{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ortopeda
                                       lekarz Tomasz Tytuła

lekarz Tomasz Tytuła

Szpital Ortopedicum
Koło Strzelnicy 3

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover
Profesjonalizm,zaangażowanie,czas dla pacjenta,wyczerpujące omówienie problemu zdrowotnego,przebiegu operacji i leczenia. Wspaniały lekarz godny polecenia!
Opinia dodana przez: Zuzanna
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo

lekarz Dariusz Kotulski

Chirurg ogólny, Ortopeda dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Wysokiej klasy specjalista w chorobach ortopedycznych .Polecam. Postawił syna na nogi -dosłownie.Dziękuję.
Opinia dodana przez: Pawelch59@gmail.com

dr n. med. Jan Peszko

Ars-Medica
Warszawska 17

W dniu 25.06.2025 o godz. 15:30 zgłosiłem się na umówioną, odpłatną wizytę do dr Peszki w Szpitalu Bonifratrów, z powodu torbieli w okolicy łokcia lewej ręki. Po krótkim oględzinach i szybkim badaniu USG, w gabinecie zabiegowym wykonano punkcję miejscową. Cała wizyta, łącznie z wypisaniem karty, trwała zaledwie 17 minut. Mam uzasadnione podejrzenie, że właśnie tyle trwało moje oczekiwanie na przyjęcie – co przy planowanym czasie 30 minut na pacjenta może …
Opinia dodana przez: Aleksander

Artur Skolarczyk

Ortopeda dziecięcy, Traumatolog

Francesco Nullo 8a lok. 15

Polecam.To bardzo dobry specjalista :)Serdeczny i uprzejmy. Nie pomija pacjentów nawet tych bez uprzedniej rejestracji do przychodni.
Opinia dodana przez: persuasion

dr hab. n. med. Jerzy Sułko

CenterMed
św.Łazarza14

Człowiek kompetentny,mający czas dla pacjenta,wybitny fachowiec,bardzo uprzejmy,wytłumaczy wszystkie watpliwości,nigdy mnie nie odprawił z kwitkiem ,zawsze trafne diagnozy w rzadkiej chorobie -Polecam fachowiec jakiego ciężko spotkać i co najważniejsze nie z głową w chmurach tylko pochyli się nad kazdym pacjentem!!!!
Opinia dodana przez: jolanta

dr n. med. Piotr Kłosiński

Grzegórzecka 102

Polecam Pana Dr Piotra Kłosińskiego Jestem po operacji kręgosłupa lędźwiowego mam wstawiony implant i śruby w kręgosłupie .Moja wdzięczność dla Pana doktora jest nieoceniona .Moje życie odmieniło się bardzo mogę funkcjonować każdego dnia bez ciężkiego bólu który nie pozwalał mi normalnie żyć .Dziękuję Panie Doktorze

dr Michał Kulej

NZOZ Arka
Królowej Jadwigi 15

Pan doktor miły i na tym koniec pozytywów. Trafiliśmy do niego na usg bioderek - na kazdej wizycie (kazał nam przychodzić co miesiąc) mówił że jest "dobrze ale nie idealnie", jak zapytałam na 5 wizycie że może pójdziemy na jakąś rehabilitację, to powiedział że nie trzeba, bo jest dobrze, ale żeby przyjść jeszcze bo jest szansa że sie pogorszy... To była ostatnia nasza wizyta u niego. Poszliśmy do innego ortopedy, …
Opinia dodana przez: Karina
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Neurochirurg
                                       lek. med. Paweł Radło

lek. med. Paweł Radło

Neurochirurg, Ortopeda

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Pan dr wykonał u mnie zabieg stabilizacji kręgosłupa lędźwiowego. To pierwszy lekarz po wielu latach leczenia, który wzbudził moje zaufanie. Człowiek, od którego bije spokój, wysoka kultura osobista a przede wszystkim empatia. Na pierwszej wizycie zostałam wysłuchana, przebadana, otrzymałam konkretną i prawidłową diagnozę oraz skierowanie na operacje z NFZ. Pomyślałam: ten człowiek naprawdę chce mi pomóc... W celu złagodzenia bólu Pan dr zaproponował mi blokadę, która okazała się zbawienna w …

lek. med. Włodzimierz Woliński

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Wczoraj byłam u Doktora Wolińskiego na wizycie i mam zupełnie inne odczucia niż większość Państwa tutaj. Wizyta punktualnie, w spokoju i merytorycznym wytłumaczeniu mojego problemu i w końcu, po pół roku konkretne decyzje i konkretna pomoc. Dobrze że skonsultowałam mój problem z innym, niż prowadzący. Bardzo się cieszę że trafiłam do tego lekarza
Opinia dodana przez: B.P.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       dr hab. n. med. Krzysztof Tomaszewski

dr hab. n. med. Krzysztof Tomaszewski

Lekarz sportowy, Ortopeda

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

dr n. med. Jan Sosnowski

Starowiślna