dr n. med. Tomasz Soryszdr n. med. Tomasz Sorysz - zdjęcie profilowe

dr n. med. Tomasz Sorysz

4,9
4,9
4,8

Wspaniały człowiek, wybitny specjalista.

Wspaniały człowiek, wybitny specjalista.

Doświadczyłam osobiście niezwykle umiejętnie wykorzystanej przez Pana Dra Tomasza Sorysza nieprzeciętnej wiedzy medycznej w praktykowanej dziedzinie, prawdziwego człowieczeństwa i wielkiej kultury w relacjach z pacjentem. Chodzę po operacji stawu biodrowego bez bólu i bez żadnych problemów. Każdemu polecam tego Lekarza.

Najlepszy lekarz z jakim dotychczas miałem przyjemność prowadzić swój stan zdrowia. Wyciągnął mnie z kilku ciężkich kontuzji. Polecam w 100% !!

Doktor Sorysz to bardzo kompetentny lekarz i wspaniały człowiek! Operował moją mamę, która była z niego bardzo zadowolona oraz z rezultatów leczenia. Przy tym niezwykle ciepły i wyrozumiały człowiek. Mogę z "czystym sumieniem" polecić Go każdemu pacjentowi z problemami ortopedycznymi.

Doktor Sorysz to bardzo kompetentny lekarz i wspaniały człowiek!

witam czy moglby mi ktos napisac jak moge sie dostac do dr Sorysza panstowo???? bylem u niego na lubiczu prywatnie i mialem operacje kolana ale teraz juz srednio moge sobie pozwolic na prywatne wizyty... bardzo prosze o odp krala1990@o2.pl

Bardzo dobry lekarz, jeden z najlepszych z jakimi miałam kontakt. Postawił mnie na nogi po dosyć ciężkim urazie. Po ponad pół roku od zabiegu muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona z opieki, jaką otrzymałam i z rezultatów, które są zadowalające.

Witam serdecznie, Chciałbym podziękować Panu dr T.Soryszowi za profesjonalną opiekę medyczną - operacja i wszytko co z nią związane.Klinika na wysokim poziomie.Operacja w dniu 15.02.2010 Kraków - ORTOMED . Wiesław Matuszczyk - pacjent w pełni zadowolony.

Witam serdecznie,
Wiesław Matuszczyk - pacjent w pełni zadowolony.

Bardzo trudno znależć lekarza równie dobrego jak doktor Sorysz. To lekarz z powołania. Byłam u Niego z synem, któremu inny lekarz powiedział ,że nie zagra już w kosza. I bardzo sie mylił, bo doktor Sorysz postawił syna na nogi. Jesteśmy Mu bardzo, bardzo wdzięczni. Wszystkim polecam Tego wspaniałego lekarza i co ważne dobrego człowieka.

Bardzo trudno znależć lekarza równie dobrego jak doktor Sorysz.

dobry specjalista który wie co robi i dba o swojwgo pacjenta

dobry specjalista który wie co robi i dba o swojwgo pacjenta

Do dziś jestem pod wrażeniem dr Sorysza. Byłem operowany we wrześniu 2007 (artroskopia prawego kolana ) i po prostu nie mogę zapomnieć jego podejścia do pacjenta, profesjonalizmu i zaufania jakie wzbudza. Uważam i myślę, że inni pacjenci też to mogą potwierdzić, że jest to dr bardzo utalentowany i z mojej strony mogę mu tylko życzyć samych sukcesów w życiu zawodowym jak i prywatnym. A przy okazji - moje kolano jest jak nowe. Mogę biegać i tańczyć, co przed operacją było nie do pomyślenia no i oczywiście mogę pracować. Szczerze polecam.