, płacę państwu podatki i chciałbym uzyskać pomoc w ubezpieczeniu

Pani lekarka bardzo miła i uprzejma, niestety jednak odradzam ze względu na mocno średniowieczne poglądy. Nie chciała wykonać mi USG dopochwowego ani cytologii - „ze względu na błonę dziewiczą”. Na moje nalegania i tłumaczenie że to tylko kawałek błony śluzowej, zaczęła mi tłumaczyć, że „ona o swoją to by się biła”. Stracony czas.

Nie wiem kto wystawia te negatywne opinie o Pani doktor bo ja bardzo polecam miła, uprzejmą, kompetentną Pani ma podejście do młodych pacjentek zawsze wysłucha, doradzi pomoże i jak coś się nie wie to wytłumaczy. Jest moim trzecim ginekologiem i na pewno ostatnim bo dwóch poprzednich to bardzo źle wspominam. Jeszcze raz bardzo polecam

Odradzam. Chamska i opryskliwa, o delikatności młotka. Rzucajaca do pacjentki tekstami: "Bylo nog nie rozkladac, to bys w ciazy nie byla. Puscilas sie to masz." I nie,pacjentka w ciazy nie była, okres spóźnił się w wyniku dużego stresu.

Odradzam. Chamska i opryskliwa, o delikatności młotka.
I nie,pacjentka w ciazy nie była, okres spóźnił się w wyniku dużego stresu.

Stanowczo odradzam wizyty u tej Pani, niekompetentna oraz wykazuje duży brak szacunku do pacjenta.

Odradzam Panią „doktor” szczególnie młodym kobieta do których nie ma za grosz szacunku! Gdy na wizycie powiedziałam o skorzystaniu z pomocy innego ginekologa zmieniła odrazu ton i była bardzo niemiła, wręcz dało się odczuć ze chce pokazać swoją wyższość i ze tylko do jej gabinetu powinnam chodzić. Zdecydowałam się na wizytę u innego ginekologa ze względu na borykanie się z ciągłymi infekcjami których Pani „doktor” nie potrafiła wyleczyć! Dowiedziałam się tez o torbieli na jajniku o którym mnie nie informowała po mimo ciągłych boli w pachwinie twierdziła ze po owulacji …

Gdy na wizycie powiedziałam o skorzystaniu z pomocy innego ginekologa zmieniła odrazu ton i była bardzo niemiła, wręcz dało się odczuć ze chce pokazać swoją wyższość i ze tylko do jej gabinetu powinnam chodzić. Zdecydowałam się na wizytę u innego ginekologa ze względu na borykanie się z ciągłymi infekcjami których Pani „doktor” nie potrafiła wyleczyć! Dowiedziałam się tez o torbieli na jajniku o którym mnie nie informowała po mimo ciągłych boli w pachwinie twierdziła ze po owulacji wszystko wróci do normy. Starsza Pani powinna już dawno wykonywać swój zawód aby oszczędzić kobieta szukającym pomocy stresu i braku profesjonalizmu!

Pani doktor ma bardzo złe podejście do kobiet w ciąży, zachowanie aroganckie, nieprzyjemna........no chyba że od początku chodzisz prywatnie to kasa czyni cuda🙂

Odradzam !! Nie będe się wdawała w całą historię mojej wizyty napisze tylko tak jak nie posmarujesz nie dostaniesz ..o kontynuację L4 w 6 miesiącu ciąży musiałam wręcz błagać by nie stracić pracy.. Przypisywanie mi lenistwa obraźliwe komentarze odnośnie moich dolegliwości oraz ich braków..założę się że prywatna wizyta byłaby z uśmiechem na twarzy omijajcie tę kobietę szerokim łukiem !!!!