lekarz Tomasz Wajda

1,2

Lekarz niekompetentny i z kompletnym brakiem szacunku oraz zainteresowania pacjentem. Mimo rozległej historii problemów zdrowotnych odmówił wystawienia skierowania na badania krwi. Kłócił się ze mną o określenie "rutynowe badania krwi"" mówiąc że takowe nie istnieją i są kompletnie zbędne dla osoby zdrowej, kompletnie zignorował natomiast fakt, że posiadam długą historię chorób łącznie z przewlekłą chorobą autoimmunologiczną co nie czyni mnie "osobą zdrową" oraz jest jak najbardziej wskazaniem do wykonania badań z czym każdy inny lekarz bez problemu się zgadzał. Doktor oschły, niemiły, wizyta nie przyniosła żadnych korzyści, dostałam też niepotrzebne badanie stetoskopem do którego nie było żadnych wskazań a było jedynym krokiem do monitorowania mojego stanu zdrowia jaki doktor zdecydował się podjąć.

Bardzo nie polecam! Nie wystawił skierowania na zalecone badania przez ginekologa mówiac " że kogoś poniosło". Na większość objawów związanych ze zła gospodarką hormonalną odpowiadał "to nie ma żadnego związku z hormonami". Bardzo niemiła to była wizyta, z wywracaniem oczami i ucinaniem moich opowieści na temat tego, co mi dolega

Bardzo nie polecam!

Lekarz pozbawiony empatii, nie wyczulony na potrzeby pacjentow starszych, brak zainteresowania stanem pacjenta. Nie bardzo rozumiem jak taka osoba może być zatrudniana przez DOLMED. Stanowczo nie polecam.

Dramat, zero kompetencji. Ten pan nie potrafi nawet wystawić skierowania do badania moczu. Unikać jak ognia, szkoda czasu. Jedna gwiazdka to za dużo jak dla tego pana, ale nie można dać mniej.

Jedna gwiazdka to za dużo jak dla tego pana, ale nie można dać mniej.

Okropny, niestmpatyczny lekarz. Brak szacunku dla osoby starszej , nie powinien wykonywać zawodu w, którym niesie się pomoc ludziom, kompletny brak uwagi dla osoby.

Lekarz ma pacjenta zupełnie w poważaniu. Nie wiem jak został lekarzem ale ludzi leczyć napewno nie chce.

Brak kompetencji na każdym poziomie. Badanie po łebkach, zero wywiadu, ale biustonosz to kazał zdjąć. Tak osłuchiwał bez tego stanika, że nie usłyszał zajętych oskrzeli. Na informację o karmieniu piersią rozłożył tylko ręce i nie chciał przepisać niczego, co jest rażącym nieporozumieniem, bo zarówno kobiety w ciąży, jak i matki karmiące trzeba i należy leczyć. I jest cała masa środków dopuszczonych w takich okolicznościach!

3,0

Stanowczo nie polecam tego lekarza. Nie posiada w sobie empatii, nie słucha pacjenta, odnosi się lekceważąco.

Najgorszy lekarz u jakiego bylam w calym swoim zyciu. Nie chcial nawet wystawic skierowania na podstawowe badania krwi mimo problemow zdrowotnych. Totalne olanie pacjenta. Praca takiego lekarza jedynie moze czlowiekowi utrudnic zycie, a nie jezeli ulatwic czy pomoc. Nie pozdrawiam.

Pomimo długo trwających objawów, Pan Tomasz stwierdził, że wszystko jest w porządku. Z kolei po poproszeniu o skierowanie na badania, poinformował, że jeżeli bylo się u innego lekarza prywatnie, to badania też można sobie zrobić prywatnie. Piękne zachowanie, w dodatku w stosunku do kobiety w ciąży. Ogólnie słabo, dno i wodorosty. Serdecznie nie polecam, a Panu Tomaszowi życzę "zdrowszego" podejścia do pacjentów.