Szpital Ortopedicum
Koło Strzelnicy 3
Profesjonalizm,zaangażowanie,czas dla pacjenta,wyczerpujące omówienie problemu zdrowotnego,przebiegu operacji i leczenia. Wspaniały lekarz godny polecenia!
ul. Karola Szymanowskiego 4/8
wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków
Wysokiej klasy specjalista w chorobach ortopedycznych .Polecam. Postawił syna na nogi -dosłownie.Dziękuję.
W dniu 25.06.2025 o godz. 15:30 zgłosiłem się na umówioną, odpłatną wizytę do dr Peszki w Szpitalu Bonifratrów, z powodu torbieli w okolicy łokcia lewej ręki. Po krótkim oględzinach i szybkim badaniu USG, w gabinecie zabiegowym wykonano punkcję miejscową. Cała wizyta, łącznie z wypisaniem karty, trwała zaledwie 17 minut. Mam uzasadnione podejrzenie, że właśnie tyle trwało moje oczekiwanie na przyjęcie – co przy planowanym czasie 30 minut na pacjenta może …
Francesco Nullo 8a lok. 15
Polecam.To bardzo dobry specjalista :)Serdeczny i uprzejmy. Nie pomija pacjentów nawet tych bez uprzedniej rejestracji do przychodni.
CenterMed
św.Łazarza14
Człowiek kompetentny,mający czas dla pacjenta,wybitny fachowiec,bardzo uprzejmy,wytłumaczy wszystkie watpliwości,nigdy mnie nie odprawił z kwitkiem ,zawsze trafne diagnozy w rzadkiej chorobie -Polecam fachowiec jakiego ciężko spotkać i co najważniejsze nie z głową w chmurach tylko pochyli się nad kazdym pacjentem!!!!
Polecam Pana Dr Piotra Kłosińskiego Jestem po operacji kręgosłupa lędźwiowego mam wstawiony implant i śruby w kręgosłupie .Moja wdzięczność dla Pana doktora jest nieoceniona .Moje życie odmieniło się bardzo mogę funkcjonować każdego dnia bez ciężkiego bólu który nie pozwalał mi normalnie żyć .Dziękuję Panie Doktorze
Pan doktor miły i na tym koniec pozytywów. Trafiliśmy do niego na usg bioderek - na kazdej wizycie (kazał nam przychodzić co miesiąc) mówił że jest "dobrze ale nie idealnie", jak zapytałam na 5 wizycie że może pójdziemy na jakąś rehabilitację, to powiedział że nie trzeba, bo jest dobrze, ale żeby przyjść jeszcze bo jest szansa że sie pogorszy... To była ostatnia nasza wizyta u niego. Poszliśmy do innego ortopedy, …
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Pan dr wykonał u mnie zabieg stabilizacji kręgosłupa lędźwiowego. To pierwszy lekarz po wielu latach leczenia, który wzbudził moje zaufanie. Człowiek, od którego bije spokój, wysoka kultura osobista a przede wszystkim empatia. Na pierwszej wizycie zostałam wysłuchana, przebadana, otrzymałam konkretną i prawidłową diagnozę oraz skierowanie na operacje z NFZ. Pomyślałam: ten człowiek naprawdę chce mi pomóc... W celu złagodzenia bólu Pan dr zaproponował mi blokadę, która okazała się zbawienna w …
Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11
Wczoraj byłam u Doktora Wolińskiego na wizycie i mam zupełnie inne odczucia niż większość Państwa tutaj. Wizyta punktualnie, w spokoju i merytorycznym wytłumaczeniu mojego problemu i w końcu, po pół roku konkretne decyzje i konkretna pomoc. Dobrze że skonsultowałam mój problem z innym, niż prowadzący. Bardzo się cieszę że trafiłam do tego lekarza
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Gabinet terapeutyczny. Barbara Andrusikiewicz-Korenfeld
Os. Centrum A1/15