Beznadziejny lekarz, wizyta po łebkach, na szybko, zero zainteresowania pacjentem. Nie słucha pacjenta.
Pan Tomasz okazał się bardzo niekompetentnym lekarzem. Szczerze odradzam. Zgłosiłam się do niego z długo trwającymi objawami, niestety pan doktor je zbagatelizował, nie chciał wypisać skierowania na wykonanie szczegółowych badań. Już więcej na pewno nie skorzystam z jego usług.
Już więcej na pewno nie skorzystam z jego usług.
Lekarz tragiczny. Najpierw odsyłała mnie do innych lekarzy. A jak w końcu po ponad pół roku wróciłam do niego z wynikami prosić o interpretację kazał mi się rozebrać - razem ze stanikiem. Powiedziałam mu, że już mnie nie osłuchiwał, ma zdjęcie płuc i wszystko jest w porządku a ponadto sobie nie życze i uważam, że nie jest to konieczne. On natomiast oświadczył, że jęsli się nie rozbiorę to on mnie nie zbada. Zgodziłam się, myśląc, że będzie badal z boku, może mostek cokolwiek gdzie nie ma dostępu w staniku!, ale nie Pajac zbadał mnie identycznie jak mógłby to zorbić ze stanikiem. I oświadczył, że nic mi nie jest! Bezczel totalny i zboczeniec. Do tego z debilnym uśmiechem na twarzy. Skarga poszła drogą oficjalną. Wstyd! NIE POLECAM!